- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Логически задачи
Е бравоПървоначално написано от aras97
![]()
aras97 ти си![]()
Офф айде тия, които отговарят да си постват после веднага задачата, ако няма да го правят, направо да пасуват и някой да пита
че ми се умува![]()
Паднали са на земята?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Стоял е на дървото дълго време, повече от един сезон ?!![]()
Някой друг ги е брал и ял![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Унищожил ги е с лазера, който излиза от очите муFuck yeah
О,тази мисля,че я знам.Не ял круши,нито брал круши по простата причина,че круШАТА била само една?!
Предпочитам отговорът с лазера да е верният![]()
Kрушите да са били две. Човекът да е откъснал една круша и като е слезнал от дървото да е останала една круша, а не ... круши![]()
По-скоро е изял една и набрал една, нали нямало накрая никакви.Първоначално написано от XxInn0cencexX
Иванчо и Марийка решили да отидат в съседното село за един ден. Впрегнали каруцата и отпътували. Като пристигнали, чудили се какво да правят и влезли в една кръчма. Тъкмо седнали, поръчали си и един човек, който седял до тях, ги заговорил:
-Прощавайте, вие май не сте от тук.
-Не сме. От съседното село сме.
-А как пристигнахте?
-Впрегнахме каруцата и дойдохме.
-Аз също не съм от тук, а трябва да занеса храна в къщи. Мога ли да я взема, за да си свърша работа и след това ще ви я върна?
-Да, тя е пред кръчмата.
Човекът излязъл, отишъл до каруцата, но нямало кон.
Помогнете на човека, като му обяснете ситуацията!
OOOO, това го знам. Значи няма кон, защото каруцата е била теглена от ония създания от Хари Потър, които можеш да виждаш само ако някой е умрял пред очите ти. Старецът очевидно не е виждал някой да умира пред очите му, затова си е помислил, че конят липсва![]()
Нямам идея за загатката![]()
^ Дааа ве, тестеролите, мамка му, как не се сетих!
Каруцата е била "кола" теглена от вол ?!
ХАРИ ПОТЪР ФОРЕВЕР
Не намерих решението в Google
Каруцата е била кола, тоест автомобил ?Може да е било Лада :Д
Еми идеята е, че не е била теглена от конРа3уМеН е на ход.
В една кошница имало 4 ябълки. 4 деца си взели по една ябълка, но в кошницата е останала една ябълка. Как се е случило това ?
3 си взели от кошницата и едно набило другарчето и му я гепило.
Да няма друга кошница?
Tри взели по 1 ябълка, а другото взело кошницата с ябълката.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Виждам.че няма въпрос и ще взема аз да се намеся :Д
Една птица среща ято птици и им казва.
-Ехее колко сте много сигурно сте 100.
Те й отвърнали :
-Колкото сме толкова и още толкова и половината на това което сме и половината на половината с теб правим 100.
Колко птици е имало в ятото?
Еdit: 36
Chacho е на ред![]()