- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПОМОЩ!!!! Трябва да отслабна за 1 седмица с 7/8 кг!
Тя няма да може да се движи, каква физическа активностПървоначално написано от pitfall
И да ги свалиш, няма да ти личат
![]()
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Защо реши, че няма да има сили да се движи? Има хора които правят лечебен глад, те да не би по цял ден да се търкалят в леглото?Първоначално написано от GunSnSteelflowers
ти за 7 дни глад толкова ще ти се измори организмът,че в тея жеги ще почнеш да припадаш някъде...каквото и събитие да е,не си заслужава жертвата, но ти си знаеш (;
няма да отслабнеш дори и кантара да показва по-малко. най-много да се обезводниш и дори и да ги свалиш по някой от тия нездравословни начини мислиш ли че ше изглеждаш добре бледа и болнава без никва енергия ?!
Ти болестно състояние ли искаш да си докараш?
След като знаеш, че си имала излишни килограми, които те притесняват, защо не си се погрижила за тях? Нямаше да изпадаш в такива екстремни ситуации...
Първите 3 дни ще и е най-малко до спорт, тогава човек изпитва най-голям глад ! Правила съм го, но не съм увеличавала физическата си активност, тренирах само йога.Първоначално написано от pitfall
Въпроса е, че човек който не го е правил и се е хранил зле преди това, никак няма да му е лесно...То не става един ден да ядеш боклуци и на следващия...хоп, на плодове и чайове !
Първоначално написано от WaterLilly
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Айде чакайте малко бе...това не ли форум,в който да се задават въпроси.Добре,и на мене не ми харесва идеята за 1 седмица 7 килограма,ама ако всеки вземе да трупа момичето какво ще стане..Като и го напишете това,по-добре ли ви става или на нея? Нито едното..Хубаво е да се споделя мнението,ама това е грубо.Тя го е решила,ще го направи.Кажете,че не ви харесва,а не да я псувате и убиждате :P
^ Не брато, ти сериозно ли си нямаш никаква друга работа а висиш по форумите да се изтъкваш колко си прост и ограничен, опитвайки се да си оригинален...
Невъзможно е.. Ще се отпунеш и обезводниш, можеш и да ги свалиш тия кила, но в огледалото почти нищо няма да се е променило![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Хапчета за отслабване - http://track.buythermacuts.bg/produc...5&bid=advandec Лично съм го ползвала и много ми помогна.