- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първият път... с кого трябва да бъде???
Здравейте, аз съм момиче на 17 години и не съм правила секс. Нямам си гадже, на скоро се разделих с приятеля си, той е на 27 и имаме различни цели и приоритети в живота, но си останахме добри приятели. Всяка година ходя на село през лятото. Там има едно момче, което ми е слабост. Той е много привързан към мен, но до сега само сме се натискали и нищо повече. Ако си намеря гадже от моя град и го направим, после ако се разделим ще ми бъде неловко в негово присъствие. А ако го направя с момчето от село мисля че ще си имам един хубав спомен за първия път и до другото лято вече няма да се чувствам неловко. Вие какво мислите по въпроса?Дайте мнения
![]()
![]()
направи го с някой,когото обичаш,а не само за да се разпишеш ,че си го правила
Hostis Honori Invidia
Защо го плануваш и премисляш толкова? Направи го когато с когото усетиш, че го искаш.
И защо си мислиш, че ще ти е неловко след това?
Имам чувството, че говориш за някакво неприятно задължение, което се опитваш да свършиш възможно най-бързо и да не се сещаш повече за него.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
А тя май точно заради разписването...Авторке,какв о?Първоначално написано от Cucko0
Страх те хвана,че ще си останеш девствена и няма да си като другите кифли ли?
Защо ти е да го правиш с някого само заради спомена без да имате връзка?
Това е като да го направиш с първия срещнат и да си направила тази стъпка,само за да се впишеш в клуба на ''недевствените''
Разбери:
Колкото и да плануваш едно нещо,то никога няма да стане конкретно както го искаш.Не бързай!
Това са ценни неща,които не се забравят.Най-лесният начин е да идеш и да пуснеш на някой,но е по-важно да бъде на човек,на когото имаш доверие и когото обичаш.
Оле, божке... Прави го с когото искаш, ние каквото и да ти кажем не мисля че има значение, ако ти си решила вече.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Направи го с този,който те привлича и му имаш доверие...приказките за ''правилния,с който много ще се обичате завинаги и бла бла бла'' само заблуждават хората![]()
Не, защо учите момичето на простотии...
С какво е по-различен първият път? Вие всеки път ли го правите с хора, които сте сигурни, че обичате... Моля ви... Даже модераторката, която първа даде съвет, сама каза, че не вярва в любовта. Я стига глупости...
Моят съвет е да го направиш с човек, за когото мислиш, че ще е добър любовник...
Що направо не отидеш на жиголо, ще те отвори качествено? Виж обратното колко е разпространено при момченцата.
Не знам сериозен ли си или не, но да, добра идея е.
+1...аре па и с тоя първи път...И като се обичат двамата, та кво-той ако е неопитен и не знае как да й достави удоволствие-еб*ла съм я и любовта, без правилно ръчкане не става нищо.Първоначално написано от kartacha
После ще запомни първия си път като "кофти секс с чувства"![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Ми пробвай с баща си или дядо си!
Така е. Много по-добре е да го запомни с "пуснах се на един тъпанар, дето ме излъга и не трябваше да му давам. Каква глупачка съм била тогава".Първоначално написано от MojoJojo88
Е, ти даде едната крайност, аз другата.Първоначално написано от badsector
Има и среда-пича, дето я обича може да има опит и да й е готино. Може и да няма опит-да й е шит.
Пича, дето няма чувства към нея и тя към него, може да й направи сефтето нещо, което цял живот да си спомня и да се подмокря, а може и да се подмокря откъм очите от яд...никога нищо не се знае. И както ние си гадаем, така може и тя да си гадае, но докато не пробва-няма и да разбере![]()
За дядо й не знам, но за татко й...Първоначално написано от DownloadVirus
Човек, ти си гений!
Много трудно ще намери човек, който да я обича повече и да има солиден опит... Евала!
Това за мен трябва да бъде коментарът, признат за най-полезен за тази година, ако не и во веки...
Благодаря за коментарите. Продължавайте да пишете, само да уточня: Аз наистина харесвам това момче от село, дори не съм сигурна дали не го обичам! Той вече е правил секс и има опит. Аз не мисля, че трябва да се омъжа за първия мъж с когото съм имала полов контакт и съм сигурна че и при вас не е така. Разбира се, ще се уверя дали наистина го харесвам достатъчно. Все пак имам цял живот пред себе си и не мисля че ако го направя с него и после нещата не се развият в добра посока и се разделим, ще ми остане лош спомен - напротив!Но още не съм решила така че можете да давате още мнения
![]()
С човек, когото обичаш и той теб.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Виж, тва си е твоят първи път - какви мнения да ти даваме ние? Ако ти харесва момчето и мислиш че няма да съжаляваш след това - направи го с него, ако не - изчакай докато срещнеш някой друг и това е.
Понякога ви се чудя като почнете да се допитвате за такива неща по форумите и да се влияете от мненията на напълно непознати![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Аз просто искам да съм сигурна, че решението, което взема ще е правилно. Все пак това е нещо сериозно, за което не трябва да си лекомислен.![]()
И за това искаш чуждо мнение, за да можеш да кажеш после, че друг така ти е казал?Първоначално написано от vikity1956
Не искам после да си намирам оправдание, решението което ще взема си е мое и няма да обвинявам никого. Просто още не съм сигурна кое е най-правилното решение![]()
Ти знаеш ли как се пише думата "искам"?! Два пъти по един и същи начин я пишеш....Първоначално написано от vikity1956
![]()
Съжалявам, не съм забелязала че така съм го писала. Редактирах го и няма да се повтори.![]()
Жалко.Първоначално написано от vikity1956
TheBeliever
Защо го плануваш и премисляш толкова? Направи го когато с когото усетиш, че го искаш.
+1
”но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!"
+Първоначално написано от TheBeliever
Точно. Ако го направиш с човек, когото обичаш, нито ще те боли по-малко, нито нищо... Особено ако е без опит.Първоначално написано от kartacha
Трябва да е с някой, който те привлича, който те възбужда и те кара да се чувстваш страхотно. Изобщо не е нужно да го обичаш.