.
Отговор в тема
Страница 11 от 134 ПървиПърви ... 7891011121314152161111 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 3345
    Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Runaway11 , за твое сведение училището, в което влезнах, е едно от най-елитните и минималният бал е 34.04 ( минимум 5.50 и на двата изпита ) за момичетата . Забутано е, нали така казваш? Щом не можеш да разбереш дали се хваля или не, по-добре замълчи. И щом ти е все тая, защо въобще си губи времето да напишеш всичко това? Пхах. Просто искам да кажа на бъдещите седмокласници, че с упоритост и много труд се постига невъзможното . Давам пример:
    Цяла година учителката ни по математика в клас даваше страшно лесни контролни, на които да изкарваме всички 6 и едва ли не да си мислим, че сме добри. Аз не разбирах геометрията, колкото и да се опитвах. Чак към края на март се осъзнах, и макар и късно, за тези 2 месеца прогресът ми по този предмет беше огромен. Не успях да схвана и текстовите, тъй като тогава тя беше болна и не ги обясни въобще. Решавах много, но не бях сигурна в себе си. И тези, които казваха на всяка задача, която ми беше трудна " Ама ти вЕрно ли бее, тая е толкова бебешка!? " накрая изкараха много по-малко от мен и не влезнаха в желаната гимназия.

Малко се отклоних, но горещо препоръчвам тези тестове, които ми помогнаха много.

Не съм казала, че си влязла в такава гимназия, а че това не е показател! За хваленето на мен така ми прозвуча лично...съжалявам ако си нещо друго си имала впредвид!

Колото до тестовете аз имах тези!

Всички са много добри особено тъмно синьото и зеленото

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Леле хора Вие веднага започнахте със изпитите, чакайте малко. Ощe не сте започнали 7ми клас, ами за изпита мислите. Ако си учите през годината няма да имате никакви проблеми

Иначе и аз съм ще съм 8 клас и бих ви помогнала ако има нужда

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Наистина много бързате.

И аз ще помогна,питайте.:3
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

И аз съм бъдеща седмокласничка, но въобще не се притеснявам толкова. Още е лято! Не учете, а се забавлявайте! А по темата, засега съм се спряла на Английската Гимназия Гео Милев в Русе, но баща ми настоява за Гимназия Златарски, така че незнам какво ще стане, но има време и ще видим.

Насреща съм
    Аз пък да си изкажа мнението за частните учители и курсовете.
    Бях на курс в EuroTarget,школата е добра,но препоръчвам Веди.Там те разпределят според нивото,правят родителски срещи,раздават сборници,от където дават и домашни,които обаче са доста и по българси и по математика.Предполагам,че всички Ви казват,че трябва много да се стягате и,че ще е много трудно.Няма да Ви лъжа,има такива моменти,но не е така през цялата година,а пък след като всичко свърши и сте се справили добре ще бъдете наистина много доволни от себе си.Също Ви предопреждавам,че в някои училища учителите ще се опитват да ви задържат в училището и ако мислите,че са способни да Ви намалят оценките заради това, по-добре не им казвайте ако ходите на уроци,както и гледайте да не им се набивате много на очи.Също се информирайте добре за документите,които Ви трябват за кандидатстване и всичко свързано с него,защото и аз мислех, че съм се ,но се оказа обратното.Най-трудното е преди изпита,но ако искате да го изкарате успешно се налага да учите цялата година.Ако не можете да балансирате между всички предмети,учете първо за тези,които ви трябват за кандидатстване.

Сега се сбийте кой на кого ще помага
    И един е достатъчен..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Сега се сбийте кой на кого ще помага
    И един е достатъчен..
    За всеки по един ( шегувам се ) .. благодаря за съветите ..
    The secret side of me
    I never let you see
    I keep it caged, but I can't control it, so stay away from me, the beast
    Is ugly, I feel the rage, and I just can't hold it ...

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от Alekssandra15
    И аз съм бъдеща седмокласничка, но въобще не се притеснявам толкова. Още е лято! Не учете, а се забавлявайте! А по темата, засега съм се спряла на Английската Гимназия Гео Милев в Русе, но баща ми настоява за Гимназия Златарски, така че незнам какво ще стане, но има време и ще видим.
    Имаш задача да убедиш баща ти, че Гимназия Златарски е пълна нула, там само си даваш парите и нищо няма да научиш, отгоре на всичко се намира на майната си в една много смотана сграда, иначе да правят реклами са добри, амаа ..
    Don't cry, say fuck u and smile. ( :

Не е ли е прекалено рано да се притеснявате от сега? К'ва е тази тенденция да се готвите по 2 години за прием в ГИМНАЗИЯ, я по-спокойно малко. И не им вярвайте, че трябва да се учи чак толкова много. Не е нещо по-особено от предишните години.

