- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Някой възползвал ли се е от Вас?
Някой е*ал ли ви е, когато сте били мъртво пияни? И също да питам - някой от тук губил ли си е девствеността, без да помни, защото са се възползвали от вас, докато сте били на мотика?
Малко неясно зададох въпросите, но се надявам да сте ме разбрали.
Един приятел е щяла да го изнасили една дебела жена, когато е бил пиян...![]()
не и се надявам да не изпадам в такава ситуация.прекалено унизителна е !
love is gone!
Редовно се намира някоя да злоупотреби с мене![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
К'во печелиш като разбереш?
Да, случавало се е. Преди 5 години. Слава Богу поне не бях девствена.
Не и мисля, че няма да ми се случи... Никога не ми се е случвало да се напивам до безпаметно състояние - всичко с мярка![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ако в рандом ситуация някоя готина фенка на Godsmack поиска да се възползва от мен, ще й се предам най-безцеремонно.![]()
Welcome to the Jungle...
Определено не знам. Аз съм кирка бе, човек, как да помня.
Ама ако някоя е искала, значи определено се е възползвала. Аз не съм от тези, които се дърпат много.
вхат тхе хелл ис со фуннъПървоначално написано от LambOfGod
![]()
Не. Знам си мярката като пия + това дори когато съм пияна пак си осъзнавам какво се случва около мен, какво правя и т.н. Само един единствен път се бях напила безпаметно, но хубавото е че си бях вкъщи тогава и нямаше кой да се възползва![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не вярвам някога да ми се случи. И фиркана ритам здраво.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мъжете сме малко облагодетелствани. Пияни не ставаме за нищо. Ако ме разбирате .?.
Не, но съм бил на косъмдобре, че повърнах
и добре, че стана така, защото не си позволявам секс без презерватив, голяма съм параноя :P
God is an idiot, I have DNA...
Ми няколко пъти...не ме кефи особеноПопринцип тези които прибягват до такива работи не са от най готините нали разбирате.
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
не
Hostis Honori Invidia
+1Първоначално написано от Eclipsercho
![]()
хЪх...
Никога, никой мъж не се е възползвал, макар че някой са имали възможност. Била съм късметлийка![]()