.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не можеш.. Дори и да няма много желаещи за някаква си паралелка по туризъм - имаш двойка на НВО..
    Просто директно отпадаш от класирането..
    Догодина чак.. Пък и след 8 клас,щом имаш желание да учиш туризъм,има училища..
    - Миналата година една моя приятелка също имаше двойка,обаче по математика,и не можа да кандидатства..
    - Пък и бахти притеснението..
    То някои неща човек просто си ги знае от елементарна обща култура..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

ок мерси аз на матурата имам 2 по математика и 5 по бел а на дипломата 5 по математика и 5 по бел оффф незнам как съм се прецакала

Град
    София ;д
    Еми питай госпожите в даскалото ти бе, иначе да гадно е... Между другото всички, които я нападнахте просто не знам за какво го правите, защото може да си знае материала, а просто да са я анулирали за нещо коренно-различно.. просто ако на вас ви се случи и всички почнат да ви нападат и да казват, че не сте учили, няма да ви е хич приятно..

мерси aleкs98

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от steli97
    мерси aleкs98
    Няма проблем, по между другото четох в сайта на РИО-София, че на 13, 14 и 15 юни между 9 и 17 часа в 18 СОУ "Уилям Гладстон" може да си видиш проверения тест по математика. )

???

Какво толкова се панирате с тия изпити и матури, аз не бях барнал 4 години учебик и си ги хванах матурите, едната с 4 а другата 5... не му мислете и не се панирайте, а ако сте слушали какво говори учителката никога няма да ви трябва учебник, аз така правих

А не може ли момичето да кандидатства на второ класиране или като получи 2 отпада от всички?

Имаш ли 2 - КРАЙ! Няма да те лъжа и да ти давам празни надежди! Трябвало е да учиш повече! И на мен не ми вървеше Математиката, но с 300 зора успях да изкарам 4! Ще трябва да се пробваш след 8 клас, но се съмнявам и тогава да те приемат в някое по-елитно училище(ПМГ, ЕГ).

steli97 от къде си? Защото в моето училище има едно момиче което има 2 по Математика и 5 по БЕЛ.. Беше объркала нещо на листа за отговори., И се казва СТЕЛА
    [i] Und der Haifisch, der hat Tr

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от shpekovsalam
    Имаш ли 2 - КРАЙ! Няма да те лъжа и да ти давам празни надежди! Трябвало е да учиш повече! И на мен не ми вървеше Математиката, но с 300 зора успях да изкарам 4! Ще трябва да се пробваш след 8 клас, но се съмнявам и тогава да те приемат в някое по-елитно училище(ПМГ, ЕГ).
    Защо да не може ? Може, ако в тези училища има прием след 8 клас, съвсем нормално си прави приемен изпит, ако изкара добра оценка я приемат ..

Голям фен Аватара на Junieee8
    Град
    it's simple... you have to find me

Re: 2 на матурата

имам 2 по математика на матурата по български 5 а за годината имам по математика имам 5 какво става ?
    моля ви помогнете ми не спирам да плача много съм отчаяна !!!! ще мога ли да кандидатствам
    ама... аз имам 6 по всичко, освен по история
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Ако имаш 2-ка на някой от изпитите, НЕ МОЖЕШ да кандидатстваш..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Не можеш да кандидатстваш

[quote="evilGirL97"]steli97 от къде си? Защото в моето училище има едно момиче което има 2 по Математика и 5 по БЕЛ.. Беше объркала нещо на листа за отговори., И се казва СТЕЛА [/quot

ммм от бс съм дали ще ги искарат на списаци с имена

Град
    Столицата :)
    не можеш да кандидатстваш

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от LucySmith
    не можеш да кандидатстваш
    Искаш да си трупаш мнения и си търсиш теми стари където много хора преди теб са казали, че не може да кандидатства ?!
    Don't cry, say fuck u and smile. ( :

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Който не полага усилия навреме,така се получава...Не трябва да се сещате в последните 1-2 месеца,че искате да кандидатствате За да има резултат,хората полагат усилия цяла година и после се възнаграждават за тях За да изкараш 2,значи изобщо не си положила достатъчно усилия и можеш да се сърдиш и да обвиняваш единствено себе си Стегни се и опитай догодина докато не са приели поправките в закона,че тогава ще я втасаш,ако забранят прием след 8-ми клас

