.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Истински приятелки или заблуждение ?

Здравейте, не се рових много да търся дали има такава тема, защото съм нова и да си призная леко ме мързеше,но съжелявам, ако се повтаря .. и така да минем към проблема
    Казвам се Суная и съм на 16 години. С най-добрата ми приятелка станахме най-добри приятелки преди две години, в основното училище. В началото всичко беше супер яко. Споделяхме си, пишехме си, излизахме заедно абе супер. От както сме в гимназията в началото нищо не се промени, но от скоро ( от посления път, в който се скарахме ) вече не се водим заедно ,, по коридорите се разминаваме само с по една усмивка, но иначе си пишем в скайп. Въпросът ми е следният тей като се караме доста често най-често за глупости, но все пак се караме често как да разбера дали и пука за мен. Тя твърди, че е така, но напоследък аз не мисля така .. постоянно спорим намерих в един форум, че смята мнението ми за тъпо и незнам какво да си мисля .. как да разбера дали найстина и пука. Смисъл имаме си доверие, но от скоро не си споделяме всичко незнам как точно да обясня .. притесняват ме постоянните спорове и караници .. защото тя ми е доста близка .. все пак ми е най-добра приятелка и ако не й пука бих искала да разбера ..
    Е благодаря за отделеното време

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Ако й пукаше, щеше да се постарае за оправи отношенията ви.
    Фактът, че се е отказала толкова лесно от теб, показва достатъчно.

(Или поне аз го тълкувам по този начин).

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

в какъв смисъл отказала .. ние още се водим най-добри приятелки аз просто се чудя какво да правя, тей като аз не искам да я загубя като приятелка обичам си я

Мега фен Аватара на Chacho
    Добре, как си пишете по скайп, пък на живо не си говорите?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

еми не ние си говорим, просто не се водим заедно тей като сме в различни класове, но преди 1 месец това не ни пречеше

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Щом сте в различни класове предполагам и ти и тя имате приятелки от вашите си паралелки. Макар че с най-добрата ми приятелка сме в един клас, понякога чувствам че не си общувам достатъчно в училище с другите ми приятелки който са в други паралелки защото нямаме кога да се срещнем. Засичаме се веднъж дневно за 5 минути и това е.

намерих в един форум, че смята мнението ми за тъпо
    -всеки си има лично мнение. Затова са сложени тези анкети за да се изразиш какво мислиш за дадено мнение. Това че сте най-добри приятелки не мисля че трябва да ограничава.

Но все пак я питай в Skype дали искате да излезете да се видите, а ако ти откаже примерно 3-4 пъти - проблема е в нея и според мен тогава трябва да се откажеш. Защото няма смисъл да се правиш на глупачка заради нея да я молиш по 100 пъти да излезете а на нея да не й пука.
    I'm beautiful in my way....

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Най-лесния начин да разбереш - питай я ! Поговорете си малко по тая тема и си изяснете нещата пък ! Ся кво ще тръгваме да гадаем по няколко изречения дали й пука за тебе!
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Еми ние сме говорили много пъти на тая тема и тя е казвала, че и пука

а и според мен да найстина всеки си има мнение ама нали това мнение трябва да се уважава .. а още повече мнението на най-добрата ти приятелка ..

Супер фен Аватара на pressiana
    Така се почва. После въобще няма да се виждате.
    Не знам, нормално е. Каквото и да казваме всички, когато не се виждаме с някой толкова често, той спира да ни бъде толкова близък. Освен това, хората се променят. Сложно е.
    Ако искаш съвет, ето ти един - бъди търпелива и се постарай. В смисъл, недей да се отказваш. Излизайте, говорете си, споделяйте си. Покажи ѝ, че държиш на нея. Виждайте се през междучасията. Това, че сте в различни класове, не е голяма пречка, стига наистина да държите една на друга.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си