- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-подходяща поза за първия път e ????
... ???? Според вас коя е най-подходящата поза за първият път ?
Мисионерската - момчето отгоре, момичето отдолу.
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от DarkTemplar
подкрепямм
![]()
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
^^ На кви хапове си била ,че да не помиш първия си път в ква поза си била![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
+1Първоначално написано от Slynchiicee
![]()
мисионерска,кучешка..
”но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!"
Отгоре е най-добре за момиче. Така тя контролира интензивността на акта и дълбочината на проникване. Както и каквото и да си говорим, едно момче на 13-14-15-16-20 годишна възраст не би могло да е факир в сексуалните игри и предразполагането на едно момиче. Така, че е най-добре да се облегне удобно и да го държи изправен, докато девойчето придобие достатъчно смелост и е достатъчно разширена, че да позволи волности на пичагата.
^^ Хич не ми се вярва ако момичето е отгоре да има нещо което да я накара да си го сложи сама![]()
- Луд съм мамо луд съм
Първоначално написано от DarkTemplar
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
За девствено момиче- мисионерсаката, като момичето е отдолу.
За девствено момче- ездачката.
Любопитство, натиск от околната среда, желание вече да стане "жена", разбиране за това как стоят нещата и че няма да е лесно, но все пак трябва да се свърши... О, има "нещо", което ще я накара, повярвай. Просто днескашната девствена младеж са страхливи шубелии с почти никакъв инстинкт да се оправят сами.Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
Заглавието на темата е достатъчно красноречиво - "Коя е най-ПОДХОДЯЩА", не коя е най-известната, в която сте го правили за 1ви път.
Няма да влизам в полемика, но според мен малко са момичетата които ще си го начукат сами с извинениеПървоначално написано от Markuss
- Луд съм мамо луд съм
Вместо това ще позволят някой друг да ги изкчука, позволявайки му той да диктува правилата за нейна сметка :Д.. мдаааПървоначално написано от 0y7ofCon7roL
![]()
Поза "Лебед на чаено парти"...
Markuss тва жените са странни животни повярвай ми![]()
- Луд съм мамо луд съм
ХАха, от позицията на мъж смея да твърдя, че по-верен на това изказване не мога да станаПървоначално написано от 0y7ofCon7roL
![]()
Ако момичето иска да контролира нещата е добре тя да е отгоре, но ако е притеснителна.... мисионерската така момчето ако е опитно ще води и според мен ще е по-добре...
In a mad world , only the mad are sane...
а когато и двамата са девствени ?Първоначално написано от ymca
![]()
Момче/момиче.. doesn't matter ! сИфте ли е - missionаryНай-лесно изпълнима.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Правихме го в повече от една позаПървоначално написано от 0y7ofCon7roL
Но 99,9% съм сигурна,че бях отгоре в началото..и за другия ти въпрос..аз си го ''вкарах '' сама и не ме беше срам или нещо такова
![]()
Тогава каквото и да е позата, шоуто е гарантирано..Първоначално написано от kiku2000
Сега сериозно, далеч по-добрият вариант си е мисионерската. Да караш момиче да е отгоре първия път е, меко казано, странно. Бисквитката я остави, това е някакво невероятно изключение. Аз лично за пръв път чувам за подобен прецедент..
КУЧЕШКАТА>........ САМО КУЧЕШКАТА ВЙЕЕЕ
хЪх...