ПП:Наистина и аз съм страшно озадачена как си успяла да изкараш 5-ца по БЕЛ с този блестящ "правопис"
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Който не полага усилия навреме,така се получава...Не трябва да се сещате в последните 1-2 месеца,че искате да кандидатствате За да има резултат,хората полагат усилия цяла година и после се възнаграждават за тях За да изкараш 2,значи изобщо не си положила достатъчно усилия и можеш да се сърдиш и да обвиняваш единствено себе си Стегни се и опитай догодина докато не са приели поправките в закона,че тогава ще я втасаш,ако забранят прием след 8-ми клас

ПП:Наистина и аз съм страшно озадачена как си успяла да изкараш 5-ца по БЕЛ с този блестящ "правопис"
    Айде бе.. Първо май се е оказало, че са й анулирали работата, а не, че е изкарала двойка от незнание, чети повече бе човек и второ; да ти кажа, че никой няма да тръгне да се старае да пише страхотно в някакъв форум, просто пише тва, което иска и готово.

Повече от фен
    Град
    Русе
    На мен по математика не ми бяха зачели точки от 29 и 30-та задачи(защо така и не разбрах)...Изпуснах и с срока за успорване... Точките ми паднаха с 16-17 и следователно оценката от 5 падна на 4.45, много гадно ми беше. Балът не съм сигурен дали ще ми стигне, но се надявам.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    PyCoKoCkA93, познавам едно момче, което миналат година не ходи на училище, на изпитите преписа и имаше 4 по Мат. и 5 по БЕЛ: .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    PyCoKoCkA93, познавам едно момче, което миналат година не ходи на училище, на изпитите преписа и имаше 4 по Мат. и 5 по БЕЛ: .
    Ми, да, к’во се учудваш?
    Вие си зубрете пък, като искате.
    We'll come back next year!
    YNWA

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Как ме разсмивате не е истина Много сте забавнички ОК,не е идвал на даскало,преписал е...Ама после в живота няма да има от къде да препише...Защото сега ще препише отнякъде как се пише правилно,но в живота като тръгне да пише и го видят,че е гола вода,надали ще наемат такъв неграмотник
    А към алекс98:Още от ник-нейма ти си личи,че имаш детски разсъждения,но за 13 годишна е нормално Ако човек е грамотен и може да пише,той винаги ще пише правилно,ще слага запетайки и ще пише без правописни грешки...А ако не го умее,всичко друго е просто оправдание В днешно време лично според мен е страшно важно човек да е грамотен и да може да пише правилно Това е основата,а оттам нататък всичко се надгражда на тази база
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Как ме разсмивате не е истина Много сте забавнички ОК,не е идвал на даскало,преписал е...Ама после в живота няма да има от къде да препише...Защото сега ще препише отнякъде как се пише правилно,но в живота като тръгне да пише и го видят,че е гола вода,надали ще наемат такъв неграмотник
    А към алекс98:Още от ник-нейма ти си личи,че имаш детски разсъждения,но за 13 годишна е нормално Ако човек е грамотен и може да пише,той винаги ще пише правилно,ще слага запетайки и ще пише без правописни грешки...А ако не го умее,всичко друго е просто оправдание В днешно време лично според мен е страшно важно човек да е грамотен и да може да пише правилно Това е основата,а оттам нататък всичко се надгражда на тази база
    Еее добре бе ти си най-голямата на твоя свят. Тва си е мойто мнение, аз не се старая да пиша страхотно, е понякога да, но не винаги, ти си имаш свой разсъждения, аз мой, така, че.. (:

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Другата година пак.
    Няма страшно.
    nigga stole my bike

мммм нз но вече ми е се тая защото ако няма бройки пак ще ме приемат някъде а за годината има 5 по математика може би нещо ще се промени нз а след 8 клас не се ли кандидатства само в няколко училища?? аз ще си остана в моето дск с туризъм и до кокото знам повечето няма да са в тая паралелка и има шанс да ме приемат.

След 8 клас също имаш изпити по български и математика, и не знам онея даскали как са ти писали 5 по математика, след като на изпита си доказала колко наистина знаеш Сори ама, е трябвало да учиш повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си