- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля за помощ !
Моля ви дайте ми някакъв съвет с гаджето правим секс през ден и като му правя френска вече усещам неприятен мириз от члена му.Не съм му казвала,но се чудя как да му кажа да се изкъпе преди да правим секс.Някак си ми е неудобно да му кажа изкъпи се,че да го направим :X Моля дайте съвети как да му го кажа без да го обидя ....
"Изкъпи се!"
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Правете секс под душа тогава.
Неможем там,защото нито наште нито техните ще позволят,а пък и баба му и дядо му винаги са утях ....Първоначално написано от Sh@d0w
Носи си мокри кърпички и го къпи ти или използвай парфюм,ебаси
В една връзка трябва да се споделят такива неща.
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !
А у вас нон стоп ли има хора?Първоначално написано от krisity96
Защото аз бих използвала репликата "муце, хайде да се изчипкаме двамата, искаш ли?"
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
ами да говориш с гаджето си е много важно.. по-добре поговори с него и му кажи, че нито искаш да го обидиш нито нищо .. просто му обясни.. едва ли ще ти се разсърди.. така уж ще е сближите уж ще постигнеш това, което искаш без да го обиждаш или да се лишавате от секс![]()
То ясно,че трябва да говори с него,но ако беше толкова лесно щеше ли да пита във форума.И аз да съм в такава ситуация,колкото и да сме близки с приятеля ми,такова нещо просто няма да знам как да му кажа.![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
ами да така е... или да го накара да се изкъпят заедно без да правят секс под душа щом постоянно има хора.. ако и това не може идва на ред най-гадния вариант.. да му кажа да се изкъпе направо без да увърта..Първоначално написано от SlowDownBaby
Ау, това наистина е гадничко. Еми не ми се е случвало, но ще трябва да му кажеш. Сигурно, не ти е приятно, а точно за това е секса. Кажи му, че го разбираш, защото най-вероятно е от високите градуси навън. Всяка част от тялото може да се поти. Препоръчай му да ползва интимен дезедорант. Предполагам, че ще те разбере. Комфорта и комуникацията са едни от важните фактори в хубавата и здрава връзка. Успех!![]()
намекни му ,изкъпете се двамата или спри да му правиш свирки.
love is gone!
Ама ти маи много обичаш да лапаш а ?А после помощ искаш ! Заслужаваш само грубо и сухо чиластрене в ректумчетоПървоначално написано от krisity96
![]()
Ти май не си чел правилата и си просиш бан ,а?!Първоначално написано от mastrubatora
![]()
По темата: Помоли го да се изкъпете или говори с него. Кажи му ,че в жегите много се потите и ... оттам нататък ще измислиш нещо
maDamn
Момиче ела,Първоначално написано от krisity96
аз ще те наеба,
яко в газа.
Затова не се трефожи,
а дълбоко го поеми!
И да смърди,
не се колебай,
бързо влиза той
щото е герой!
Вечно твои Спасчо!![]()
Лол гадничкоКакто казаха по-горе в една връзка трябва да се споделят такива неща. Иначе най-добре му предложи да се изкъпете заедно
хем ще ви е забавно, хем ще се изкъпе
![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Първото нещо, което ми дойде наум беше "отрежи му го" ;Д
Та по темата.. кажи му, че искаш да изпробваш една нова поза, включваща вода, сапун и ръка.. Няма как да ти откаже![]()
+1 гениално!!! ;дПървоначално написано от theeye770
Шприц по рождение!
Aбе, никой ли не обърна внимание, че авторката е 96?!
(oт авторката)Моля ви дайте ми някакъв съвет с гаджето правим секс през ден и като му правя френска вече усещам неприятен мириз от члена му.Не съм му казвала,но се чудя как да му кажа да се изкъпе преди да правим секс.Някак си ми е неудобно да му кажа изкъпи се,че да го направим :X Моля дайте съвети как да му го кажа без да го обидя ....
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
еми ко да напраим? вече е модерно да си 96-97-98 и вече опита ти да надминава този на каките по магистралатаПървоначално написано от ccdesigns
![]()
Днеска преди френската му намекнах,че е доста топло и по често трябва да се къпе човек и той не разбра от намека ми и след това му казах,че му се е испотил и мирише леко на пот и той ми каза: Ти ся кво искаш да кажеш че съм някакъв миризливец ли ? ;x И ми стана неудобно и веднага смених темата и го .... :X Толкова ме е гнус вече,че направо ще повърна... накрая ще му кажа да си измие миризливия ...![]()