.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Цитирай Първоначално написано от pitfall
    Една седмица на плодове - череши, диня, пъпеш етц. И МНОГО ВОДА, увеличи физическата активност, ходи пеша, качвай се по стълбите, вместо а асансьора, ще отслабнеш поне с 5-6 килограма.
    Тя няма да може да се движи, каква физическа активност И да ги свалиш, няма да ти личат
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Цитирай Първоначално написано от GunSnSteelflowers
    Една седмица на плодове - череши, диня, пъпеш етц. И МНОГО ВОДА, увеличи физическата активност, ходи пеша, качвай се по стълбите, вместо а асансьора, ще отслабнеш поне с 5-6 килограма.
    Тя няма да може да се движи, каква физическа активност И да ги свалиш, няма да ти личат
    Защо реши, че няма да има сили да се движи? Има хора които правят лечебен глад, те да не би по цял ден да се търкалят в леглото?

Японско чудо ... при мен нямаше йо-йо ефект.

Повече от фен
    ти за 7 дни глад толкова ще ти се измори организмът,че в тея жеги ще почнеш да припадаш някъде...каквото и събитие да е,не си заслужава жертвата, но ти си знаеш (;

Повече от фен Аватара на Nich
    няма да отслабнеш дори и кантара да показва по-малко. най-много да се обезводниш и дори и да ги свалиш по някой от тия нездравословни начини мислиш ли че ше изглеждаш добре бледа и болнава без никва енергия ?!

Ти болестно състояние ли искаш да си докараш?
    След като знаеш, че си имала излишни килограми, които те притесняват, защо не си се погрижила за тях? Нямаше да изпадаш в такива екстремни ситуации...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GunSnSteelflowers
    Защо реши, че няма да има сили да се движи? Има хора които правят лечебен глад, те да не би по цял ден да се търкалят в леглото?
    Първите 3 дни ще и е най-малко до спорт, тогава човек изпитва най-голям глад ! Правила съм го, но не съм увеличавала физическата си активност, тренирах само йога.
    Въпроса е, че човек който не го е правил и се е хранил зле преди това, никак няма да му е лесно...То не става един ден да ядеш боклуци и на следващия...хоп, на плодове и чайове !

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Айде чакайте малко бе...това не ли форум,в който да се задават въпроси.Добре,и на мене не ми харесва идеята за 1 седмица 7 килограма,ама ако всеки вземе да трупа момичето какво ще стане..Като и го напишете това,по-добре ли ви става или на нея? Нито едното..Хубаво е да се споделя мнението,ама това е грубо.Тя го е решила,ще го направи.Кажете,че не ви харесва,а не да я псувате и убиждате :P

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ Не брато, ти сериозно ли си нямаш никаква друга работа а висиш по форумите да се изтъкваш колко си прост и ограничен, опитвайки се да си оригинален...

Невъзможно е.. Ще се отпунеш и обезводниш, можеш и да ги свалиш тия кила, но в огледалото почти нищо няма да се е променило
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Хапчета за отслабване - http://track.buythermacuts.bg/produc...5&bid=advandec Лично съм го ползвала и много ми помогна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си