.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3345

Hybrid View

Добре, последно какви документи трябва да се носят на записването? Ако може някой да ми обясни подробно, явно пак съм неиформирана...

Цитирай Първоначално написано от ViVi Smile Виж мнението
    Добре, последно какви документи трябва да се носят на записването? Ако може някой да ми обясни подробно, явно пак съм неиформирана...
    • Оригинал и копие на удостоверението за завършен VІІ клас.
    • Оригинал и копие от медицинско свидетелство ( само за кандидатстващите за специалности от професии).
    • служебната бележка за оценките от положените приемни изпити за сверяване на вписания входящ номер.
    След сверяване, оригиналите се връщат.

BG Mamma

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    • Оригинал и копие от медицинско свидетелство ( само за кандидатстващите за специалности от професии).
    • служебната бележка за оценките от положените приемни изпити за сверяване на вписания входящ номер.

BG Mamma
    На мен пък ми искаха и копие от бележката с оценките. Не знам защо.
    При нас също мина хубаво. Раздадоха ни удостоверенията и характеристиките. За трета поредна година не завършвам с пълна шестица, заради физическото, но вече спрях да се ядосвам заради това, а и госпожата ми по АЕ ми даде утешителна награда ;дд. Отидохме с няколко момичета и момчета в мола да гледаме "Мъже в черно 3". Въпреки че не си харесвах класа, сега осъзнавам колко ще ми липсват. ;(

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението

BG Mamma
    Мерси много

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    За това което тече в момента или записване на приетите става въпрос? Аз още не съм си извадила медицинско, проблем ли е, защото утре ще ходя да се записвам?

Цитирай Първоначално написано от weenonas Виж мнението
    За това което тече в момента или записване на приетите става въпрос? Аз още не съм си извадила медицинско, проблем ли е, защото утре ще ходя да се записвам?
    Не ти трябва, освен ако не пишеш професионални гимназии (НТБГ, НФСГ).
    Последно редактирано от SunT : 06-16-2012 на 19:15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си