.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Моят съвет е да НЕ сваляш сутиена!Ако ти не си ги харесваш ,мъжете обикновено са по-критични относно гърдите и е голям шанса и той да не ги хареса,а дори и по-страшно може да има фобия от малки гърди...

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от Neverm0re
    Моят съвет е да НЕ сваляш сутиена!Ако ти не си ги харесваш ,мъжете обикновено са по-критични относно гърдите и е голям шанса и той да не ги хареса,а дори и по-страшно може да има фобия от малки гърди...
    колко тъпо изказване.. хахаа.. много забавноо..

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Дай ми снимка и ще ти кажа дали да го сваляш

Цитирай Първоначално написано от Palavnika17
    Дай ми снимка и ще ти кажа дали да го сваляш
    е стига де..
    момичето каза че неиска да си сваля сутиена ако искаш по блузка да ти прати ;ддд едва ли точно ти ще е убедиш да го свали .. а пък ако случайно успееш ЕВАЛА ;д

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Град
    Pleven :)
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Да не би да има някакъв конкурс за retarded теми днеска?

ROFLMAO
    Който знае какво да слуша, би се кефил на http://www.youtube.com/watch?v=dD40V...92D76C&index=1

Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от Neverm0re
    колко тъпо изказване.. хахаа.. много забавноо..

Тъжно е...

Той и такива си няма, така че... ще им се зарадва
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Повече от фен Аватара на Shiz0
    Град
    Велико Търново
    И аз имам много комплекси относно части от тялото ми, не само гърдите. Но просто... колкото повече се опитваш да прикриеш притеснението си, или тази част, която не харесваш, толкова по-вероятно е той да види това което ти виждаш. Така че трябва да се отпуснеш. Една жена е красива, когато се чувства красива

Цитирай Първоначално написано от Shiz0
    Една жена е красива, когато се чувства красива
    е това е

С моята приятелка като почнахме да правим секс някак си я беше срам да си свали сутиена а тя е да не се хваля но доста надарена.. и след време всичко си дойде на мястото и нещатата сега са супер.спокойно ще се отпуснеш

Важното е той да ги харесва все пак...а иначе няма да е тъпо, но все пак то си е според момента и на мен ми се е случвало да не го свалям. Но това е ако много бързаме или просто не сме се сетили за него.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

rofl

благодаря ти .. поне днес да се засмея .. след лошите неща които стават

Град
    МайнаTown
    ако нямаш цици ще е гадно

Re: Много тъпо ли ще бъде????

Цитирай Първоначално написано от essential919
    Въпросът ми е дали би било прекалено тъпо или грозно ако не си махам сутиена докато правя секс , защото не си харесвам гърдите и какво ще си помисли момчето?
    Гаси лампата!

Цитирай Първоначално написано от kurtiii
    Здравейте,моята приятелка се налага за 3 път да пие ескапел за 3 месеца.Първия път към 25 април,2 път началото на юни и сега.Може ли да и навреди,защото на листовката на ескапел пише 2 пъти в годината.
    Цитирай Първоначално написано от natinkua
    здравейте искам да ви попитам нещо ! С моя приятел днес правихме сех на мен ми беше за първи път и той се изпразни в мен имали вероятност да съм забременяла и тнт.....

Мега фен Аватара на xoxi
    Обясни му, че искаш първите няколко пъти да си със сутиен, защото се притесняваш. Ако е човек на място, няма да възрази.
    И спря да се върти за миг земята..

Кирилицата е задължителна. Extremescream
    xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си