- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Имам въпрос относно един сайт (банера излига отгоре)
Кликнах на банера отгоре на тва tialoto.bg .. Тия идиоти кви са ? Кви са тия черешови диети и диети с праз и зеле , кви са тия глупости? Имат ли форум тия идиоти да им се влее малко акъл..?
школи различни! Аз лично мразя череши, обаче виж зеле с гъби мога да ям по кило и половина на ядене! Плодове/зеленчуци не знам защо ги приемате за "ерес" / "дарк сайд" и т.н обаче едно ограничаване от към тях може сериозно да ви навреди особено в тийн годините! консумирайте с удоволствие и мярка дето се вика!
MалееПървоначално написано от DownloadVirus
дори да има форум,не влизай
недей да им тровиш живота
всеки може да прави каквото иска
аз също съм против диетитее ама,, :/
не е мой проблем ;д
Това е пълна глупости да караш с месеци на череши! Тия сайтове трябва да се затварят,туко виж някой човек може да направи подобвна глупост! Както си и правят реклами!Първоначално написано от fatrat
Прочети горният ми пост! Не е въпрос за диетите,а за подобни,дето са краткотрайни и могат да навредят на здравето! Такива диети на 10 годишни затлъстели момиченца има само там,голяма простотия,много го рекламират,хората дето в големият си процент не разбират доста ще се мъчат и може да си докарат здравословни проблеми!Първоначално написано от galet0
@fatrat. Витамините, разни микроелементи нужни за нормалното функциониране на организма се добиват с разнообразна храна. Фибри, някои растителни ензими спомагащи храносмилането също може по този начин да се получат. Съгласен съм с това, което намекваш, но там така пропагандират полезните ефекти, че накрая оставаш с впечатлението, че яденето само на един зеленчук ще ти балансира здравето.
@galet0
И на мен Вирусът ми досажда понякога. Сигурен съм, че и аз на него. Нормално е да не сме докрай съгласни един с друг, както и да не си одобряваме всички черти от характерите. Въпреки това не го гоня по темите да се заяждам с него безпочвено, нито се нападаме лично - спорим единствено за това, което обсъждаме. Със останалите потребители също е така. А това сигурно е 3та тема, в която пиша за тона ти. Не знам дали те е засегнал някъде или нещо друго, но хайде да не си избиваме комплексите тука?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.