.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    FuckingFreak ти не си добре - 740лв за 5 дни е ужасно скъпо... и то в България.
    Круиз за 5 дена в открито море е 500лв,бе, ОМГ!!!
    Или си говориш наизуст, или никой не си прави сметка за парите...

Infinity напълно съм съгласна за Слънчев бряг... и на мен вече ми писна
    За мен и семейството ми не е скъпо, като се има в предвид че хотелът е 5 звезди и е на 1ва линия, всичко ми се усигорено, какво по-добро от това.. Така е в Слънчев бряг. Малко преди мене пуснаха снимки. Мисля, че си струва, защото отивам на Слънчев бряг едва за 3та година, предишните хотели не бяха толкова известни, тази година искам нещо наистина хубаво.... сори за спама

едит: да за 3ма човека е, някаква супер оферта хванахме
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Според мен това не е оферта, но вие си решавате. И не държа сметка на никого, но за тези пари преспокойно може да отидете до Гърция или Турция. А Викторията съм я виждала, хотела на външен вид е добър, но обслужването казват било ужасно. Отзад е хубаво с палми и басейни бара... но пак казвам за тея пари в чужбина бих отишла, ако живеех в бг.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Според мен това не е оферта, но вие си решавате. И не държа сметка на никого, но за тези пари преспокойно може да отидете до Гърция или Турция. А Викторията съм я виждала, хотела на външен вид е добър, но обслужването казват било ужасно. Отзад е хубаво с палми и басейни бара... но пак казвам за тея пари в чужбина бих отишла, ако живеех в бг.
    нашето черноморие е къде къде по хубаво от плажовете в Турция или Гърция.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    ^ това са пълни глупости! В Гърция мога да ти кажа, че ако щеш и стотинки пусни в морето ще ги видиш, няма никакви боклуци и е много приятно например да се обърнеш и да виждаш само части от островите или нещо такова. А тук на където и да погледнеш цигани, боклуци, мизерия.

Ще ходя за 12 дни първо в Турция (Мармарис) , а после Гърция, Халхидики на Касандра за 2 седмици. В Турция ще бъдем в Grand Hotel Faros , цени не знам ..

Живея на морето и ще ходя към Созопол,Приморско, Варна и Обзор.
    Мразя Слънчев Бряг, най-голямата пародия на курорт е, за мен.
    Отделно ще наминавам на село, където единственото, което виждам е планината :>

Голям фен Аватара на Sunshin3
    само не разбирам защо темата е в КОЗМЕТИКА И ДИЕТИ?

аз още не съм сигурна, засега Приморско
    No need to ask
    He's a smooth operator

Повече от фен Аватара на qsiii
    това лято за 1 седмица в Албена в хотел Мура . Мисля, че всичко е All inclusive

http://www.albena.bg/uf/gallery/69/p...%20%284%29.jpg

а после на лагер в Австрия
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Повече от фен
    Аз си живея във Варна на 15 мин от плажа Иначе утре отиваме на аквапарка,първата ми бяня за лято 2011.. и от там нататък...когато си поискам плаж..и на златните ще ходим от време на време, на слънчев бряг май ще се ходи също за едно парти на Какао Бийч ... и да : ) Дано да е хубаво лятото <3

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от VampireLover3
    ^ това са пълни глупости! В Гърция мога да ти кажа, че ако щеш и стотинки пусни в морето ще ги видиш, няма никакви боклуци и е много приятно например да се обърнеш и да виждаш само части от островите или нещо такова. А тук на където и да погледнеш цигани, боклуци, мизерия.
    хах айде не ми говори на мене глупости.. от България по-хубаво няма. Хотелите тук нямат нищо общо с хотелите там.не съм казала,че е лошо,но тук е най-добре.

Супер фен Аватара на dead_princess
    В Гърция е много по-хубаво, наистина. В България си е голяма селяния на някои места и най-вече Слънчев бряг.

