хммм.щом ти излизат на края на лятото съм почти убеден,че е гъбичка.един приятел има този проблем и също като на теб му излизаха в края на лятото,но не беше кожна пигментация нали.и беше ходил на дерматолог в София,който му беше казал,че е гъбична инфекция,по скоро вид лишей,но за жалост не си спомням точно.помня,че дълго време се мажеше с един крем,защото бяха много упорити.запомних също,че като цяло живеели в косата,но при потене се разпространяват по тялото и причиняват тези неща.кремът с който се мажеше не беше на анбиотична основа,най-обикновен.съжалявам,но не мога да ти кажа повече,аз също съм бил свидетел как се появяват тези бели петна,наистина са подобни на твоите.знам,че ако не се показваш много на слънце,ще започнат да се крият от самосебе си,но предполагам ти е ясно,че няма да стане за една нощ.нито пък с крема.за всеки дерматологичен проблем се изисква много време,търпение и упоритост.и без да се отчайваш,на него категорично му казаха,че няма пълно лечение,само облекчаване.(само да ти кажа,но не казвай на никого,има една много гадна модераторка дето само се кара за диагнози,та искам да ти кажа,че не мога да ти гарантирам,че твоето заболяване е това за което ти обясних,но можеш да идеш при лекар и да чуеш неговото мнение по този въпрос :P ) piece V, n take care