- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От къде мога да си купя такива очила ?
Едва ли ще намериш. Иначе успех с търсенето.Първоначално написано от nescafecool
iiordanova, защо да не намеря преди в New Yorker-a е имало, но просто са свършили. Очилата са им по 15-16 лв.. иначе мерси ;д
Pamаа, няма вече там .. свършили са ;/
От някой антикварен магазин, а по-добре виж по старите шкафове на дядо ти![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
За жалост дадо ми няма точно такива, стъклата са по-големиИначе бих му ги откраднала :Д хаха
![]()
И аз обожавам този модел, но са твърде малки за огромното ми лице, а по - големи не съм виждала...
Нескафекуул, вземи си тъмни очила с такава рамка и просто ги занеси в някоя оптика да сменят стъклата. Убедена съм, че няма да е милион.
100% пак ще ги има, проверявай от време на време. Ако ти се разкарва до София - тука още не са ги изкупили хахахаПървоначално написано от nescafecool
Ако не, сега, лятото, предполагам ще ходиш на море?! Ще си намериш![]()
По сергийките на главната ги има.. освен ако не търсиш нещо качествено..
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
В Мола
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
lisi4ety, едва ли ще имам до края на месеца път към софия но ако имам непременно ще видя .. : )
GirlN, обиколила съм сички сергийки и не намерих такива :Д ако си видяла някъде по специално кажи (:
ParisHilton, къде по-точно в мола ?![]()
Ами една приятелка си ги взе от 1 сергия точно пред халите.. а иначе съм виждала и по онези между Тримонциум и пощата.![]()
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
GirLN, и в халите търсих насякъде и пред халите гледах но не видях такива .. преди колко време си ги е взимала ? възможно ли е да са свършили ? ( питам защото не съм от Плд и да знам като ходя, защото онзи ден си беше голямото обикаляне и пак не намерих ;х)
Щом ги има в София,защо някой не ти ги купи и прати по пощата или Спийди ?
^ куриерска фирма, с която могат да ти ги пратят![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Благодаря за информацията![]()
Ще продължавам да търся, ако не се намери някой съгласен да ми ги прати ((:
Сигурни ли сте че още ги има тези очила пред халите ?
smile-it's the second best thing you do with your lips
Вътре в халите някъде имало оптика и вътре ги имало намалени по 10лв, 'щото има била по - слаба защитата, отколкото на нормалните.
И в двете оптики видях но нямаше ;/ ако знаеш коя точно е била.. и каква защита за тази цена ? не говорим за слънчеви очилаПървоначално написано от babity
http://go.aukro.bg/slnchevi-ochila-r...686650200.html
тези дали са оригинални?
No need to ask
He's a smooth operator
И аз това се чудя ..Първоначално написано от Sunshin3
![]()
Иначе, към авторката на темата - защо не провериш тук http://www.facebook.com/ochilata има доста модели.. все някой трябва да ти хареса![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
на каква цена са оригиналните и от къде мога да си ги поръчам?![]()
No need to ask
He's a smooth operator