- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Олее от кога не съм писал тук?!Вчера се върнах от екскурзията с класа ми, беше супер готско
Дадоха ли ви служебните бележки от училища? На нас още не. Разкажете и кажете къде и кога ще се правите завършването. Нашето ще е на 16 юни от 19 часа в едно заведение
![]()
Изхвърлих си нещата, защото просто няма да ми трябват, а нямам и място. Каквото е трябвало съм го запомнила. Може да позабравя през лятото (макар и досега да не съм имала такива проблеми), но ще си припомня в преговора. Оставих само тетрадките по Химия и Биология и то просто си откъснах листите, където съм писала. Запазих ги, защото ще уча в ПМГ, а и госпожите по тези предмети казваха доста неща извън учебника, по който учихме.
Утре връщаме учебниците, ама аз нещо не мога да си намеря учебника по БЕЛ ;д Тук е, няма къде да отиде, трябва само да се поразтърся ;д
А за книгите за осми клас - мене ме е страх да отида до библиотеката, защото съм закъсняла с почти 1 година за срока ;д Трябва да отида и да си платя глобата, че се увеличава с всеки месец, ама или не ми остава време, или ме мързи, пък и ще трябва да си подновя картата за детския отдел, пък аз вече не съм много за там май ;д Тоест, вече са ми прекалено детски книгите, а май нямам навършените години за другия отдел. Ама ще трябва да питам...
бтв, днеска казахме на класната, че са се сбили, ама съм убедена, че тя нищо няма да направи. Иначе и ние ще ѝ купуваме подарък, ама не знам какъв. Днес помагахме да се попълнят бележниците, онова листче за годишните оценки, смятахме среден успех и т.н. Средният успех на класа е 5,10. Шестици имаме само по ИТ и ФВС ;д Най-зле сме по Химия (4,72 май беше ;д), което странно, като се има в предвид, че от нашия клас за олимпиадата по Химия имаше 3-ма, класирани на национален кръг, да не говорим, че на СИП Химия има най-много от нашия клас, но... както и да е ;д
И ние утре ще връщаме учебници! УРАА!! Свърши се ! Само се чудя за какво ще ходим на у-ще в четвъртък? Какво ще правим :X![]()
Излезли са статистиките в рио. Видяхте ли къде се намирате горе-долу спрямо другите?
http://www.rio-sofia-grad.com/web_fo...matematika.PDF
Това обаче е само за София![]()
Йес,вътре съм !!! <3 Обичам я тая статистика.Ние си върнахме учебниците още в понеделник,отивам на даскало за час,колкото да кажат,че съм била там,и тръгвам.Ще се съберем с класа в едно ресторантче на 15,че никой няма време.Без това в последно време не сме най-задружният клас.Свикнали сме един с друг и колкото и да мразя някои ще ми липсват.
Последно редактирано от bebzgirl : 06-12-2012 на 19:31
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Мимс,къде ще влизаш (любопитно ми е)Много се радвам за теб !
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Нали излязоха статистиките и там според това какъв ти е сбора от оценките по мат и бел се вижда колко хора имат по-високи оценки. С по-високи оценки от мен има около 120 момичета. В немската приемат 98 момичета, а няма всички да се втурват там. Така че влизането ми е около 99 % сигурно![]()
Ако си от София това е статистиката с резултатите http://www.rio-sofia-grad.com/web_fo...matematika.PDF . Аз съм в графата от 11.500 до 11.599 (събирам оценката по бел и мат) и съм момиче. Виждам, че в тази графа са още 59 момичета, а 64 са с по - високи оценки. Събирам и се получава, че в най-лошия случай има 123 момичета с по-високи оценки от моята. Така се преценява горе-долу колко хора имат по-високи оценки от твоята и какви са ти шансовете за влизане в желаната гимназия![]()
Оф аз се двуумя между френския или италианския.Хора кажете според вас кой от тях е по-лесен,по-ефективен и като цяло по-добър
Като цяло смятам , че френския език е по-добър - т.е. по-разпространен и ще ти помогне за по-добра реализация за напред
Според мен , трудността на езика не може да се определи .. За всеки е различно![]()
Ооо днеска беше много яко ..отидохме нашата групичка 4 момичета на уч-ще и даже смятахме да пропуснем първи час, но разбрахме, че часовете са по 20 минути и решихме обезателно да влезем.. имахме при класната, тя ме извика и каза да си избера още 3-ма човека и да не влизаме в часове за да пишем малко бележницимеждучасието ни беше 15 минути- голямото .. и отиваме при класната и я питаме в колко да се върнем и тя вика, когато искате се върнете .. позакъсняхме си стабилно :PP и накрая каза да не оставаме за 7-ми час .. а и също така и споделихме, че утре като си върнем учебниците няма да оставаме за часовете, тя нямаше нищо против
![]()
: ))
Нашите часове пък си бяха по 40 минути, но тъй като вече е края на учебната година, а и не пишат отсъствия от 6 часа влязох само в 3 - не че нещо съм изпуснала. Учебниците ще ги връщаме утре, но въпреки това ще учим |-(
Ние днес си върнахме учебниците и не карахме часове. Утре е екскурзията, а който няма да ходи, няма да идва и на училище. На 15 се чакаме в 10ч., за да си вземем бележниците и т.н., а на 16 от 12ч. ще ходим на пицария.
Да ви попитам, кога ще си правим нова темичка (вече със заглавие Настоящи осмокласници) и изобщо ще си правим ли?