- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обичат ли мъжете лизането?
Еми за през банята в 90% случаите няма как, защото е в полеви условия. Иначе съм пробвал с мокра кърпичка, ама тя само замазва (буквално) положението
.
А с миризмата на урина, как се справяте? Или е нормално и само на мене ми е проблем. Или пък винаги орална, след душ и преди тоалетна?
Според мен си прекалено гнуслив. Не се обиждай от това, което казвам, защото аз съм антигнуслива и съм попадала във всякакви ситуации, в които друг би си изповръщал червата от гнус, но мен не ме е. Така че може и аз да съм в грешка. Според мен трябва да те е гнус тогава и само тогава, когато си сигурен, че тя не се бърше след тоалетна. Но понеже, всички нормални хора го правят, не мисля, че трябва да се гнусиш толкова. Това си е нормално. Да, ако цял ден сте били навън и след това се приберете заедно, най - нормалното и тактично решение на проблема, би било да я помолиш да се изкъпете заедно. И след това... Но ако сте излезли за час-два и през това време на нея и се е допишкало, аз лично не го намирам за гнусно. Иначе някои хора са ми идвали след цял ден на работа и... не беше с най - приятният вкус и мирис на света... но аз така или иначе обичам да правя свирки и малко неща биха ме спряли. Според мен малко се вманиачаваш.
Не се обиждам babity, интересуват ме точно мненията на различни хора, за да мога да преценя сам за себе си![]()
Мда, колежката babity го е обяснила добре.
Welcome to the Jungle...
Мен ме кефи да лижа котенцетоо![]()
![]()
Естествено, че всеки един нормален мъж ще задоволи жена си по всякакъв начин, като лизането не е единственият начин и вариант за такова задоволяване (изключвайки вагинален и анален секс).
Да, аз лижа и обожавам да лижа !
Престъпникът с пари е възприеман от съвременния свят като честен човек.
Ми харесва ни ако мирише добре там долу. На вас ако ви мирише на коч и пот ще ви хареса ли ?
и момчетата обичат да бъдат лизани по някои места,само че не всички си го признават....(от личен опит)![]()
Първоначално написано от BeFree
![]()
![]()
![]()
Dont FEED the TROLL !!!!![]()
и аз така мисля д;Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
awerw♥
ех момченца .. така като ви чета ми пълните душата ..![]()
Повечко да има като вас ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И на мен страшно много ми харесва, но съм срещал момичета, които не обичат да ги лижат и ми е било странно![]()
Като гледам на всички ви е кеф , явно само милото , не обича.Никога не ме е докарвал до оргазъм, с лизане. Но в комбинация с пръсти , да. И по-скоро от пръстите ще да е, но това е друга тема .
аз сам с приятелката ми от доста време и по4ти секи ден я лижа и ми харесва дори някои пат не се 4укаме ами си свар6аме така и е много год но да ви кажа не всяка 6те мога да лижа преценям си ги
Мхм :PПървоначално написано от SheDevil
Моят обича да ме лиже, обича да вижда реакциите ми. НО имаме някакъв проблем с това - или той не ме лиже достатъчно (откъм пъти, не откъм време), или аз прекалено много обичам да бъда лизана и го искам постоянно.Не знам кой е крив, кой прав.