.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins
    Се пак секи може да си поставя каквито иска цели
    И между другото,аз например може да искам да стана Мистър Олимпия или новия Рони Кулман

Banned Мега фен
    В Америка питаш някой въпрос и хората ти отговарят
    В Русия питаш нещо и теб те питат
    А в България питаш - и всички започват до ти обясняват колко си зле, прост, идиот....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    А в България питаш - и всички започват до ти обясняват колко си зле, прост, идиот....
    Хахаха,значи трябва да отидеш в Америка,щом е така. Нямаш друг избор,ако искаш да ти отговарят винаги на въпросите.Все едно какви са

Banned Мега фен
    трябва да за това не питам като,, Аверлд '' .

Супер фен Аватара на fatrat
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    не вървиш

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    забравих да напиша годините 15 съм solomon првилно предположи.И не казах че вие ме дразните а самият факт че не направих темата с цел да се разправям а да получа съвет.Стана точно обратното...И тъй като няма как да си помогна ако не ви слушам и не взимам под внимание това което ми се казва остава следното с което мисля че ще се справя. Зала и плуване.Но в зала нямам особен опит затова ще съм благодарен ако някой даде съвет как да започна като за начало.Поразрових се в нета но немога да преценя какви групи мускули да тренирам но всеки пише различно за повторенията сериите да не говорим че нямам идея какъв режим трябва да спазвам.Тъй като не съм инструктор и не мога сам да си направя схема за тренировки ще може ли някой да каже някоя програма за начинаещи която е изпробвана (както каза @chacho при не правилно подбиране може да има обратен ефект а не искам да си експериментирам с организма).мускулните групи са крака гърди гръб (като искам да наблегна на перките) ръце (предмишница бицепс и трицепс) . намерих няколко програми в ббтиим но незнам как да ги съчетая и как да променя тренировката за гръб да има акцент върху перките (но не съм инструкрор както казах нямам и намерение да се правя на такъв.

п.с извинявам се за пунктуационните грешки но не съм на компютър ...

Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins
    забравих да напиша годините 15 съм solomon првилно предположи.И не казах че вие ме дразните а самият факт че не направих темата с цел да се разправям а да получа съвет.Стана точно обратното...И тъй като няма как да си помогна ако не ви слушам и не взимам под внимание това което ми се казва остава следното с което мисля че ще се справя. Зала и плуване.Но в зала нямам особен опит затова ще съм благодарен ако някой даде съвет как да започна като за начало.Поразрових се в нета но немога да преценя какви групи мускули да тренирам но всеки пише различно за повторенията сериите да не говорим че нямам идея какъв режим трябва да спазвам.Тъй като не съм инструктор и не мога сам да си направя схема за тренировки ще може ли някой да каже някоя програма за начинаещи която е изпробвана (както каза @chacho при не правилно подбиране може да има обратен ефект а не искам да си експериментирам с организма).мускулните групи са крака гърди гръб (като искам да наблегна на перките) ръце (предмишница бицепс и трицепс) . намерих няколко програми в ббтиим но незнам как да ги съчетая и как да променя тренировката за гръб да има акцент върху перките (но не съм инструкрор както казах нямам и намерение да се правя на такъв.

п.с извинявам се за пунктуационните грешки но не съм на компютър ...
    Като за начало базови движения + упражнения със собствено тегло + малко довършващи за малките групи.
    Понеже плуваш - след всяка тренировка хубаво разтягане на ВСИЧКИ мускули.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си