.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Първият път... с кого трябва да бъде???

Здравейте, аз съм момиче на 17 години и не съм правила секс. Нямам си гадже, на скоро се разделих с приятеля си, той е на 27 и имаме различни цели и приоритети в живота, но си останахме добри приятели. Всяка година ходя на село през лятото. Там има едно момче, което ми е слабост. Той е много привързан към мен, но до сега само сме се натискали и нищо повече. Ако си намеря гадже от моя град и го направим, после ако се разделим ще ми бъде неловко в негово присъствие. А ако го направя с момчето от село мисля че ще си имам един хубав спомен за първия път и до другото лято вече няма да се чувствам неловко. Вие какво мислите по въпроса? Дайте мнения

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    направи го с някой,когото обичаш,а не само за да се разпишеш ,че си го правила
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Защо го плануваш и премисляш толкова? Направи го когато с когото усетиш, че го искаш.

И защо си мислиш, че ще ти е неловко след това?

Имам чувството, че говориш за някакво неприятно задължение, което се опитваш да свършиш възможно най-бързо и да не се сещаш повече за него.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    направи го с някой,когото обичаш,а не само за да се разпишеш ,че си го правила
    А тя май точно заради разписването...Авторке,какв о?
    Страх те хвана,че ще си останеш девствена и няма да си като другите кифли ли?
    Защо ти е да го правиш с някого само заради спомена без да имате връзка?
    Това е като да го направиш с първия срещнат и да си направила тази стъпка,само за да се впишеш в клуба на ''недевствените''
    Разбери:
    Колкото и да плануваш едно нещо,то никога няма да стане конкретно както го искаш.Не бързай!
    Това са ценни неща,които не се забравят.Най-лесният начин е да идеш и да пуснеш на някой,но е по-важно да бъде на човек,на когото имаш доверие и когото обичаш.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Оле, божке... Прави го с когото искаш, ние каквото и да ти кажем не мисля че има значение, ако ти си решила вече.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Направи го с този,който те привлича и му имаш доверие...приказките за ''правилния,с който много ще се обичате завинаги и бла бла бла'' само заблуждават хората

anonymous768631
    Guest
    Не, защо учите момичето на простотии...
    С какво е по-различен първият път? Вие всеки път ли го правите с хора, които сте сигурни, че обичате... Моля ви... Даже модераторката, която първа даде съвет, сама каза, че не вярва в любовта. Я стига глупости...

Моят съвет е да го направиш с човек, за когото мислиш, че ще е добър любовник...

Супер фен Аватара на badsector
    Що направо не отидеш на жиголо, ще те отвори качествено? Виж обратното колко е разпространено при момченцата.

anonymous768631
    Guest
    Не знам сериозен ли си или не, но да, добра идея е.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от kartacha
    Не, защо учите момичето на простотии...
    С какво е по-различен първият път? Вие всеки път ли го правите с хора, които сте сигурни, че обичате... Моля ви... Даже модераторката, която първа даде съвет, сама каза, че не вярва в любовта. Я стига глупости...

Моят съвет е да го направиш с човек, за когото мислиш, че ще е добър любовник...
    +1...аре па и с тоя първи път...И като се обичат двамата, та кво-той ако е неопитен и не знае как да й достави удоволствие-еб*ла съм я и любовта, без правилно ръчкане не става нищо.
    После ще запомни първия си път като "кофти секс с чувства"

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Мега фен
    Ми пробвай с баща си или дядо си!

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    ...После ще запомни първия си път като "кофти секс с чувства"
    Така е. Много по-добре е да го запомни с "пуснах се на един тъпанар, дето ме излъга и не трябваше да му давам. Каква глупачка съм била тогава".

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    ...После ще запомни първия си път като "кофти секс с чувства"
    Така е. Много по-добре е да го запомни с "пуснах се на един тъпанар, дето ме излъга и не трябваше да му давам. Каква глупачка съм била тогава".
    Е, ти даде едната крайност, аз другата.
    Има и среда-пича, дето я обича може да има опит и да й е готино. Може и да няма опит-да й е шит.
    Пича, дето няма чувства към нея и тя към него, може да й направи сефтето нещо, което цял живот да си спомня и да се подмокря, а може и да се подмокря откъм очите от яд...никога нищо не се знае. И както ние си гадаем, така може и тя да си гадае, но докато не пробва-няма и да разбере

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Ми пробвай с баща си или дядо си!
    За дядо й не знам, но за татко й...

Човек, ти си гений!
    Много трудно ще намери човек, който да я обича повече и да има солиден опит... Евала!
    Това за мен трябва да бъде коментарът, признат за най-полезен за тази година, ако не и во веки...

Първият път... с кого трябва да бъде???

Благодаря за коментарите. Продължавайте да пишете, само да уточня: Аз наистина харесвам това момче от село, дори не съм сигурна дали не го обичам! Той вече е правил секс и има опит. Аз не мисля, че трябва да се омъжа за първия мъж с когото съм имала полов контакт и съм сигурна че и при вас не е така. Разбира се, ще се уверя дали наистина го харесвам достатъчно. Все пак имам цял живот пред себе си и не мисля че ако го направя с него и после нещата не се развият в добра посока и се разделим, ще ми остане лош спомен - напротив! Но още не съм решила така че можете да давате още мнения

С човек, когото обичаш и той теб.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Виж, тва си е твоят първи път - какви мнения да ти даваме ние? Ако ти харесва момчето и мислиш че няма да съжаляваш след това - направи го с него, ако не - изчакай докато срещнеш някой друг и това е.

Понякога ви се чудя като почнете да се допитвате за такива неща по форумите и да се влияете от мненията на напълно непознати
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Аз просто искам да съм сигурна, че решението, което взема ще е правилно. Все пак това е нещо сериозно, за което не трябва да си лекомислен.

Цитирай Първоначално написано от vikity1956
    Аз просто изкам да съм сигурна, че решението, което взема ще е правилно. Все пак това е нещо сериозно, за което не трябва да си лекомислен.
    И за това искаш чуждо мнение, за да можеш да кажеш после, че друг така ти е казал?

Не искам после да си намирам оправдание, решението което ще взема си е мое и няма да обвинявам никого. Просто още не съм сигурна кое е най-правилното решение

Не изкам после да си намирам оправдание, решението което ще взема си е мое и няма да обвинявам никого. Просто още не съм сигурна кое е най-правилното решение
    Ти знаеш ли как се пише думата "искам"?! Два пъти по един и същи начин я пишеш....

Съжалявам, не съм забелязала че така съм го писала. Редактирах го и няма да се повтори.

Re: Първият път... с кого трябва да бъде???

...Аз не мисля, че трябва да се омъжа за първия мъж с когото съм имала полов контакт...
    Жалко.

TheBeliever

Защо го плануваш и премисляш толкова? Направи го когато с когото усетиш, че го искаш.

+1
    ”но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!"

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Направи го когато с когото усетиш, че го искаш.
    +
    Цитирай Първоначално написано от kartacha
    Точно. Ако го направиш с човек, когото обичаш, нито ще те боли по-малко, нито нищо... Особено ако е без опит.
    Трябва да е с някой, който те привлича, който те възбужда и те кара да се чувстваш страхотно. Изобщо не е нужно да го обичаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си