- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кльощовани и дебелани
Явно наистина е въпрос на вкус,защото аз харесвам повече второто момичеПървоначално написано от koshtramba
Иначе първата девойка също е доста готина,но другата изглежда по-женствена.
А по темата ще кажа,че за всеки влак си има пътници и килограмите въобще не са от значение,освен за някои супер повърхностни хора.
:O ебаси изкривените представиПървоначално написано от koshtramba
плюс тва, тя е мускулества. не виждам какво ще сваля.
Ми на мен това лично ми е гнусно и разплуто. Но да питаме някой мъж![]()
И на мен момичето от втората снимка ми харесва повече ... всеки с представите си, нямам наблюдения кои са по-харесвани - дебели или слаби, все пак за всеки влак си има и пътници.
Попринцип не харесвам кльощавите хора, но аз държа да съм слаба. Харесвам пухкавите момичета, но мразя да видждам как им се вижда дупето или паласките им излизат от панталоните. За това нещо по средата.
THE PERFECT BODY. Плосък корем, нежна структура, тънки крака. А не като онзи слон на 2рата снимка, дето се е изтипосала и се мисли за ЯКА. Aма е ЯКА в другия смисъл !![]()
Яка .. и с никви гърди.
Споко.Първоначално написано от koshtramba
Шакира, Бионсе, Дженифър Лопез... кое е грозното и разплутото в тях.
+ и на мен ми харесва повече мадамата от втората снимка.
А и к'во... момчетата харесват слаби момичета, просто защото са слаби, ако ще в лицето да прилича на мумия !?
Има фотошоп по корема, не мога да кажа.
Нещо не ми допада мн мн идеята пръсеца да е колкото бедрото. Грубо.![]()
koshtramba, не пали моторетката толкова бързо. На вкус и на цвет товариши нет (простете за правописа, ръждясал ми е руския), както се казва. Възможно е ти да си в по - различна среда, но и моите впечатления са, че втората мадама би била по - вървежна. И не, че първата ще си умре недоебана, а просто втората би имала повече ухажори, така да го кажем.
На мен ми е супер дебела. Не бих се загледала по такава жена. Не си падам по СОЧНИ.
Разни хора, разни идеали. На мен пък изобщо не ми е естетически красиво жена със стърчащи ключици и изхвръкнал таз.
Ако не сте забелязали, дори марки като Victoria's Secret се стремят да избягват точно такива модели тип "закачалка"
И все пак не мога да разбера каква е целта на темата![]()
А и както виждаме момчета не пишат, а и да пишат ще са един нищожен процент ! Спора е безсмислен. Всеки с вижданията си. Няма да накарате слабите да станат нормални, нито ще стимулирата дебелите да стана слаби.
За всеки влак си има пътници ..
Аз лично не съм почитателка на щеките и хвърчащите кокали, но всеки си има вкус .. и всеки има право да няма такъв ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
^ :* А така ! Аз дори, че не съм мъж - пак ги заглеждам ! Ма хубавото си е хубаво !![]()
Извинявам се за спама ама гледам,че кощрамба е много активна в тази тема и искам да я попитам тя към кльощавите ли спада или към пълните(подозирам първото) и разбира се не с лошо чувство![]()
Към кльощавите, разбира се ! И не се срамувам от това?И аз не с лоши чувства.
Същото мога да попитам и момичетата, които са писали, че харесват 2рата ми снимка ?
![]()
по тази логика, половината жени са "супер дебели".Първоначално написано от koshtramba
да ви имам разбиранията..
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
И аз спадам към кльощавите и гледам, че е все така губеща позиция като да си от по-пълните. Положително внимание заради това не съм получила и ми се смеят за тялото както ми се смееха и като бях дебела.![]()
На мен снимките от koshtramba са ми гнусни. Толкова са "обезмазнени" тия момичета, че почти несъществуващи мускули са се очертали и изглеждат като наркоманки/болни от нещо.
koshtramba ще стане анорексичка някой ден...
има доста изкривени представи за нормално тяло, а то така се почва.
Аз съм съгласна със 3oPuTy.Не спадам към ''кльощавите'',нито към дебелитеЕстествено има 3-4 излишни кг.,но предпочитам така,отколкото някаква супер слаба и плоска
![]()
Обаче това зависи от вкуса на мъжете.Както и аз като момиче не харесвам слаби момчета,искам да има къде да пипна![]()