.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Много тъпо ли ще бъде????

Въпросът ми е дали би било прекалено тъпо или грозно ако не си махам сутиена докато правя секс , защото не си харесвам гърдите и какво ще си помисли момчето?

”но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!"

Супер фен Аватара на MojoJojo88

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    няма значение..
    Hostis Honori Invidia

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Да не би да има някакъв конкурс за retarded теми днеска?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

кое няма значение?

Това , че ти не си ги харесваш не значи , че приятеля ти е на същото мнение...
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Да не би да има някакъв конкурс за retarded теми днеска?
    Дано няма, инак ще ме предизвикат да издухам конкуренцията.

По темата - и аз се кефя да не го свалям, ама си го свалям , щото стяга . Не те разбирам , как можеш да се притесняваш от себе си . Такава си , той те харесва , свиквай . Ако нещо не му изнася - да умира в канавка, ти не можеш да си оправиш гърдите ( е, вярно , за стягане има упражнения и т.н.)
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    *сън*

Не, няма да е прекалено тъпо. Но виж, причината ти, там вече ще оставя нещата без коментар...

Не се притеснявай. Щом е с теб, те харесва такава, каквато си. Мъжете не са като нас. Като тръгнат с някое момиче не мислят как да го променят. / Ако става въпрос за харесване, а не само за секс играчка./
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

И според мен няма причина да се притесняваш . По-добре не го махай,щом няма да се чустваш спокойна и отпусната

Зашии си го отзад да не може и той да ти го свали.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Добре де и ако тръгне да ти го сваля какво? Ще викаш "недей, недей"!! .... Защо си с него, щом не можеш да се отпуснеш дори когато правите секс?
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Трябва да се харесваш, каквато си, не може да продължаваш да се притесняваш от него - за какво сте заедно иначе? .. Това е като с грима - жената трябва да започне да използва грим чак когато осъзнае колко е красива без. Няма лошо да си стоиш със сутиена, но това не може да продължава вечно. ))
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от OnlyMeAndYou
    Не се притеснявай. Щом е с теб, те харесва такава, каквато си. Мъжете не са като нас. Като тръгнат с някое момиче не мислят как да го променят. / Ако става въпрос за харесване, а не само за секс играчка./
    Така е и аз не съм кой знае колко надарена преди няколко години и аз бях като теб не исках да го свалям, но осъзнах, че е голяма глупост и че трябва да се харесвам каквато съм иначе няма как да ме хареса партньора ми

Мега фен Аватара на TheBeliever
    И ей така, теоретично, какво ще направиш ако той се опита да ти свали сутиена? Плесник през ръцете и нацупена физиономия? Не се излагай!

Ако пред него не можеш да си себе си, то пред кого? Щом му имаш достатъчно доверие, за да си свалиш гащите пред него един сутиен ли ще те притеснява.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от OnlyMeAndYou
    ...Като тръгнат с някое момиче не мислят как да го променят...
    Няма такова нещо. С течение на времето хората се променят. Както се променя единия от двойката, така и другият трябва да го прави, за да се синхронизират. Не става единият да върви напред, а другият да тъпче на едно място. В такова положение или се прекратява връзката, или се почват изневери, съответно незадоволително качество на живот. Най-добрият вариант е и двамата да се дърпат един друг напред
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    ...жената трябва да започне да използва грим чак когато осъзнае колко е красива без...
    Ако питаш мен, въобще не трябва да използва грим

Всичко сваляй бе, жено.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Цитирай Първоначално написано от trubadur1234
    това е като тая приказка дето принцесата живеела в замъка и имало мн врати,ама синята брада и казал 4е може да влиза във вси4ки стаи без една,накрая тя не издържала и влезнала.така 6те бъде и с гаджето ти,няма да издържи и 6те ти свали сутиена
    Стига си пускал малоумни теми пък ти.. Мода бил тъпанар хах.. ;д Аз лично в тоя форум съм видяла 1-2ма по - хубави от него хахах.

Та по темата.. Отпусни се.. Това че ти не ги харесваш, не означава, че и той няма да ги хареса. Щом те обича, предполагам, гърдите ти ще го възбуждат достатъчно, независимо какви са. )
    I MISS YOU . . . ;[

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Не започвай тая тема. Най-обикновено момиче (не говоря за грозна, а за обикновена) може да стане супер уникална мацка с малко грим.

Щом те обича, предполагам, гърдите ти ще го възбуждат достатъчно, независимо какви са
    Лично аз не откривам абсолютно никаква логика.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Не започвай тая тема. Най-обикновено момиче (не говоря за грозна, а за обикновена) може да стане супер уникална мацка с малко грим.

Щом те обича, предполагам, гърдите ти ще го възбуждат достатъчно, независимо какви са
    Лично аз не откривам абсолютно никаква логика.
    Oтносно втория цитат, не си момче за да разбереш

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Абе какво ви става на всички?
    Първо от срамните си устни се комплексираха, сега пък от гърдите... Я се стегнете малко.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Не започвай тая тема. Най-обикновено момиче (не говоря за грозна, а за обикновена) може да стане супер уникална мацка с малко грим. ...
    Така е, спор няма. Ама като го свали пак ще е същата. Кофти изненада за пича, дето е спал с нея Гримът е чисто и просто лъжа и фалшиво самочувствие.

Цитирай Първоначално написано от danielpetrov1991
    Зашии си го отзад да не може и той да ти го свали.
    хаха това ми хареса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си