.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: хелпп..

хелпп..

Здравейте! Преди 3 дена правих секс за 1ви път.На 18 години съм! От 3 дена обаче забелязвам,че имам кръв само като ходя до тоалетната и то по голяма нужда и не мога да се изходя..някой по- компетентен в тази област може ли да ми каже защо се получава така и трябва ли да се притеснявам? Вчера писах пак,но не останах много спокойна от получените отговори. Моляяя ви,който знае да каже нормално ли е това?

Когато ми пробиха ушите към седмица след това, когато си барах обеците течеше кръв.. Същото е и при теб.

А защо не можеш да се изходиш само ти си знаеш, аз не искам да се меся и да АНАЛизирам с теб.

От чисто любопитство искам да те питам, за да пуснеш темата ли стана в шест?

LambOfGod.. станах в 6 защото бягам всяка сутрин и след като видях,че пак има кръв реших да пиша! Дано съм ти задоволила любопитството и благодаря за мнението ти

Защо не отидеш на лекар за всеки случай,да видиш за какво става въпрос.

Цитирай Първоначално написано от zvezdii4kaa
    Глупости...

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Глупости...
    Тотални.. за какво и е да ходи на лекар?! случва се и при мен беше така.. спокойно няма да умираш.. нищо кой знае какво не е станало, а това, че не можеш да се изходиш по голяма нужда, само ти си знаеш защо е :P
    ПС: Браво бе, един човек, който споделя моя сутрешен джогинг!

Супер фен Аватара на badsector
    Ако правилно разбирам, кръвта си е от нормалното място, а не от ануса? Ако е така, няма за какво да се притесняваш. Колкото до слабата перисталтика, ако не се оправи до един, максимум два дена, взимай мерки. Зелен чай на гладно и литър прясно мляко на екс са чудесни.

Повече от фен Аватара на NoMore

...

Ами съжалявам, но аз не мога да разбера от къде идва тая кръв? Ако е от половия ти орган е нормално и на мен ми течеше в продължение на 4 дни но се оправи после, но ако е от ануса според мен няма нищо общо със секса и проблема е друг. Ако е второто задължително върви на лекар!
    In a mad world , only the mad are sane...

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Уточни от къде е кръвоизлива!
    Ако идва от ануса,трябва да посетиш гастроентеролог.

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Глупости...
    А стига бе!?!?

От кога ходенето на доктор е глупост!?

Било то дори за профилактика!?

Е не убихте ме...
    Кефа цена няма!

http://vbox7.com/play:7c6ea88d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си