.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Голям фен Аватара на vanesa0pld

Не си харесвам очите :х.....

Не става въпрос за цвета.Просто имам малко лице и малки очи,които ме правят изглеждам някаква заспала,сърдита,лоша.
    Моля ви момичета,ако знаете как да го коригирам помогнете
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    пластичната хирургия е доста развита и предлага точно така услуга за повдигане на клепачи и махане на уморен и гаден вид
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Може да отидеш при козметичка да ти оформи веждите - понякога това оказва много голямо влияние върху цялостното излъчване на лицето. Освен това може да попиташ козметичката и за някакви трикове при гримирането, които оптически уголемяват очите.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Повече от фен Аватара на sLaDkagRe6ka
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Може да отидеш при козметичка да ти оформи веждите - понякога това оказва много голямо влияние върху цялостното излъчване на лицето. Освен това може да попиташ козметичката и за някакви трикове при гримирането, които оптически уголемяват очите.
    +++

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от sLaDkagRe6ka
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    +++
    бях на козметик ...
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Със същия успех можеш да попиташ и как да си уголемиш устните, как да си смалиш ушите или пък носа.. Такива са ти очите, това е, няма какво да направиш. Освен оптическите измами с грима и веждите, както казаха по-горе, но и това няма да ги уголеми в действителност.

И какво ти каза?
    Може да пробваш и с друга козметичка и/или да провериш в нета за някакви статии, свързани с гримирането.
    То не може да промениш нещата кой знай колко, но това е начинът + операция, както казаха по-горе, но за това ти трябват много пари, пък и според мен надали си заслужава. Приеми се такава, каквато си. А и другите хора сигурно не са го забелязали това, понякога сме доста самокритични. И аз не си харесвам много очите, но не ми пука. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

можеш ли да сложиш снимка за да видим по-добре за какво става въпрос..

Повече от фен
    Не мислиш ли,че така е правилно.. И аз имам малко лице,с малък нос(слава богу),нормални устни,не някакви комбали,а очи като за моето лице..На мен ми е гадно човек с мааалко лице и някакви гигантски очи..стои неестествено особено,ако са хлътнали навън...creepy...радвай се на това,което имаш..представи си един гигантски нос на малкото лице

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Потърси какъв грим отива на малки очи
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Това, което знам за малките очи, е, че не е хубаво да слагаш черен молив съвсем отвътре, защото това оптически смалява очите. Ако държиш на черния молив, слагай го в основата на долните мигли

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Бял молив в основата и спирала за удължаване на миглите
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Защо не покажеш снимка наистина? Поне на едно от очите ти,възможно е да може да ти се оправи проблема.
    • Обичай,за да те обичат! •

Spored men ne trqbva da pravi6 plasti4ni operacii i takiva ne6ta. Ne se yvrejdai o6te pove4e. Horata trqbva da te priemat takava kakvato si. Da ne ti pyka kakvo mislqt za teb. Vajnoto e ti da se haresva6. Kakvo kato ima6 malki o4i. Nqkoi moje da gi nameri za privlekatelni.
    It can`t rain all the time!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Защо не пишеш на кирилица
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

ами и мойте са супер малки и лицето ми е такова, и устните напреди слагах мн грим на очите предимно черен, за да изглеждат по-големи,вече ме мързи, а и осъзнах ,че е по-добро естественото,пуснах си гъсти веждите и слагам леки светли сенки със спирала и стои мн сладко и подходящо за ежедневието

С грим можеш да оправиш положението. А можеш и супер много да го влошиш. Сигурно слагаш черен молив - ако го правиш спри. Не само отдолу и отгоре и навсякъде и тъмни сенки също. Прави ти очите още по-малки и ти придава уморен вид (особено като малко се поразмаже) .

Супер фен Аватара на badsector
    Действай с грим и живей в лъжа. Рано, или късно ще лъсне истината и тогава ще съжаляваш. Спокойно можеш да си прееб*ш здравето така, а може и живота.

Повече от фен Аватара на xxKiFlAx
    Град
    гр.Плевен
    светлите сенки може да направят да изглеждат по големи. Моите очи са големи но пак си слагам светли
    ...

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ако наистина искаш да си направиш очите големи в истинския смисъл трябва пластична операция, която не мисля, че ти е нужна. Щом лицето ти е малко не може очите ти да са големи...Ще стане несъразмерно и ще изглежда грозно! Както казаха някои от останалите пробвай различни трикове с грима и с веждите. Консултирай се с козметик или потърси за някои други идейки за грим в нета.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Действай с грим и живей в лъжа. Рано, или късно ще лъсне истината и тогава ще съжаляваш. Спокойно можеш да си прееб*ш здравето така, а може и живота.
    Бе я се успокой, момичето ще слага най-обикновен грим, а ти й говориш, че щяла да си загуби живота. Осъзнай се.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Бе я се успокой, момичето ще слага най-обикновен грим, а ти й говориш, че щяла да си загуби живота. Осъзнай се.
    +

:)

бъди себе си ... всеки човек има недостатъци,но това не значи,че винаги трябва хопп да се прикриват .. !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си