.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Град
    MoHTaHa

Продавам зайче - 15лв. порода лъвска глава,1месец

Аз съм от Монтана,но зайчето мога да го донеса и в Русе. За другите градове не предлагам доставка.

http://prikachi.com/images/716/3425716W.jpg
    http://prikachi.com/images/717/3425717G.jpg - Зайччето от дясно на снимката.

Много е сладко! Дано да му намериш добър собственик

Голям фен Аватара на go71n
    а защо го продаваш м/у другото? аз съм леко заинтересован само не знам как ще стане да си го взема
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Град
    MoHTaHa
    Ами продавам го,тъй като моята зайка роди 5. Тя си е при нас,оставихме си едно от бебетата,а другите няма какво да ги правим и бяха продадени,но това остана. Ти от къде си?

Голям фен Аватара на go71n
    Перник, но сега заминавам за доста дълго време и няма да съм си вкъщи :[ за да го гледам.. при следващото котило 100 проц ще си взема ако ги продаваш или пък септември месец като се върна ако още няма собственици ще го взема :P
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Голям фен Аватара на magicfairy
    продадено ли е вече?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си