Абе чудех се дали да ви питам ама и без това съм в сайта да видя кво ще кажете,ако темата не е на място преместете я.

Преди около 3 седмици катастрофирах с колата...не бях виновен аз,прибирах се след работа и отивах да видя новата си приятелка и на един светофар,който беше спрян,един изкочи от майната си (точно там на светофара има знак стоп и аз имам знак че съм с предимство) блъсна ме странично,на края на задната врата,завъртя ме и аз се ударих в една спряна кола...за щастие бях с колан и ми нямаше почти нищо,леки навяхвания,обаче колата...цялата е усуркана и смачкана...бая пари хвърлям да ми я оправят,но ще стане.Та въпроса ми е,вмомента едвам се качвам в кола,пак вече не ме е страх,но не мога направо да дигна 50...Просто постоянно следя странично да не ми изкочи някой и само някой да се появи правя едни маневри с който изкарвам акъла на хората...Аз съм от хората който определено са свикнали на висока скорост,този ми беше първия инцидент и съм още стресиран...Как вие се отървахте от страха при катастрофа?Имам чувството че вече няма да мога да карам кола нормално...