.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 119 от общо 119
    Еми за през банята в 90% случаите няма как , защото е в полеви условия. Иначе съм пробвал с мокра кърпичка, ама тя само замазва (буквално) положението .

А с миризмата на урина, как се справяте? Или е нормално и само на мене ми е проблем. Или пък винаги орална, след душ и преди тоалетна?

Мега фен Аватара на babity
    Според мен си прекалено гнуслив. Не се обиждай от това, което казвам, защото аз съм антигнуслива и съм попадала във всякакви ситуации, в които друг би си изповръщал червата от гнус, но мен не ме е. Така че може и аз да съм в грешка. Според мен трябва да те е гнус тогава и само тогава, когато си сигурен, че тя не се бърше след тоалетна. Но понеже, всички нормални хора го правят, не мисля, че трябва да се гнусиш толкова. Това си е нормално. Да, ако цял ден сте били навън и след това се приберете заедно, най - нормалното и тактично решение на проблема, би било да я помолиш да се изкъпете заедно. И след това... Но ако сте излезли за час-два и през това време на нея и се е допишкало, аз лично не го намирам за гнусно. Иначе някои хора са ми идвали след цял ден на работа и... не беше с най - приятният вкус и мирис на света... но аз така или иначе обичам да правя свирки и малко неща биха ме спряли. Според мен малко се вманиачаваш.

Не се обиждам babity, интересуват ме точно мненията на различни хора, за да мога да преценя сам за себе си

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Мда, колежката babity го е обяснила добре.
    Welcome to the Jungle...

Град
    Plovdiv
    Мен ме кефи да лижа котенцетоо

Повече от фен Аватара на Alekssandyr
    БЕ .. омръзва !

!

Естествено, че всеки един нормален мъж ще задоволи жена си по всякакъв начин, като лизането не е единственият начин и вариант за такова задоволяване (изключвайки вагинален и анален секс).

Да, аз лижа и обожавам да лижа !
    Престъпникът с пари е възприеман от съвременния свят като честен човек.

Мии правя го от време на време и по някой път ми харесва,друг път не..

Ми харесва ни ако мирише добре там долу. На вас ако ви мирише на коч и пот ще ви хареса ли ?

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Секс без френска не е секс.

+1
    :P

и момчетата обичат да бъдат лизани по някои места,само че не всички си го признават....(от личен опит)

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

Re: !

Цитирай Първоначално написано от prostobog

Да, аз лижа и обожавам да лижа !

да бяха всички като теб
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Infront !
    Цитирай Първоначално написано от BeFree
    Ми харесва ни ако мирише добре там долу. На вас ако ви мирише на коч и пот ще ви хареса ли ?
    Dont FEED the TROLL !!!!

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w

Кефа от това да гледаш как приятелката ти се превива от удоволствие,докато езичето ти я обхожда е незаменим.
    Това прозвуча много еротично
    и аз така мисля д;
    awerw

Мега фен Аватара на Hilary_
    ех момченца .. така като ви чета ми пълните душата ..
    Повечко да има като вас ..

И на мен страшно много ми харесва, но съм срещал момичета, които не обичат да ги лижат и ми е било странно

Като гледам на всички ви е кеф , явно само милото , не обича .Никога не ме е докарвал до оргазъм, с лизане. Но в комбинация с пръсти , да. И по-скоро от пръстите ще да е, но това е друга тема .

аз сам с приятелката ми от доста време и по4ти секи ден я лижа и ми харесва дори някои пат не се 4укаме ами си свар6аме така и е много год но да ви кажа не всяка 6те мога да лижа преценям си ги

Цитирай Първоначално написано от SheDevil
    и момчетата обичат да бъдат лизани по някои места,само че не всички си го признават....(от личен опит)
    Мхм :P

Моят обича да ме лиже, обича да вижда реакциите ми. НО имаме някакъв проблем с това - или той не ме лиже достатъчно (откъм пъти, не откъм време), или аз прекалено много обичам да бъда лизана и го искам постоянно. Не знам кой е крив, кой прав.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си