.
Отговор в тема
Страница 130 от 134 ПървиПърви ... 3080120126127128129130131132133134 ПоследнаПърви
Резултати от 3 226 до 3 250 от общо 3345
    Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    btw - Скоро не трябва ли да има нова тема ??

Олее от кога не съм писал тук?! Вчера се върнах от екскурзията с класа ми, беше супер готско Дадоха ли ви служебните бележки от училища? На нас още не. Разкажете и кажете къде и кога ще се правите завършването. Нашето ще е на 16 юни от 19 часа в едно заведение

Изхвърлих си нещата, защото просто няма да ми трябват, а нямам и място. Каквото е трябвало съм го запомнила. Може да позабравя през лятото (макар и досега да не съм имала такива проблеми), но ще си припомня в преговора. Оставих само тетрадките по Химия и Биология и то просто си откъснах листите, където съм писала. Запазих ги, защото ще уча в ПМГ, а и госпожите по тези предмети казваха доста неща извън учебника, по който учихме.
    Утре връщаме учебниците, ама аз нещо не мога да си намеря учебника по БЕЛ ;д Тук е, няма къде да отиде, трябва само да се поразтърся ;д
    А за книгите за осми клас - мене ме е страх да отида до библиотеката, защото съм закъсняла с почти 1 година за срока ;д Трябва да отида и да си платя глобата, че се увеличава с всеки месец, ама или не ми остава време, или ме мързи, пък и ще трябва да си подновя картата за детския отдел, пък аз вече не съм много за там май ;д Тоест, вече са ми прекалено детски книгите, а май нямам навършените години за другия отдел. Ама ще трябва да питам...
    бтв, днеска казахме на класната, че са се сбили, ама съм убедена, че тя нищо няма да направи. Иначе и ние ще ѝ купуваме подарък, ама не знам какъв. Днес помагахме да се попълнят бележниците, онова листче за годишните оценки, смятахме среден успех и т.н. Средният успех на класа е 5,10. Шестици имаме само по ИТ и ФВС ;д Най-зле сме по Химия (4,72 май беше ;д), което странно, като се има в предвид, че от нашия клас за олимпиадата по Химия имаше 3-ма, класирани на национален кръг, да не говорим, че на СИП Химия има най-много от нашия клас, но... както и да е ;д

Голям фен Аватара на thecreator
    И ние утре ще връщаме учебници! УРАА!! Свърши се ! Само се чудя за какво ще ходим на у-ще в четвъртък? Какво ще правим :X

Цитирай Първоначално написано от the_world_around_me Виж мнението
    btw - Скоро не трябва ли да има нова тема ??
    Няма смисъл, но ако искате ще направим нова тема. Трябваше още на 100-тната страница (точно тогава излезнаха резултатите).. ;д мислех си, че няма да изпишем много, но ей ги 30 страници.. ;д

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Излезли са статистиките в рио. Видяхте ли къде се намирате горе-долу спрямо другите?

^ Може ли да дадеш сайта тук?

Повече от фен Аватара на zlatko98
    http://www.rio-sofia-grad.com/web_fo...matematika.PDF

Това обаче е само за София

Йес,вътре съм !!! <3 Обичам я тая статистика.Ние си върнахме учебниците още в понеделник,отивам на даскало за час,колкото да кажат,че съм била там,и тръгвам.Ще се съберем с класа в едно ресторантче на 15,че никой няма време.Без това в последно време не сме най-задружният клас.Свикнали сме един с друг и колкото и да мразя някои ще ми липсват.
    Последно редактирано от bebzgirl : 06-12-2012 на 19:31
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Цитирай Първоначално написано от bebzgirl Виж мнението
    Йес,вътре съм !!!
    И аз (sun) . Ние ще си връщаме учебниците на 14, а на 15 все още не се знае какво ще правим и къде ще ходим.

Мимс,къде ще влизаш (любопитно ми е) Много се радвам за теб !
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Мимс,къде ще влизаш (любопитно ми е) Много се радвам за теб !
    И аз в немската

Йес,вътре съм !!! <3 .
    Вътре сте? ;д

PS. малко ЪП!

