- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ще кандидатствам - Опа...
живея във велико търново иии сега съм 7 клас иии нз къде да ходя!
мисля пмг с биология / математика или езикова.
имам 32.126 бал за пмг и 32.600 за езикова - таа въпросът и е- ще ме вземат ли и ако ме - къде да ходя - мааай съм се насочила към биология!
![]()
моя съвет е да ходиш с математика, защото дори и да не се занимаваш след това с нещо, свързано с математиката, тя супер много ти развива мозака и начина на мислене и после ти е много по-лесно. А можеш да ходиш и на уроци по език ии така![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Темата ти не е в правилния раздел. По-добре пусни в Училище и приятели, че тук може да ти я заключат.![]()
Местя ти темата.
Audio ergo sum
Аз бих записала да уча биология и математика, а с езици - на сериозни курсове. Зависи доколко си учила чужд език и дали имаш влечение към точните науки.![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Адски ми е чудно как на края на седми клас не знаете къде ще учите. Всичките ми познати, включително и аз, си бяхме избрали училища в средата на седми клас.
И аз като тебе не знаех кое училище да избера в края на 7ми клас.
Избрах това с най- високия бал и имах късмет, само че не те съветвам да правиш така. Представи си се в едното и в другото даскало. Помисли и какво ти се учи/ какъв искаш да станеш/ какви заложби имаш. Което ти хареса най- много- това. Ако наистина везната не се накланя, действай по интуиция или на "срало мече на пътече"![]()
always late but worth the wait!
И аз съм от Търново,и уча в ПМГ.
Избери ПМГ,по-добро училище е от ЕГ.
В биологията е много учене и ако искаш да се занимаваш с медицина,избери биологията. Но дори и да не се занимаваш с медицина, ако искаш да учиш много избери биология.
Математика с английски също много добър вариант.
32.126 бал за ПМГ ти е перфектен. Вътре си със сигурност.
Имам много приятели от ЕГ,но почти никой не е доволен. Не ти го казвам,защото не уча там. Просто споделям мнението на приятели,които учат там.
лагодаря за мнението - ще ми е от полза!![]()
Ахахаха .. аз още от сега знам къде искам да уча след седми клас, а съм едва 6 за 7 клас ;дд Иначе ако ти се отдава повече биологията напиши на първо място ПМГПървоначално написано от smiirnoff
)
Don't cry, say fuck u and smile. ( :
И аз ще кандидатствам в Търново в университета![]()
++ Какво средата, аз още началото на 5-ти клас се бях ориентирала! Вярно имах някакви залитания към езикови гимназии в Плд., но то си бяха някакви фантазииПървоначално написано от PinkPan7her
.
Мен си ме влечат биологията и химията от мнооОго време, така че съм твърдо ЗА ПМГ с биология
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33