.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Големи крака и голям Г** (дупе)

Та да ви попитам как да сwяла килограми предимно от краката защото бедрта ми се бая големи.А от краста на горе сам що годе добре и изглеждам супер смешно представете си КРУША .Можем ли да ми дадете някакви упражнения за тази част от цялото .А да да спомена че съм момче.От една седмица започнах да тичам и да карам колео да жидим дали ще има ефект/

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Е за една седмица не се надявай на чудеса, но това че си започнал да спортуваш е добре. Ако съчетаеш нещата и с правилно хранене, в смисъл по-малко въглехидрати и сладко, със сигурност ще има ефект. Пий много вода. Това, че няма да стане бързо, не трябва да те отчайва.

Мега фен Аватара на gummybear
    Cпорт и повече плодове

theo <333

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Спортувай и гледай да ядеш продукти с повече витамини.. Ограничавай сладкото и газираното и ще стане.

Повече на велоергометърът и на пътеката. Яж повече здравословна храна, може да си купиш да ядеш овесени ядки и пий много вода
    When you walk through a storm
    Hold your chin up high
    And don't be afraid of the dark.
    At the end of a storm
    Is a golden sky
    And the sweet, silver song of a lark.

Walk on, through the wind,
    Walk on, through the rain,
    Though your dreams be tossed and blown.
    Walk on, walk on with hope in your heart,
    And you'll never walk alone,
    You'll never walk alone!!

МОМЧЕ СЪМ

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Не може да отслабнеш само от едно място. За крака бягане, изкачване на стълби, някакви танци, колело.

не е толкова фатално , че ти са големи краката и задните части .. по-фаталното е , че горната ти част е по-голяма от долната.. според мен не се фокусирай толкова върху отлабване на краката , колкото върху това да работиш върху рамене , гръб, ръце , за да може да се разшириш и нагоре ... не казвам съвсем да не отслабваш в краката ама според мен това е по - добрия вариант

Супер фен Аватара на fatrat
    първо работи за мускули отгоре после отслабвай цялостно! Краката най-последно се изчистват!

оф боже боже...всеки наизустил нещо от някъде си и го разправя наляво-надясно....

П.С. съгласен съм с fatrat

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Тази крушовидна форма би следвало да се отнася към женския пол ! И аз мисля, че трябва да тренираш повече гърди и рамене, при мъжете те трябва да са по-развити и широки...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си