Обърнах се на"овцо" просто защото животното е малко по бавно мислещо (како знаете вскички) и въпреки това обичам както тях така и вскички животни дори мишки например (жал ме е като има мишка в нас и нашите слагат отрови или пък капани за да я убият.Искам да я хванат и да я пуснат някъде ) Груба бях,защото ОБОЖАВАМ животните и това ми е слабата страна.На рекламата по The Voice винаги настръхвам като я гледам и ми се доплаква.И аз ям месо.Така е.Но го ям само защото съм твърде малка и нашите не ми дават да спра да го ям защото ми било нужно все още.Но съм решила след 18 г.да го спра.И все пак пилетата които ядем не се убиват измъчвайки ги,а по възможно най-бързия начин.А някви си там пикли дето без грим сами ги е страх да се погледнат в огедалото не им пука грам за животните.И на тази/този който беше копирал/а разни цитати от предния ми пост ще кажа : ти какво си мислиш? Че животните дето се отглеждат само за проби не ги боли и? Или те се раждат направо с желязна имунна система и нищо не им вреди? Айде стегни се малко,защото нито те,нито животните които се хващат от естествената им среда не заслужават това и от постовете ти започвам да си мисля че и ти си от тези на които им "пука" за опитните животни !!!