.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    anonymous768631
    Guest
    Обикновено не се скъпя да се предлагам, ама сега мога да си спестя този лукс...

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от myrapture
    ...Иначе наистина ли като спиш с момчета с голям пенис после не усещаш не искам да не усещам нищо след това :X
    Така са ми казвали три момичета. Не знам какво е обяснението от медицинска гледна точка.

Чак пък 24 , абсурд!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Цитирай Първоначално написано от myrapture
    ...Иначе наистина ли като спиш с момчета с голям пенис после не усещаш не искам да не усещам нищо след това :X
    Така са ми казвали три момичета. Не знам какво е обяснението от медицинска гледна точка.
    При мен пък не е така. Бившият ми приятел беше с голям и доста дебел, болка всеки път .
    След това спах с момче със сравнително малък - дали имаше 10 , и беше и много тънко. При което той през цялото време ми спамеше коло съм тясна , как му харесва, а после се оплака, че даже го боляло малко .
    Сегашният ми приятел е с нормален и пак си ме боли , и пак съм си също толкова тясна .
    Не знам дали факта, че си тренирам самите вагинални мускули ( стягам и отпускам от време на време като тренировка ) има нещо общо , но както казах - всичко си усещам , че даже и болката .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    ...Не знам дали факта, че си тренирам самите вагинални мускули...
    Да, определено ще има значение. Сега като се замисля и трите не си падат по спорта, та може веднъж като се отпуснат мускулите, ако не се тренират, да си останат отпуснати. Отделно има значение и факта, че си на 17, а те на по около 27

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Да, и това си е фактор . Макар, че сексуален живот имам от 3 години и нещо . Абе , с възрастта и състоянието на организма много неща се променят.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

добре,вчера говорих с приятеля cи съвсем открито иииии...24-те сантиметра не са били преувеличаване ( Той самият се притесняваше как ще ми сервира новината,а после и като му казах колко съм тясна му стана лошо...
    И тои ми каза,че сигурно ще свикна с времето,ама сега не ми дава мира това дали наистина след него няма да усещам нищо в секса...( Не искам да ме разширяват,тесничка си ми е добре
    Съвет?

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Защо не поговориш с него за проблема си и не го обсъдите заедно? Големия член си е нож с две остриета понякога, много жени се оплакват точно от... големина.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен Аватара на djipsito
    Кво ще говорите ? Пробвайте, квото стане... кво гадаеш, а и той кво те панира ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от ymca
    Какви хора сте вие, бе? Как ходиш с момче и разчиташ да знаеш за това колко е голям пенисът му от "другите"? И с това "някой даже май ми каза 24 сантиметра"..фейк!
    ! ! ! Точно ;х Някой й бил казал :Д :Д Все едно сега ''някой'' познат да дойде и да ми каже.. Абе на твоя знаеш ли , че му беше 24 см :Д И този някой да не му го е мерил ? ;ДДДД

Сега ще разбереме влиза 3 цола тръба в муфа цол и половина
    По темата: Първите няколко пъти ако внимавате и го карате бавничко ще видиш как ще тръгне по релси.
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Омг аз съм с едва 17 санта , пък 24 . :X Аз викам цял метър. :d
    Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!

Повече от фен Аватара на NoMore

...

Дори и да е толкова защо не пробваш? Винаги можеш да спреш ако те боли... освен това може миналия ти приятел да не е можел да те възбуди както трябва и на това да се дължи болката... Може пък този да е опитен и 24 сантиметра които смяташ за ужас да са най-хубавото нещо което ти се е случвало. Абе какво ти говоря пробвай пак ти казвам винаги може да спреш ако те боли !
    In a mad world , only the mad are sane...

Фен Аватара на marmalad400
    Град
    Plovdiv
    Остаи го да си фкара шезлонга после ша вариш кат табуретка

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Вадиш ---> гледаш ---> преценяш. Ти ако вярваш на всяка хорска приказка.. от затвора нема излезеш
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Град
    Долно Нагорнище
    По-добре му купи водопровод на човека да има с кво да се забавлява.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си