.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Повече от фен
    кажи му..сам ще разбере и ще му стане тъпо, че си го излъгала (;

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от xXxSmilexXx
    ще разбере ,че не си правила секс защото ще муе тясно в началото .. а колкото до болката ако се притесняваш му кажи и всичко ще е наред предполагам че ще бъде по нежен след като му кажеш
    Хахах, абе я ми кажи моля те, ако е правила секс, дори веднъж, по-широка ли ще е??? Така, от любопитство? Или като те праснат веднъж и се разширяваш до толкова, че след това вече на никой не му прави впечатление???Ма моля ви бе....

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    ще разбере ,че не си правила секс защото ще муе тясно в началото .. а колкото до болката ако се притесняваш му кажи и всичко ще е наред предполагам че ще бъде по нежен след като му кажеш
    Хахах, абе я ми кажи моля те, ако е правила секс, дори веднъж, по-широка ли ще е??? Така, от любопитство? Или като те праснат веднъж и се разширяваш до толкова, че след това вече на никой не му прави впечатление???Ма моля ви бе....
    тука много зависи вече ... моята приятелка беше правила секс само веднъж преди да прави с мен ... и всичко стана лесно. Бил съм и с девствена, първия път беше по трудничко, следвващия път не чак толкова така че все някаква разлика ще има

1 - Вземи един вибратор или нещо с подобна форма и си го ръгай да свикнеш.
    2 - Обясни му ситуацията. Не сте непознати и той ще те разбере.
    3 - Не прави нищо и не му казвай нищо. Така той сам ще разбере, че си го лъгала.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    тука много зависи вече ... моята приятелка беше правила секс само веднъж преди да прави с мен ... и всичко стана лесно. Бил съм и с девствена, първия път беше по трудничко, следвващия път не чак толкова така че все някаква разлика ще има
    Да, зависи при всички положения. И да, естествено, че има разтягане на вагината, но не чак толкова, че да си влиза съвсем свободно и съответно е пак тесничко...тоя пич как ще знае тя колко точно е била тясна преди да бъде отворена?

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Честно казано, той ще е много по-доволен ,че ти е първия ,а не 100тния, така че му кажи Глупаво си постъпила

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ако толкова искаш да запазиш девствеността си в тайна, просто кажи, че си неопитна. Кръв не е задължително да има А пък и при първия и при втория път ще има лека болка, така че пак можеш да се изкараш, че си била с един
    Ноо ако имаш сериозни взаимоотношения с момчето не разбирам защо не кажеш истината? Ако държиш на връзката, бъди честна. Това е моят съвет.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Re: НЕ СЪМ ДЕВСТВЕНА, НО СЪМ...

Цитирай Първоначално написано от babylips
    Здравейте, малко глупаво заглавие, но да..... ИМАМ ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ!!! Може би до голяма степен аз съм си виновна, но не ми остава нищо друго освен да се обърна към вас. Казах на приятеля ми, че не съм девствена, но всъщност съм... Там е работата, че много искам да правя секс с него, както и той с мен. Всеки път много се възбуждам, но до там..... Най-после реших да го направим, но той все още си мисли, че съм го правила. Таа въпроса ми е може ли да разбере.. ии как да предотвратя притеснението, както и дали ще много тече кръв...... изобщо мнението ви.. като се има на предвид, че все си мисля, че ципата ми е разкъсана, защото съм яздила, а казват, че от това става така.. вкарвала съм си единия пръст и потече малко кръв, като съм пробвала пак вече не течеше.. но не целия.. НАЙ-ВЕЧЕ може ли да стане нещо, ако директно вкара члена си без пръсти........ и без критики, сама осъзнавам колко съм ТЪПО нещо съм направила, но........ пффф

според мен най добре е веднага да му признаеш и да намериш време да го викнеш у вас и да го направите :]

Ако искаш и банан си вкарай, докато в теб не влезе кур ще си девствена щеш не щеш. Няма ципи няма мипи - девствеността е теория, докато не ти го нацепят си девствена. Тъпо е, че си му казала, че не си девствена, щото отношението му към тебе коренно се е променило.

п.ц. Грубо като за прости хора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си