- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много голям? ;(
Обикновено не се скъпя да се предлагам, ама сега мога да си спестя този лукс...![]()
Така са ми казвали три момичета. Не знам какво е обяснението от медицинска гледна точка.Първоначално написано от myrapture
При мен пък не е така. Бившият ми приятел беше с голям и доста дебел, болка всеки път .Първоначално написано от badsector
След това спах с момче със сравнително малък - дали имаше 10 , и беше и много тънко. При което той през цялото време ми спамеше коло съм тясна , как му харесва, а после се оплака, че даже го боляло малко .
Сегашният ми приятел е с нормален и пак си ме боли , и пак съм си също толкова тясна .
Не знам дали факта, че си тренирам самите вагинални мускули ( стягам и отпускам от време на време като тренировка ) има нещо общо , но както казах - всичко си усещам , че даже и болката .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да, определено ще има значение. Сега като се замисля и трите не си падат по спорта, та може веднъж като се отпуснат мускулите, ако не се тренират, да си останат отпуснати. Отделно има значение и факта, че си на 17, а те на по около 27Първоначално написано от NomNomNom
![]()
Да, и това си е фактор . Макар, че сексуален живот имам от 3 години и нещо . Абе , с възрастта и състоянието на организма много неща се променят.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
добре,вчера говорих с приятеля cи съвсем открито иииии...24-те сантиметра не са били преувеличаване( Той самият се притесняваше как ще ми сервира новината,а после и като му казах колко съм тясна му стана лошо...
И тои ми каза,че сигурно ще свикна с времето,ама сега не ми дава мира това дали наистина след него няма да усещам нищо в секса...( Не искам да ме разширяват,тесничка си ми е добре
Съвет?
Защо не поговориш с него за проблема си и не го обсъдите заедно? Големия член си е нож с две остриета понякога, много жени се оплакват точно от... големина.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Кво ще говорите ? Пробвайте, квото стане... кво гадаеш, а и той кво те панира ?
Първоначално написано от antifashionshit
! ! ! Точно ;х Някой й бил казал :Д :Д Все едно сега ''някой'' познат да дойде и да ми каже.. Абе на твоя знаеш ли , че му беше 24 см :Д И този някой да не му го е мерил ? ;ДДДДПървоначално написано от ymca
Сега ще разбереме влиза 3 цола тръба в муфа цол и половина![]()
![]()
![]()
По темата: Първите няколко пъти ако внимавате и го карате бавничко ще видиш как ще тръгне по релси.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Омг аз съм с едва 17 санта , пък 24 . :XАз викам цял метър. :d
Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!
Дори и да е толкова защо не пробваш? Винаги можеш да спреш ако те боли... освен това може миналия ти приятел да не е можел да те възбуди както трябва и на това да се дължи болката... Може пък този да е опитен и 24 сантиметра които смяташ за ужас да са най-хубавото нещо което ти се е случвало. Абе какво ти говоря пробвай пак ти казвам винаги може да спреш ако те боли !![]()
In a mad world , only the mad are sane...
Остаи го да си фкара шезлонга после ша вариш кат табуретка![]()
Вадиш ---> гледаш ---> преценяш. Ти ако вярваш на всяка хорска приказка.. от затвора нема излезеш![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
По-добре му купи водопровод на човека да има с кво да се забавлява.