- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Не съм казала, че си влязла в такава гимназия, а че това не е показател! За хваленето на мен така ми прозвуча лично...съжалявам ако си нещо друго си имала впредвид!Първоначално написано от SladkaZagadka
Колото до тестовете аз имах тези!
![]()
![]()
![]()
Всички са много добри особено тъмно синьото и зеленото![]()
Леле хораВие веднага започнахте със изпитите, чакайте малко. Ощe не сте започнали 7ми клас, ами за изпита мислите. Ако си учите през годината няма да имате никакви проблеми
Иначе и аз съм ще съм 8 клас и бих ви помогнала ако има нужда![]()
Наистина много бързате.
![]()
И аз ще помогна,питайте.:3
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
И аз съм бъдеща седмокласничка, но въобще не се притеснявам толкова. Още е лято! Не учете, а се забавлявайте! А по темата, засега съм се спряла на Английската Гимназия Гео Милев в Русе, но баща ми настоява за Гимназия Златарски, така че незнам какво ще стане, но има време и ще видим.![]()
Насреща съм![]()
Аз пък да си изкажа мнението за частните учители и курсовете.
Бях на курс в EuroTarget,школата е добра,но препоръчвам Веди.Там те разпределят според нивото,правят родителски срещи,раздават сборници,от където дават и домашни,които обаче са доста и по българси и по математика.Предполагам,че всички Ви казват,че трябва много да се стягате и,че ще е много трудно.Няма да Ви лъжа,има такива моменти,но не е така през цялата година,а пък след като всичко свърши и сте се справили добре ще бъдете наистина много доволни от себе си.Също Ви предопреждавам,че в някои училища учителите ще се опитват да ви задържат в училището и ако мислите,че са способни да Ви намалят оценките заради това, по-добре не им казвайте ако ходите на уроци,както и гледайте да не им се набивате много на очи.Също се информирайте добре за документите,които Ви трябват за кандидатстване и всичко свързано с него,защото и аз мислех, че съм се ,но се оказа обратното.Най-трудното е преди изпита,но ако искате да го изкарате успешно се налага да учите цялата година.Ако не можете да балансирате между всички предмети,учете първо за тези,които ви трябват за кандидатстване.
Сега се сбийте кой на кого ще помага![]()
И един е достатъчен..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Имаш задача да убедиш баща ти, че Гимназия Златарски е пълна нула, там само си даваш парите и нищо няма да научиш, отгоре на всичко се намира на майната си в една много смотана сграда, иначе да правят реклами са добри, амаа ..Първоначално написано от Alekssandra15
![]()
Don't cry, say fuck u and smile. ( :
Не е ли е прекалено рано да се притеснявате от сега? К'ва е тази тенденция да се готвите по 2 години за прием в ГИМНАЗИЯ, я по-спокойно малко. И не им вярвайте, че трябва да се учи чак толкова много. Не е нещо по-особено от предишните години.
2 години ?! Имаме само още една година.Първоначално написано от rome0
![]()
И аз си мислех да запиша 2АЕГ, но щом разбрах къде се намира.. :X:X Особено като се има предвид, че аз живея в ж.к. Гоце Делчев..
Иначе сега ще влизам в 22СОУ![]()
Едно питие на ден, те предпазва от психиатър.
Моляя ?! Та Стрелбище и Гоце Делчев са адски близо.Първоначално написано от Bubble9
![]()
![]()
На 3 най-сексапилно ми звучи ;дд ...![]()
![]()
*изперках*
Та стига сте се напрягали верно. Има време. Я казвайте ся кво праите тея дни. Аз е*ах майката на момчето,което харесваХ и сега съм доволно ;дд ...![]()
споделете и вие ;дд ...
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Защо темата ни умря ?? ...
Иначе аз днес изкарах супер,а утре съм на фестивал ''милка'' ;д
Леле...почивайте си много активно, ходете на море и се печете, щото такъв гърч ви чака догодина...особено накрая...![]()
Във всеки от нас спи по един гений. И с всеки изминал ден все по-дълбоко.
"Зеленият" блог
*** МумчЕ!
Alekssandra15 - Кандидатствай в АГ'то .. Според мен няма да съжаляваш.. А относно проблема с баща ти - обясни му,че дори и да ти е баща,нямаш намерение да учиш в училище,което не ти харесва..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Тая тема пак е замряла![]()
![]()
Иначе вчера излизахме по центъра с моята приятелка и сядаме там на една пейка и на пейката,която е долепена до нас сяда някакъв човек ( на вид беше напълно нормален) и си седим и си говорим с моята фр. и изведнъж тоя с някъв много ненормален глас ми вика ''Хей,момиченце защо уби гълъбите ?''. И аз първо си помислих,че не говори на мен,защото бях в гръб обаче той продължаваше да го повтаря докъто не си тръгнахме![]()
![]()
![]()
Тоя е бил ненормален!Първоначално написано от Tiin
![]()
мъжки
ОПРЕДЕЛЕНОПървоначално написано от kapitanyt
![]()
![]()
![]()
Иначе аз сега са оправям да излизам навън с приятели
П.С- Честит 1ви Юли!
Вие какво правите?
Аз днеска се записах на аеробика за месец и сега всеки делник ще ходя ;дд ... иначе супер си прекарвам <3
Разказвай де!Интересно ми е...Първоначално написано от Graffa
Ъъъъъ сори,че тва ми е 3тото поредно мнение,ама темата взима да отива много назад![]()
Няма ли набор 98 в този форум бе
![]()
Иначе аз преди 10мин се прибрах...