.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Мега фен Аватара на FuckingFreak

Facebook за телефон

Здравейте! Разбрах,че има безплатен facebook за телефон за мобилните оператори М-тел и Глобул. Една от класа ме светна. Нейния телефон не е от най-новите => не е с Wi-fi, а с обикновен wap браузър, но въпреки това ми демонстрира как влиза и ме убеди, че не и взема пари.Не знае как е станало, тъй като някакво момче от нейния квартал и го направило така. Та, как става? Имам wi-fi, но в даскалото нямаме мрежа, тоест имаме, но е с парола, а тя не е четири нули или нещо лесно, пробвала съм. Та трябва ли да активирам GPRS и това колко ще ми излезе, ако се таксува? Преди години бях го направила съвсем неволно, дори не знаех, не съм влизала в интернет и ми начисли 30 лв отгоре сметка. Не искам пак да става така. Ако има някой запознат - да ми каже, утре ще питам въпросното момиче отново, но нямам гаранция, че ще получа отговор.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    само за м-тел е безплатен
    Hostis Honori Invidia

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    ама се влиза с www.0.facebook.com или нещо такова беше ...

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    ама се влиза с www.0.facebook.com или нещо такова беше ...
    аз съм на глобул и www.0.facebook.com ми е безплатен само че тази версия е ограничена и не могат да се разглеждат снимки или да чатиш но за сметка на това можеш да пращаш съобщения

А като имаш wi-fi и има мрежа в даскало защо не поискаш паролата от учителят ти ? Или виж някъде из стаята би трябвало да ги пише и в училище има 3 мрежи и 3 те с пароли който са написани на вратата на компютърния кабинет.
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Фен Аватара на luda4et0o
    Град
    Асеновград
    активирането на GPRS няма да ти струва мн по малко от 1лв около 0.50

Аз постоянно пиша от тела. Дори и в момента, и нищо не ми таксува. С една програма на глобул съм. 2000 минути към 10 номера,2000 минути за уикенда към всички,2000 смс-а и неограничен интернет трафик за 10лв на месец
    You me at six

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    И аз имам wifi,който го ползвах преди интензивно,но сега съм с една програма на Вивател за 11 лв на месец неограничен нет и скороста е повече от задоволителна и за yоutubе става и най-важното е,че имам нет навсякъде,а не търся wifi.Иначе паролите може да се хакват с подходящ софтуер и лаптоп.
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от xxxmyheroinexxx
    Аз постоянно пиша от тела. Дори и в момента, и нищо не ми таксува. С една програма на глобул съм. 2000 минути към 10 номера,2000 минути за уикенда към всички,2000 смс-а и неограничен интернет трафик за 10лв на месец
    Да и това става за 6 месеца от двугодишен договор. Не мерси.. Благодаря ви, ще поискам паролата за всеки случай..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Когато имам 3Г ми е безплатно., Иначе не.,. На м-тел съм Телефона ми не е от най-готините, няма wi-fi ама има 3Г поне
    [i] Und der Haifisch, der hat Tr

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си