.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Мега фен

Имам въпрос относно един сайт (банера излига отгоре)

Кликнах на банера отгоре на тва tialoto.bg .. Тия идиоти кви са ? Кви са тия черешови диети и диети с праз и зеле , кви са тия глупости? Имат ли форум тия идиоти да им се влее малко акъл..?

Супер фен Аватара на fatrat
    школи различни! Аз лично мразя череши, обаче виж зеле с гъби мога да ям по кило и половина на ядене! Плодове/зеленчуци не знам защо ги приемате за "ерес" / "дарк сайд" и т.н обаче едно ограничаване от към тях може сериозно да ви навреди особено в тийн годините! консумирайте с удоволствие и мярка дето се вика!

Град
    Пловдив :)))))

Re: Имам въпрос относно един сайт (банера излига отгоре)

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Кликнах на банера отгоре на тва tialoto.bg .. Тия идиоти кви са ? Кви са тия черешови диети и диети с праз и зеле , кви са тия глупости? Имат ли форум тия идиоти да им се влее малко акъл..?
    Mалее
    дори да има форум,не влизай
    недей да им тровиш живота

всеки може да прави каквото иска
    аз също съм против диетитее ама,, :/
    не е мой проблем ;д

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    школи различни! Аз лично мразя череши, обаче виж зеле с гъби мога да ям по кило и половина на ядене! Плодове/зеленчуци не знам защо ги приемате за "ерес" / "дарк сайд" и т.н обаче едно ограничаване от към тях може сериозно да ви навреди особено в тийн годините! консумирайте с удоволствие и мярка дето се вика!
    Това е пълна глупости да караш с месеци на череши! Тия сайтове трябва да се затварят,туко виж някой човек може да направи подобвна глупост! Както си и правят реклами!

Мега фен

Re: Имам въпрос относно един сайт (банера излига отгоре)

Цитирай Първоначално написано от galet0
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Mалее
    дори да има форум,не влизай
    недей да им тровиш живота

всеки може да прави каквото иска
    аз също съм против диетитее ама,, :/
    не е мой проблем ;д
    Прочети горният ми пост! Не е въпрос за диетите,а за подобни,дето са краткотрайни и могат да навредят на здравето! Такива диети на 10 годишни затлъстели момиченца има само там,голяма простотия,много го рекламират,хората дето в големият си процент не разбират доста ще се мъчат и може да си докарат здравословни проблеми!

Мега фен Аватара на Chacho
    @fatrat. Витамините, разни микроелементи нужни за нормалното функциониране на организма се добиват с разнообразна храна. Фибри, някои растителни ензими спомагащи храносмилането също може по този начин да се получат. Съгласен съм с това, което намекваш, но там така пропагандират полезните ефекти, че накрая оставаш с впечатлението, че яденето само на един зеленчук ще ти балансира здравето.

@galet0
    И на мен Вирусът ми досажда понякога. Сигурен съм, че и аз на него. Нормално е да не сме докрай съгласни един с друг, както и да не си одобряваме всички черти от характерите. Въпреки това не го гоня по темите да се заяждам с него безпочвено, нито се нападаме лично - спорим единствено за това, което обсъждаме. Със останалите потребители също е така. А това сигурно е 3та тема, в която пиша за тона ти. Не знам дали те е засегнал някъде или нещо друго, но хайде да не си избиваме комплексите тука?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си