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Не знам, не мисля, че тази година се очертава да отида където и да е, но все пак мога да ви препоръчам комплекс Марина кейп, в Ахелой, там бях миналата година за 2 седмици, просто е уникално, близо е до Слънчев бряг (там ходехме на плаж, понеже този в Ахелой не е много хубав), но самия комплекс си заслужаваше всяка една стотинка, която дадох.

http://www.marinacape.com/index.php?request=vac_gallery

Ще ходя в Приморско и в Слънчев бряг..може и да отида на Пловдив за няколко седмици искам пак да си живея там,страхотен град!

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Град
    у нас...
    На мен в Гърция си ми харесва. Чиста морска вода, макар малко да е солена. Има си душове на всеки плаж на се измиеш от пясъка и солта. Плажовете си имат сервитьори от крайбрежните заведения и направо минава до шезлонга и те пита какво искаш. Тоалетните в заведенията са безплатни. Абе яко си. За мен курортите в България са били хубави преди 15г., сега е цигания.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    хах айде не ми говори на мене глупости.. от България по-хубаво няма. Хотелите тук нямат нищо общо с хотелите там.не съм казала,че е лошо,но тук е най-добре.
    Поли, била ли си изобщо извън България?
    "От България по-хубаво няма" е запазена марка на хора, които или не са излизали от страната, или са случили на нещо кофти в чужбина поради неинформираност.
    Плажовете в Гърция са прекрасни. Водата е кристално чиста (и много солена, но това няма общо), а по пясъка не можеш да видиш фас, полуизяден плод или някаква друга простотия.

Цитирай Първоначално написано от Infinity
    З
    Колебаем се между - Златни Пясъци, Лозенец и Приморско, но ще видим има време.
    Не знам как можеш да се колебаеш между толкова различни неща. Препоръчвам ти Златни пясъци - адски е красиво, готини плажове и хотелчета, нормални цени, барове с огромни далавери за алкохол
    (:Д). Много по-културно е от Приморско, където 99% от заведенията дънят чалга и понеже не са дали пари за звукоизолация, музиката се чува и по улиците. Има 3-4 хубави клуба и това е. Голяма селяния е.

В началото на юли съм в Лондон за 10 дни, а в края на юли - на лагер в Приморско с класа (винаги там го правят, пф). Ще пропусна почивката с нашите, но мога да намина към Бургаско... Като цяло обаче ще съм си в Пловдив, че имам курс през уикенда.

Преселваме се това лято в Бургаския апартамент и всеки ден - различно. Зависи от предпочитанията.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ахахаха Цените в Златните били нормални
    Като не си ги плащаш сама сигурно са нормални :P
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    Поли, била ли си изобщо извън България?
    "От България по-хубаво няма" е запазена марка на хора, които или не са излизали от страната, или са случили на нещо кофти в чужбина поради неинформираност.
    Плажовете в Гърция са прекрасни. Водата е кристално чиста (и много солена, но това няма общо), а по пясъка не можеш да видиш фас, полуизяден плод или някаква друга простотия.

Цитирай Първоначално написано от Infinity
    З
    Колебаем се между - Златни Пясъци, Лозенец и Приморско, но ще видим има време.
    Не знам как можеш да се колебаеш между толкова различни неща. Препоръчвам ти Златни пясъци - адски е красиво, готини плажове и хотелчета, нормални цени, барове с огромни далавери за алкохол
    (:Д). Много по-културно е от Приморско, където 99% от заведенията дънят чалга и понеже не са дали пари за звукоизолация, музиката се чува и по улиците. Има 3-4 хубави клуба и това е. Голяма селяния е.