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от rome0
    Не е ли е прекалено рано да се притеснявате от сега? К'ва е тази тенденция да се готвите по 2 години за прием в ГИМНАЗИЯ, я по-спокойно малко. И не им вярвайте, че трябва да се учи чак толкова много. Не е нещо по-особено от предишните години.
    2 години ?! Имаме само още една година.

Град
    София
    И аз си мислех да запиша 2АЕГ, но щом разбрах къде се намира.. :X:X Особено като се има предвид, че аз живея в ж.к. Гоце Делчев..
    Иначе сега ще влизам в 22СОУ
    Едно питие на ден, те предпазва от психиатър.

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от Bubble9
    И аз си мислех да запиша 2АЕГ, но щом разбрах къде се намира.. :X:X Особено като се има предвид, че аз живея в ж.к. Гоце Делчев..
    Иначе сега ще влизам в 22СОУ
    Моляя ?! Та Стрелбище и Гоце Делчев са адски близо.

На 3 най-сексапилно ми звучи ;дд ... *изперках*
    Та стига сте се напрягали верно. Има време. Я казвайте ся кво праите тея дни. Аз е*ах майката на момчето,което харесваХ и сега съм доволно ;дд ... споделете и вие ;дд ...
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Защо темата ни умря ?? ...
    Иначе аз днес изкарах супер,а утре съм на фестивал ''милка'' ;д

Ще пиша за преживяванията като стана .. че сега съм .. xD
    The secret side of me
    I never let you see

Леле...почивайте си много активно, ходете на море и се печете, щото такъв гърч ви чака догодина...особено накрая...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Alekssandra15 - Кандидатствай в АГ'то .. Според мен няма да съжаляваш.. А относно проблема с баща ти - обясни му,че дори и да ти е баща,нямаш намерение да учиш в училище,което не ти харесва..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Тая тема пак е замряла
    Иначе вчера излизахме по центъра с моята приятелка и сядаме там на една пейка и на пейката,която е долепена до нас сяда някакъв човек ( на вид беше напълно нормален) и си седим и си говорим с моята фр. и изведнъж тоя с някъв много ненормален глас ми вика ''Хей,момиченце защо уби гълъбите ?''. И аз първо си помислих,че не говори на мен,защото бях в гръб обаче той продължаваше да го повтаря докъто не си тръгнахме

Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Тая тема пак е замряла
    Иначе вчера излизахме по центъра с моята приятелка и сядаме там на една пейка и на пейката,която е долепена до нас сяда някакъв човек ( на вид беше напълно нормален) и си седим и си говорим с моята фр. и изведнъж тоя с някъв много ненормален глас ми вика ''Хей,момиченце защо уби гълъбите ?''. И аз първо си помислих,че не говори на мен,защото бях в гръб обаче той продължаваше да го повтаря докъто не си тръгнахме
    Тоя е бил ненормален!
    мъжки

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от kapitanyt
    Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Тая тема пак е замряла
    Тоя е бил ненормален!
    ОПРЕДЕЛЕНО
    Иначе аз сега са оправям да излизам навън с приятели
    П.С- Честит 1ви Юли!
    Вие какво правите?

ТъпОо ми е .. .. всеки ден едноо и също .. .. иначе вчера бях на купонче (мързи ме да давам подробности)
    The secret side of me
    I never let you see

Аз днеска се записах на аеробика за месец и сега всеки делник ще ходя ;дд ... иначе супер си прекарвам <3

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Graffa
    ТъпОо ми е .. .. всеки ден едноо и също .. .. иначе вчера бях на купонче (мързи ме да давам подробности)
    Разказвай де!Интересно ми е...

Град
    Пловдив
    Айде бе мързели къде се изгубихте

Град
    Пловдив
    Ъъъъъ сори,че тва ми е 3тото поредно мнение,ама темата взима да отива много назад Няма ли набор 98 в този форум бе

Иначе аз преди 10мин се прибрах...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си