- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- 100% има извънземни
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Явно е загинал в някоя Междузвездна война, отдавна не е писал тук. Или просто човекът най-после си е намерил гадже и е решил да зареже глупостите.

ко става хора за какво става въпрос в моята стара тема , която не съм я поглеждал от 1 година ;DD
Ehee 7 stranici, ako mislite da cheta se lujite!

не се и съмнявам ,че моят стар приятел Аннунакче ви е забавлявал от сърце : ) ;d
Дано наистина се появи отнякъде отново ( би трябвало, мислейки за него някак си да го привикаме с мисълта си ), че много още неизяснени неща има. Пращам молекулите си към него........ Сега!

ще го чякаме със заредени хормони

Аааа... Умрях да се смея

trololo
Какво някой друг форумен шегаджия има и да не е от мойте нЕкаф ноФ щЪ дЪ е ...
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"

Здравейте!
Аз съм молекулярният брат на ANNUNAK. Той е прекалено зает с изучаването на една друга планета, и е пратен на нещо като мисия и няма да се завърне скоро. Затова ми прати съобщение да се заема с тежката задача да пиша тук, понеже съм по-малък и още не чак толкова умен, за да ходя на мисии. А, забравих да се представя, казвам се ANNUNAKSKI, приятно ми е, землянчета.

myahahhaha ;DDD

Zdr annunakski тИ явно си настроен добродушно към нас ,за разлика от твоя брат ;DD

Вие, земляните, имате лошия навик да се заяждате за нищо. Не ви разбирам.

;D pochna se

Толкова сте изостанали, горките. Та ние дори не пишем на клавиатури, а само чрез мислите си пишем съобщения/информативни пирамиди. Да не говорим, че превода става автоматично чрез машинки, които са голями колкото вашите обикновени бисквити. Имат лазер, които засича честотите на мозъка и мигновено изписва страници с информация. Ама какво ли ви обяснявам.

Живеем напред във времето по времевата ос. Всъщност, времето е така изкривено, че дори измеренията ни не съвпадат. Както беше писал брат ми, просто превключваме честотите, пътуваме във времето също така. Но това е много дълга и обширна тема. Например, вие, хората, можете да отидете назад в миналото, ако се движите по посока обратна на въртенето на земята със скоростта на бозон, която е доста по-голяма от скоростта на светлината. Елементарно е, но трябва да намерите начин ДНК-то ви да не става на миш-маш, докато се движите с такава скорост.
Аха..Ама интересно ми е къде се изкривява това време ? В София,в Русе ли ,в Ст.Загора ли

В точка с много висока гравитация, нарича се сингулярност. Много е трудно да ви го обясня на човешки език, защото имате само тези термини засега.