.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand

СПЕШНО!! КАК ДА ОТСЛАБНА ?? :s

Имам спешен въпрос!! ще започна по темата имам проблем с килограмите висок съм около 160 см и тежа 47 кг как да отслабна с поне 2 килограма какво трябва да правя моля посъветвайте ме някакъв начин :S
    Благодаря предварително!!

Фен Аватара на xfakexsmilex
    Град
    L.A. <3
    Спортувай. Движи се повече: бягай и т.н. Направи си добър хранителен режим. Яж плодове и зеленчуци. Не се тъпчи с тестени храни. Не е лесно да отслабнеш (нямам такъв проблем, защото съм от слабите), ама ти пожелавам успех. )
    Pretty Little Liars.
    Glee.
    Supernatural.

Град
    DirtyLand
    май найстина не е лесно да отслабна и няма да е скоро. Е поне благодаря ти че поне ти отговори

Това тегло за момче е под нормата.За какво ти е да отслaбваш?

Град
    DirtyLand
    защото преди 2 месеца бях 44 сега 47 а и не си мисли, че съм слаб не е така поне според мен

Супер фен Аватара на WaterLilly
    От ръста и килограмите ти ще предположа, че си дечко - т.е. 12-13 годишен. Нормално е тепърва да качваш още килограми и даже ще стигнеш до 60 вероятно, може би и повече. Не си въобразявай, че ще станеш дебел - мускулите си тежат и са ти голяма част от теглото.

При теб не трябва отслабване, а стягане. Спортувай.

Град
    DirtyLand
    Пич, [ako си момче де] да - възрастта я докара ама не смятам, че мускулите ще ми тежат чак толкова а и искам да спортувам но наще все ми викат ВЕЧЕ СИ ГОЛЯМ ЗАПИСВАЙ СЕ а после като стане време за тренировка ми мрънкат, че трябвало да уча. Да, отметнах се от темата >
    Имам възможност да ходя да спортувам но не знам точния спорт който да ме стегне нито пък знам колко често но всеедно.
    Иначе благодаря и на теб за полезния пост :>

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Тичай , разтягай се , коремни преси , скачане , клекове << стягане и съответно отслабване особено от бягането

Иначе може да пробваш с бързо и бавно да ги редуваш на всички упражнения , много помага .

Успех и не забравяй , по - добре изяж една пържола с голяма салата отколкото 1 чипс/хрупанки и пр. /
    ла-ла-ла

Град
    DirtyLand
    Може ли да попитам за спорта гребане, понеже мои приятели ходят и се плаща само 15лв на месец въпроса ми е дали този спорт може да ме стегне за месец-два и в кои области повече е възможно? :} Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната

Re: СПЕШНО!! КАК ДА ОТСЛАБНА ?? :s

Цитирай Първоначално написано от bReAk3R
    Имам спешен въпрос!! ще започна по темата имам проблем с килограмите висок съм около 160 см и тежа 47 кг как да отслабна с поне 2 килограма какво трябва да правя моля посъветвайте ме някакъв начин :S
    Благодаря предварително!!
    да отслабнеш? тва сигурно е няква ебавка имам г/д същия ръст и същите колограми и не съм забелязала да съм дебела

Град
    DirtyLand
    Не съвсем сериозен е въпроса по темата доста съм се отпуснал в последните 1-2 месеца бях 44 кг на почти същия ръст ако не успея да отслабна се надявам поне да се издължа с 5-10 санта тая година щото .. апък и ти си момиче има разлика /незнам каква/ ;D

че на всичко отгоре и си момче, 160 47 кг успех в отслабването

Град
    DirtyLand
    WaterWilly ми промени мнението няма да отслабвам а просто смятам да спортувам, защото трябва да се стегна. Какво е смешното ri41?

На ri41 й е смешно,защото момче с височина 160см може спокойно да си тежи и 60 кг и пак няма да има нужда от отслабване,а ти тука си 47кг та даже искаш и да отслабваш.Навлизаш в пубертета нормално е да качваш килограми,няма цял живот да стоиш 44кг
    От гребането ще ти се развие гръдната и гръбната мускулатура.

Цитирай Първоначално написано от bReAk3R
    WaterWilly ми промени мнението няма да отслабвам а просто смятам да спортувам, защото трябва да се стегна. Какво е смешното ri41?
    хей не го приемай с лошо, просто нямаш нужда от отслабване дори си слаботелесен за момче, ако искаш хубаво тяло спортувай

Град
    DirtyLand
    Пфф, прегледах си пощата и оттам се появи тая тема сега :Д ще я ъпна малко като споделя - сега съм 1.70 на 54 кила И въобще не ме притеснява, незнам тогава кво съм се вживявал..
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    може ли момче да е 1.70 и да е 54кг??
    Не е от хубавите гледки.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    сбъркал си се...вместо да искаш да качиш кила и да направиш мускули искаш да приличаш на скакалец?!

Момичетата НЕ харесват слаби момчета (ее нямам предвид, че харесват дебели, а такива .. хилки). Харесват стегнати момчета (може и малко мускули, но гледай да не прекалиш).

Най-добре е да работиш за стягане а не за отслабване, от тук до къде? Ще спреш когато станеш пръчка и не можеш да си вдигнеш задника от дивана спри и тренирай!!!

Голям фен Аватара на Glam0rous
    то със тия филми от рода на Здрач, които лансират гейската, изсъхнала визия какви искаме да станат момчетата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си