.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71

Hybrid View

Моля за помощ !

Моля ви дайте ми някакъв съвет с гаджето правим секс през ден и като му правя френска вече усещам неприятен мириз от члена му.Не съм му казвала,но се чудя как да му кажа да се изкъпе преди да правим секс.Някак си ми е неудобно да му кажа изкъпи се,че да го направим :X Моля дайте съвети как да му го кажа без да го обидя ....

Супер фен Аватара на ccdesigns
    "Изкъпи се!"
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Правете секс под душа тогава.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Неможем там,защото нито наште нито техните ще позволят,а пък и баба му и дядо му винаги са утях ....

Научи се да говориш с гаджето си и му кажи да се изкъпе!!!

Носи си мокри кърпички и го къпи ти или използвай парфюм,ебаси
    В една връзка трябва да се споделят такива неща.
    Wiz Khalifa
    Ke$ha
    Taylor Momsen
    (h) ;;

* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !

Цитирай Първоначално написано от Anesha17
    Носи си мокри кърпички и го къпи ти или използвай парфюм,ебаси
    В една връзка трябва да се споделят такива неща.
    !!!

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от krisity96
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Неможем там,защото нито наште нито техните ще позволят,а пък и баба му и дядо му винаги са утях ....
    А у вас нон стоп ли има хора?
    Защото аз бих използвала репликата "муце, хайде да се изчипкаме двамата, искаш ли?"

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Оле бахти ужаса................... Да лапаш миризлив.... иуууууууууууууууууууу

Може да те е срам да му кажеш, но трябва да го направиш, по-добре така вместо да търпиш ...

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Banned Мега фен
    ами да говориш с гаджето си е много важно.. по-добре поговори с него и му кажи, че нито искаш да го обидиш нито нищо .. просто му обясни.. едва ли ще ти се разсърди.. така уж ще е сближите уж ще постигнеш това, което искаш без да го обиждаш или да се лишавате от секс

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    То ясно,че трябва да говори с него,но ако беше толкова лесно щеше ли да пита във форума.И аз да съм в такава ситуация,колкото и да сме близки с приятеля ми,такова нещо просто няма да знам как да му кажа.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    То ясно,че трябва да говори с него,но ако беше толкова лесно щеше ли да пита във форума.И аз да съм в такава ситуация,колкото и да сме близки с приятеля ми,такова нещо просто няма да знам как да му кажа.
    ами да така е... или да го накара да се изкъпят заедно без да правят секс под душа щом постоянно има хора.. ако и това не може идва на ред най-гадния вариант.. да му кажа да се изкъпе направо без да увърта..

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Ау, това наистина е гадничко. Еми не ми се е случвало, но ще трябва да му кажеш. Сигурно, не ти е приятно, а точно за това е секса. Кажи му, че го разбираш, защото най-вероятно е от високите градуси навън. Всяка част от тялото може да се поти. Препоръчай му да ползва интимен дезедорант. Предполагам, че ще те разбере. Комфорта и комуникацията са едни от важните фактори в хубавата и здрава връзка. Успех!

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    "Изкъпи се!"

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    ами да говориш с гаджето си е много важно.. по-добре поговори с него и му кажи, че нито искаш да го обидиш нито нищо .. просто му обясни.. едва ли ще ти се разсърди.. така уж ще е сближите уж ще постигнеш това, което искаш без да го обиждаш или да се лишавате от секс
    +1

Голям фен
    намекни му ,изкъпете се двамата или спри да му правиш свирки.
    love is gone!

Guest

Re: Моля за помощ !

Моля ви дайте ми някакъв съвет с гаджето правим секс през ден и като му правя френска вече усещам неприятен мириз от члена му.Не съм му казвала,но се чудя как да му кажа да се изкъпе преди да правим секс.Някак си ми е неудобно да му кажа изкъпи се,че да го направим :X Моля дайте съвети как да му го кажа без да го обидя ....
    Ама ти маи много обичаш да лапаш а ?А после помощ искаш ! Заслужаваш само грубо и сухо чиластрене в ректумчето

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality

Цитирай Първоначално написано от mastrubatora
    Ама ти маи много обичаш да лапаш а ?А после помощ искаш ! Заслужаваш само грубо и сухо чиластрене в ректумчето
    Ти май не си чел правилата и си просиш бан ,а?!
    По темата: Помоли го да се изкъпете или говори с него. Кажи му ,че в жегите много се потите и ... оттам нататък ще измислиш нещо
    maDamn

Guest

Момиче ела,
    аз ще те наеба,
    яко в газа.
    Затова не се трефожи,
    а дълбоко го поеми!
    И да смърди,
    не се колебай,
    бързо влиза той
    щото е герой!

Вечно твои Спасчо!

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Лол гадничко Както казаха по-горе в една връзка трябва да се споделят такива неща. Иначе най-добре му предложи да се изкъпете заедно хем ще ви е забавно, хем ще се изкъпе
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Guest
    Първото нещо, което ми дойде наум беше "отрежи му го" ;Д
    Та по темата.. кажи му, че искаш да изпробваш една нова поза, включваща вода, сапун и ръка.. Няма как да ти откаже

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Първото нещо, което ми дойде наум беше "отрежи му го" ;Д
    Та по темата.. кажи му, че искаш да изпробваш една нова поза, включваща вода, сапун и ръка.. Няма как да ти откаже
    +1 гениално!!! ;д
    Шприц по рождение!

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Aбе, никой ли не обърна внимание, че авторката е 96?!

(oт авторката)
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Aбе, никой ли не обърна внимание, че авторката е 96?!

(oт авторката)
    еми ко да напраим? вече е модерно да си 96-97-98 и вече опита ти да надминава този на каките по магистралата

Днеска преди френската му намекнах,че е доста топло и по често трябва да се къпе човек и той не разбра от намека ми и след това му казах,че му се е испотил и мирише леко на пот и той ми каза: Ти ся кво искаш да кажеш че съм някакъв миризливец ли ? ;x И ми стана неудобно и веднага смених темата и го .... :X Толкова ме е гнус вече,че направо ще повърна... накрая ще му кажа да си измие миризливия ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си