В началото на юли съм в Лондон за 10 дни, а в края на юли - на лагер в Приморско с класа (винаги там го правят, пф). Ще пропусна почивката с нашите, но мога да намина към Бургаско... Като цяло обаче ще съм си в Пловдив, че имам курс през уикенда.
    Поли е била и в Турция и в Гърция и пак не смятам,е е по-хубаво от България.ама има едно голямо НО...ако сте малки и все още ходите на море с родителите си нормално е да предпочитете чужбина-някое спокойно градче,малко хотелче,но аз ходиш сам вече работата е друга и интересите доста се различават. аз обичам наоколо да кипи животът и затова фаворит ми е Слънчев бряг,харесвам и Влас.всяка година прекарвам лятото там

Град
    у нас...
    ^ И добре де, къде в Гърция видя да е тихо и спокойно? Все едно никой не гледа новини и ще ги убедиш че тука е спокойно. От доста време ходя по плажовете на Гърция, някъде 5г. и по острови съм била, еми определено няма спокойствие. Иначе нямам тати, ама с мама бях миналата година за една седмица на море, еми пак ходихме по клубове и т.н. А през другото време си ходя само с приятеля ми на море.
    Живея в Гърция и определено мога да кажа, че по морето ако има малки градчета, те определено не са курорти. А пък и Атина е на морето, да ти кажа от блока до плажа ми трябва час и половина да стигна с мотора. Градът е огромен, има стотици клубове, гъчканица и т.н. Добре, че не живея в Атина
    PinkPan7her съгласна съм с теб. Има някой българи дето си знаят, че нащо си е наше и е най - хубаво и са като кончета с капаци.

Град
    Manhattan *
    ако обичаш не прави такива ''скришни'' коментари за мен. ЗА МЕН няма по хубаво от България. Не харесвам Гърция,нито хората ,нито страната.Всеки с мението си ,не можеж да ме убедиш ,че е по-хубаво от България.точка по въпроса..
    ходете си в Гърция и Турция

купонът е в Съни

Град
    у нас...
    Не искам да те убедя в нищо. Както сама каза - всеки с мнението си, а това е моето и мога да го изразявам. И не извъртай нещата инак, къде видя някъде да плюя България или да хваля гърците???
    Говорим за плажовете, душа. И няма скрити коментари. Това че не ти назовах името, не значи че не се обръщах към теб. На теб кое на българският плаж ти харесва, както се изрази Розовата пантерка - фасовете по плажа, наядените плодове или плуващите лайна и памперси във водата? А, кое от всичко те кефи?

Град
    Manhattan *
    просто трябва да знаеш къде да отидеш . край не ми се спори с различни мнения сме и няма смисъл

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Ахахаха Цените в Златните били нормални
    Като не си ги плащаш сама сигурно са нормални :P
    Хайде без такива жлъчни коментари, а? Кой да ми ги плаща? Аз давам парите, аз виждам как стои въпроса.

Отивам на бар в Златни пясъци, пия коктейл (5 лв грубо) и получавам същия безплатно или 10 шота текила. Хотел на баш главната - 40 лв на човек за нощувка + закуска + басейн.

Със сигурност е много по-културно от Приморско. В Слънчев бряг не съм била, но по това, което чувам от абитуриентите, няма никакъв шанс да си починеш + че излиза супер скъпо - 1.40 за носни кърпички от аптека е само един от цветущите примери.

Съни бийч= Селян бийч ........ абе не мога да разбера какво толкова му харесвате на Слънчев бряг... ненормално високи цени, повечето хотели са с ужасно, ама наистина УЖАСНО обслужване да не огворим тези с all inclusive- в повечето такива хотели храната е с изтекла годност или пред изтичане... селянията е пълна, в клубовете да не говорим, алкохола няма да го коментирам :X .......
    относно Гърция явно си била в някакво село с 3 хотела и 100 човека......

иначе по темата все още се колебаем между Гърция и Турция, досега сме били в Гърция и понеже чухме добри отзиви за Турция се чудим кое да изберем.....
    She don’t wanna love, she just wanna touch...

Град
    у нас...
    ^В Турция ми е мерак да ида, ама щото ще е за повече от 2 седмици и решихме да е другото лято... ама и аз чувам добри отзиви.
    Иначе щом си ходила вече в Гърция, отивай в Турция да видиш нещо ново

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си