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Вътре сте? ;д

PS. малко ЪП!
    Нали излязоха статистиките и там според това какъв ти е сбора от оценките по мат и бел се вижда колко хора имат по-високи оценки. С по-високи оценки от мен има около 120 момичета. В немската приемат 98 момичета, а няма всички да се втурват там. Така че влизането ми е около 99 % сигурно

Цитирай Първоначално написано от `мuмс` Виж мнението
    Нали излязоха статистиките и там според това какъв ти е сбора от оценките по мат и бел се вижда колко хора имат по-високи оценки. С по-високи оценки от мен има около 120 момичета. В немската приемат 98 момичета, а няма всички да се втурват там. Така че влизането ми е около 99 % сигурно
    Как видя колко човека има с по-високи оценки от теб? ;д Извинявай, че така нахалствам, но просто това не го виждам. ;д

Как видя колко човека има с по-високи оценки от теб? ;д Извинявай, че така нахалствам, но просто това не го виждам. ;д
    Ако си от София това е статистиката с резултатите http://www.rio-sofia-grad.com/web_fo...matematika.PDF . Аз съм в графата от 11.500 до 11.599 (събирам оценката по бел и мат) и съм момиче. Виждам, че в тази графа са още 59 момичета, а 64 са с по - високи оценки. Събирам и се получава, че в най-лошия случай има 123 момичета с по-високи оценки от моята. Така се преценява горе-долу колко хора имат по-високи оценки от твоята и какви са ти шансовете за влизане в желаната гимназия

Ако си от София това е статистиката с резултатите http://www.rio-sofia-grad.com/web_fo...matematika.PDF . Аз съм в графата от 11.500 до 11.599 (събирам оценката по бел и мат) и съм момиче. Виждам, че в тази графа са още 59 момичета, а 64 са с по - високи оценки. Събирам и се получава, че в най-лошия случай има 123 момичета с по-високи оценки от моята. Така се преценява горе-долу колко хора имат по-високи оценки от твоята и какви са ти шансовете за влизане в желаната гимназия
    Отварям файла и в твойта графа има 103 момичета, а не 59, но както и да е. Ще видим на 26-ти кой къде е влезнал, така тая статистика не показва почти нищо, само колко хора имат като твойта оценка г/д.

Отварям файла и в твойта графа има 103 момичета, а не 59, но както и да е. Ще видим на 26-ти кой къде е влезнал, така тая статистика не показва почти нищо, само колко хора имат като твойта оценка г/д.
    Напротив, точно 59 момичета има. А иначе е това е просто да прецениш дали има шанс да влезеш там, където искаш.

Напротив, точно 59 момичета има. А иначе е това е просто да прецениш дали има шанс да влезеш там, където искаш.
    Моя грешка, иначе не знам как ти преценяваш, че баш ще влезнеш, но това си е твоя работа. Успех на всички!

PS. Съжалявам, че оспамих темата. ;д

Цитирай Първоначално написано от maik11john Виж мнението

Николета и Валери лъснаха в скандален секс клип на о.Бора Бора
    Както казах в една друга тема, в този раздел няма ли модератори?

Оф аз се двуумя между френския или италианския.Хора кажете според вас кой от тях е по-лесен,по-ефективен и като цяло по-добър

Голям фен
    Като цяло смятам , че френския език е по-добър - т.е. по-разпространен и ще ти помогне за по-добра реализация за напред
    Според мен , трудността на езика не може да се определи .. За всеки е различно

Голям фен Аватара на wenii
    Ооо днеска беше много яко ..отидохме нашата групичка 4 момичета на уч-ще и даже смятахме да пропуснем първи час, но разбрахме, че часовете са по 20 минути и решихме обезателно да влезем.. имахме при класната, тя ме извика и каза да си избера още 3-ма човека и да не влизаме в часове за да пишем малко бележници междучасието ни беше 15 минути- голямото .. и отиваме при класната и я питаме в колко да се върнем и тя вика, когато искате се върнете .. позакъсняхме си стабилно :PP и накрая каза да не оставаме за 7-ми час .. а и също така и споделихме, че утре като си върнем учебниците няма да оставаме за часовете, тя нямаше нищо против
    : ))

Нашите часове пък си бяха по 40 минути, но тъй като вече е края на учебната година, а и не пишат отсъствия от 6 часа влязох само в 3 - не че нещо съм изпуснала. Учебниците ще ги връщаме утре, но въпреки това ще учим |-(

Ние днес си върнахме учебниците и не карахме часове. Утре е екскурзията, а който няма да ходи, няма да идва и на училище. На 15 се чакаме в 10ч., за да си вземем бележниците и т.н., а на 16 от 12ч. ще ходим на пицария.
    Да ви попитам, кога ще си правим нова темичка (вече със заглавие Настоящи осмокласници) и изобщо ще си правим ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си