- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Бала ми за профилирана - 33,321; за езикова 33,214
За строителния с парково дали ще ми стигне 33,321?
Иначе нас почти по всичко са ни оформили.
Не са ни давали списък за четене, но по принцип ни го дават на 15 юни .. не се знае![]()
Случва се да бягаме от час, но пък понякога най-нахално отиваме при учителите да ги питаме дали може да играем волейбол вместо да седим в часа им![]()
5 дена .. всичко свършва .. 7 години :/
.. много тъп клас имам дори сега на 15 ще се разделят на групички и няма да е запомнящо се както би трябвало!
баница
$h@d0w
Последно редактирано от Sh@d0w : 06-10-2012 на 16:43
Пък аз със МОЯ тъп клас никъде не искам, точно щото са тъпи.Бих отишла някъде с моята си групичка, но с целия клас абсурд.Изобщо не им вярвам.
Малко е гадно като си помисля, че след 5 дена 7-те години свършват.. Последните 3 не бяха хубави за мен, но са си един период, който никога няма да се върне.. Мдам.Напред към новия живот![]()
олее.. много ви се чудя как говорите за класовете си .. аз супер много си обичам класа и не искам да се разделям с тях, страхотни са .. и честно казано точно последната година се сближихме най-много :X
: ))
Вени, когато някой хвърля раницата на друг в тоалетната, изпипва му я в стълбищната шахта или псува някой това за какъв клас ти говори?
Последно редактирано от SunT : 06-10-2012 на 15:09
Ние преди много се карахме и дразнехме (момичета и момчета) , но тази година нещо се промени. Сега сме страшно задружни, не знам как ще се разделим. След 5 дни ще оставим 7 години зад гърба си, както и хората, които са били до нас през това време. Аз както съм по-чувствителна сигурно ще се разплача, но едва ли ще съм единствената.![]()
Леле..помня как в 4-5-6 клас винаги гледах във форумите..темите за 7 седмокласниците и сега като си помисля , че догодина съм 7 клас...нзз направоо не си побирам в главата как вече и аз трябва да мисля къде да уча и т.н :Д :Д Малко ме е страх ..
Има ли някой от Бургас, който ще кандидатства в Търговската гимназия?
Последно редактирано от Burgazliqta : 06-11-2012 на 11:34
Малко офф-топик , но сайта на мон мисля , че е блокирал , поне на мен не ми зарежда .Явно наплива на 12 класници е дооооста голям в момента ха-ха! Решихте ли как да се облечете на 15 ? Леле колко бързо мина времето !Кога си говорихме коолко много имаме да учим и да се стягаме през 7 клас , кога 7 клас свърши?! И последни 4 дена в това у-ще ...7 години , остават 4 дена -... странно .Г-те ще ми липсват повече от съучениците![]()
кога всичко минааа :х няма да забравя как август месец разглеждах темата ии само заради нея си направих регистрация във форума, после как си кказвахме, че трябва да се стегнем, няма да забравя също как хора от по-горни класове ни пожелаваха успех и ни успокояваха, а ние въпреки това стояхме на тръни .. да ви кажа липсва ми това усещане .. много и то .. вчера си оправях учебниците и си изхвърлих всички тетрадки, всички тестове, всички записки .. изобщо всичко свързано със седми клас, усещането беше странно .. хем исках да си запазя нещата, хем да се оттърва по-бързо от тях .. еми пожелавам късмет и успехи на бъдещите седмокласници, няма нищо страшно хаха![]()
![]()
: ))
Ще ми липсват .. всеки един ще ми липсва (без изключения) ..ОБИЧАМ ГИ,но сега го осъзнавам!..днес беше уникално!!!..мокрихме се,а за сълзите да не говорим..много ревахме (не си представям на 15 просто :/ ) ..
Говорите как бързо е минал 7 клас , а замислете се 7 години,как минаха .. как!?!
4 ДНИ ;О ..
Дам, и аз вчера си изхвърлих нещата... Беше много яко. Смисъл... ново начало, нови възможности...
Бтв, днес четири момичета от класа се сбиха О.О Хванаха се за косите и добре че ги две други момичета ги разтърваха! На едното момиче (от тия, дето се биеха) цялото му лице беше издрано! И не знам какво да правя, понеже си е техен проблем и те трябва да се оправят, не бива да се месим. Но ако нещо им се случи, ние също ще сме виновни, защото сме можели да го предотвратим (да ги сдобрим по някакъв начин или да говорим с учител, например). Обаче ще загазят доста и може да си го изкарат на нас. Другите не искат да им се бъркат в нещата (то и аз не искам, ама ги познавам достатъчно добре и ме е страх какво може да си направят), а пък мене две от момичетата ме мразят, така че не мога нищо да направя сама. Ох! >.<
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
бате,мислех си 0че този клас няма да ми липсва,но....Сега ,като се замисля миналата година по това време колко ме беше страх и т.н.,а сега.....Всичко мина като миг...
Утре ще връщаме учебниците ,а днес ще отида до библиотеката за книгите от списъка за 8 клас . Аз не бих си позволила да изхвърля тетрадки и т.н ! Някой ден може да ми потрябват ,а и не ми пречат у нас .Класът като цяло може би ще ми липсва,но все пак съм с него от 3 години. Ще се преживееЩе купуваме и подарък на класната в сряда . Снимахме се всички ....и ни иформиха по всичко
Имам само 6-ци
![]()