- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да запазим грима...?
Здравйте!След малко към 19:00 ще се събираме да празнуваме края на годината с випуска на ресторант.Проблема ми е,че като се гримирам много се харесвам,обаче като отида там и като взема да танцувам и се поизпотя малко или дори и да не се потя с времето започва да се размазва и да се разтича.Заприличвам на зомби.Та въпроса ми е знаете ли някаква техника която се слага за да не се разтича? БЛАГОДАРЯ ВИ!
-hhh- The Vampire Diaries -hhh-
мерси МНОГО! Ще пробвам...дано да стане![]()
-hhh- The Vampire Diaries -hhh-
Малко късно, ама ще кажа.. термална вода.. чувала съм и за лак за коса, но не знам дали има ефект..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
- основа за грим преди грима
- фиксатор за грима (под формата на спрей са) ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Може би вече е малко късно, но ще споделя моя трик - пръскам с термална вода, след което изчаквам малко да попие, а остатъка обирам с памучно тампонче БЕЗ ДА търкам, мажа и натискам
Бяха ми казали около 8 лева. За аптеките не знам..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
цената на термалната вода зависи от това колко милилитра е. Търси я по аптеки, в които се продава и медицинска козметика. Avene и La roche предлагат хубави термални води на прилична цена - около 10 лева, ако не и по - малко
10-12 са някъде. Преди време имах на Vichy, честно ви казвам, никаква работа не върши... Супер безмислен продукт.
Ахахах, лак за коса?? Вие сериозно ли?![]()
Аз понякога докато си пръскам на косата и излезна малко към челото и се втвърдява ужасно и стои сбръчкано.. какво остава за цялото лице.
И аз след 3 дена имам другарска и нямам намерение да давам 20лв за гримьор.. Ще потърся тази термална вода в аптеката.