- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много тъпо ли ще бъде????
Моят съвет е да НЕ сваляш сутиена!Ако ти не си ги харесваш ,мъжете обикновено са по-критични относно гърдите и е голям шанса и той да не ги хареса,а дори и по-страшно може да има фобия от малки гърди...![]()
![]()
колко тъпо изказване.. хахаа.. много забавноо..Първоначално написано от Neverm0re
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ROFLMAO
Който знае какво да слуша, би се кефил на http://www.youtube.com/watch?v=dD40V...92D76C&index=1
Той и такива си няма, така че... ще им се зарадва![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
И аз имам много комплекси относно части от тялото ми, не само гърдите. Но просто... колкото повече се опитваш да прикриеш притеснението си, или тази част, която не харесваш, толкова по-вероятно е той да види това което ти виждаш. Така че трябва да се отпуснеш. Една жена е красива, когато се чувства красива![]()
е това еПървоначално написано от Shiz0
![]()
С моята приятелка като почнахме да правим секс някак си я беше срам да си свали сутиена а тя е да не се хваля но доста надарена.. и след време всичко си дойде на мястото и нещатата сега са супер.спокойно ще се отпуснеш
Важното е той да ги харесва все пак...а иначе няма да е тъпо, но все пак то си е според момента и на мен ми се е случвало да не го свалям. Но това е ако много бързаме или просто не сме се сетили за него.
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
благодаря ти .. поне днес да се засмея .. след лошите неща които стават
Гаси лампата!Първоначално написано от essential919
Първоначално написано от kurtiii
Първоначално написано от natinkua
Обясни му, че искаш първите няколко пъти да си със сутиен, защото се притесняваш. Ако е човек на място, няма да възрази.
И спря да се върти за миг земята..
Кирилицата е задължителна. Extremescream
xD