- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къде ще почивате тази година? :)
^офф ...мойто дете влизала ли си в петзвезден хотел в съни? както и да е? на какао ходила ли си ? на бийч баровете ?а относно цените -прави сте-скъпо е,но при положение ,че прекарвам всяка година там вече знам от къде да пазаря ..
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
О, надявам се да се задържа в София за възможно най - кратко време.
Като за начало ще го караме на басейни в и около София ... В края на юли отивам за 10 дена с приятели на Слънчев бряг. Не съм била там преди, но предполагам ще си изкараме хубаво. То с хубава компания навсякъде е забавно.![]()
С баба ще ходим за няколко дена в Гърция ^^.
С родителите ми тази година няма да ходя на море .. то май и те няма да ходят. Предполагам, че ще отидем в Девин за малко. Аз пак ще отида, ако на тях не им се ходи там или нямат време :Д.
Със сигурност трябва да отида и в Димитровград - роднини, баби, дядовци ... за малко да ме видят.
Нещо такова се очертава. Ама кой знае на наще къде ще им хрумне да отидем![]()
И пак ... дано седя по - малко в София. Дано! :Д
А и естествено няколко хижи с приятели, катерене, планини, гори .. и т.н. :Р
Тази година ще ходя на море в Лозенец.Отделно при леля на гости за около 2-3 седмици.Ще ходя и в чужбина-Париж,Прага,Бьозел,Брюксел и Венеция
Началото на юли месец съм в Сандански и Благоевград,към края-Слънчев бряг за около 10 дена.август месец пак ще ходя до Сънии бийч,няколко дена на Гърция с наще и се надявам да ходя и до Пловдив малко.
ZaicheNaXeroin
В къщиили на село не ми тряя плаж бахти тъпнята
да не съм мазохист да ходя да изгарям и после да не мога да спя
Ммм края на месеца или в Гърция или в Черноморец ще ходя с нашите, след това малко планина.. малко, малко до август предполагам някъде ;дд След това най-вероятно Слънчев бряг с приятелки, може би и с приятеля ми в Приморско?!?!и след това пак планина... И аз се опитвам възможно най-малко да се задържам в София.. : ))
Всички говорите, че ще ходите и на планина. Аз изобщо пък изключих, че живея в балакана... та ходим на пикник или по парковете или в гората... и всяка неделя по цял ден на туризъм
- ама мн не го броя за почивка, а за нормално ежедневие
От 15 юни до 30 (най-вероятно) ще си чакам класирането.В началото на юли съм в Сандански. Докато съм там с нашите ще ходим в Гърция. Междувременно ходим в планината на пикник. След това малко на село. Прибирам си се в София и в началото на август отивам на море в Албена.
А след морето ще си имам йорки.. <33
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
СуперПървоначално написано от RainbowGirl
))
PinkPan7her, не са никакви коментари. Просто, докато тия пари , дето ги харчиш, ти влизат в джоба, защото мама и тати ти ги дават, не искам да слушам, че ти е ясно кое колко е скъпо. Когато човек се издържа сам, само тогава може да знае. Това исках да кажа. Ако ти се засягаш от това, недей. Дори благородно ти завиждам, че има някой да ти дава. Един ден ще го оцениш ( може би ).
Иначе в Златните не са скъпи самите хотели толкова, може да се намерят доста добри оферти, но за съжаление всичко друго е ужасно скъпо, особено храната и напитките. Не съм по алкохолите въобще, нито по- дискотеките, но за 3 дни там, още преди сезона добре се ръснах.
От нашите курорти по Черноморието обичам да ходя в Китен. Там имахме база с много хубави бунгала. Харесва ми защото те са в гората, което създава идеален климат и спокойствие за почивка.
Падам си по спокойните градчета и тихите почивки и именно това е причината тази година да избягам от пик сезона на морето. Възнамерявам обаче, ако имам парички през септември отново да намина нататък, обожавам морето![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ух, да знаеш колко ще ти е забавно... Колко са нагли, капризни, самодоволни, ревниви, как обичат лукса... И ооо, колко са прекрасни!!Първоначално написано от RainbowGirl
![]()
![]()
Жозефин, това, че парите са ми ги дали, не значи, че не виждам колко струва едно нещо. Няма връзка между двете. Обаче определено искам сама да си вадя пари, не да ми дават.![]()
Тази година за съжаление няма да имам много време за почивка заради 13-я клас и предстоящия 2-ри курс
Иначе задължително ще отида в Кранево да си видя хазяите3 години вече ходим при едни и същи хора и си прекарваме супер!Тази година пак ще отидем
Вземат ни по 10лв. на човек и сме 3-4 човека в апартамент за 6-ма.Отделно другите са в другите стаи за по 2-3 човека.Вечер ако не сме на плаж или диско сме в хазяите на по биричка и така
После задължително ще се отиде в Габрово за няколко дена релакс с приятели,а и да се видя с леля ми и чичо миТам поне не давам пари за хотели,защото имаме 5-стаен апартамент,който е изцяло на мое разположение.От там се мятаме с компанията или родата на една частна вила в Балкана - риболов за момчетата,барбекю,конен поход (евентуално),слънчеви бани,басейнче и всичко това напълно безплатно (само пари за храна ни трябват).
И накрая мисля да навия едни познати и да отидем малко на палатки някъде - я на море,я на някой язовир ...
Между другото не знам к'во такова човече съм,но много мразя големите,претъпкани хотелиПредпочитам да съм само с моите хора (или евентуално някой друг непознат) в някоя виличка или малко семейно хотелче,което няма всички тези "удобства" като сауни,джакузита,СПА и т.н.
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!