- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем ли е голямата разлика в възраста ?
Здравейте аз съм момиче на 15 и си харесвам момче той дори вече не е момче, а мъж на 22 . И не само го харесвам,а имам чувството ,че дори е по-сериозно. Аз дори нз какво толкова му харесвам смис не е толкова хубав , но има нещо в него което ме кара да полудявам когато го видя.
Той се държи много мило и е супер печен. А най-лошото е, че много наскоро той тръгна с едно момиче което е по - голямо от мен . Опитвам се да спра да го харесвам, но каквото и да правя не мога ... ;х![]()
![]()
THE CENTER PACHOVILLE <333
По принцип не е проблем, ако имате горе-долу еднакво мислене, поведение и искате горе-долу едни и същи неща от връзката си и от живота като цяло. Но трябва да си подготвена, че повечето(но не всички) мъже на тази възраст искат секс и главно за това се занимават с по-малки момичета. Но щом ходи с друга, нещата стават още по-сложни.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Държи се мило и различно от другите момчета, които познаваш, защото вече е зрял мъж, а не пубер. Според мен, не сте на едно ниво в мисленето. Разликата не е чак толкова голяма, ако ставаше дума за, да речем: ти да си на 18, той на 25. Сега обаче е. По мое мнение, би предпочел да е с момиче на неговата възраст по ред причини.
Разликата винаги е проблем. Приеми като константа. Аз лично не желая да се обосновавам. Просто го виждам всеки ден. Колкото по-малка разлика, толкова по-добре. Най-вече защото разликата в опита и преживяванията се отразява доста стабилно и е хубаво да не е голяма : )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
абсолютно е проблем, най-малкото той няма да се чувства комфортно.
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Ти си още дете, неговият ум е на светлинни години от теб, освен ако не е някой мръшляк!
хЪх...
Тази възраст май е от 15 до около пенсияПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
Просто всички нормални мъже искат секс.
не е проблем,стига и двамата да си се съобразявате с разни неща.
ти ходиш на даскало,той работи
и ако имате еднакво мислене,всичко е ок.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Не е проблем, ако има чувства, ако имате сходно мислене, теми за разговор .. да не те отчайвам, но ти сигурно сама си знаеш, че след като момчето скоро е тръгнало с друга, явно няма нищо особено към теб .. а това, че се държи мило .. не знам, познавам хора, които просто си се държат "мило" към всички .. зависи какво разбираш под "мило" .. разясни малко .. то основният проблем тук не са годините, а това, че явно той няма нещо особено към теб ..![]()
Да съм казала, че отказвам се?!