- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- НЕ СЪМ ДЕВСТВЕНА, НО СЪМ...
кажи му..сам ще разбере и ще му стане тъпо, че си го излъгала (;
Хахах, абе я ми кажи моля те, ако е правила секс, дори веднъж, по-широка ли ще е??? Така, от любопитство? Или като те праснат веднъж и се разширяваш до толкова, че след това вече на никой не му прави впечатление???Ма моля ви бе....Първоначално написано от xXxSmilexXx
![]()
![]()
![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
тука много зависи вече ... моята приятелка беше правила секс само веднъж преди да прави с мен ... и всичко стана лесно. Бил съм и с девствена, първия път беше по трудничко, следвващия път не чак толковаПървоначално написано от MojoJojo88
така че все някаква разлика ще има
![]()
1 - Вземи един вибратор или нещо с подобна форма и си го ръгай да свикнеш.
2 - Обясни му ситуацията. Не сте непознати и той ще те разбере.
3 - Не прави нищо и не му казвай нищо. Така той сам ще разбере, че си го лъгала.
Да, зависи при всички положения. И да, естествено, че има разтягане на вагината, но не чак толкова, че да си влиза съвсем свободно и съответно е пак тесничко...тоя пич как ще знае тя колко точно е била тясна преди да бъде отворена?Първоначално написано от DarkAngelOfHope
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Честно казано, той ще е много по-доволен ,че ти е първия ,а не 100тния, така че му кажиГлупаво си постъпила
![]()
Ако толкова искаш да запазиш девствеността си в тайна, просто кажи, че си неопитна. Кръв не е задължително да имаА пък и при първия и при втория път ще има лека болка, така че пак можеш да се изкараш, че си била с един
![]()
Ноо ако имаш сериозни взаимоотношения с момчето не разбирам защо не кажеш истината? Ако държиш на връзката, бъди честна.Това е моят съвет.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от babylips
според мен най добре е веднага да му признаеши да намериш време да го викнеш у вас и да го направите :]
Ако искаш и банан си вкарай, докато в теб не влезе кур ще си девствена щеш не щеш. Няма ципи няма мипи - девствеността е теория, докато не ти го нацепят си девствена. Тъпо е, че си му казала, че не си девствена, щото отношението му към тебе коренно се е променило.
п.ц. Грубо като за прости хора