- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Аз съм 1,62 някъдеИскам да съм по-висока ама.. ;д Иначе и аз бях на Созопол ама края на юни, хареса ми и жалко, че бях само за 3 дни!
А вие , които ще ходите на море края на август сте добре, а аз съм чак началото на септември
От 3ти доо 10ти някъде и няма да съм тук за родителската среща и няма да знам кой ми е в класа ама по-добре
Иначе сега поне се радвам , че е топло и излизам навън с приятели.. очаквах това лято да е по-скучно, така че съм доволна!
![]()
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
Zdraveite hora ne sum chela postovite nadqvam se da ne se surdite
V momenta sum na morev Sozopol i v hotela namerih che ima kompiutarna zala i vi pisha
![]()
,Predi malko se wurnahme ot plaj...... abe super qko e ako moga pak shte pisha tiq dni
P.P Sujelavam che ne pisha na kirilica ama tuka ima ili angliski ili ruski :@:@:@ nqma bg :X :X:X aide az otivam che ima vodna diskoteka bbb![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Има ли тема за предстоящите 9токласници, интересно ми е да прочета
Как сте?
Искам да питам някой знае ли кога ще излезнат списъците с паралелките?Към септември ли?
Най-после се хванах днес да прочета нещо. ''Потомка'' на Елисавета Багряна![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
ох има много време но с най-голям кеф бих учила след 12 клас нещо от рода на ; египтология,археология... нещо свързано с историята xDD
аа мързи ме да чета тъпите произведения -.- може би като ида на село и няма какво да правя ще ги чета тогава...![]()
иначе тея дни си прекарвам страхотно![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
^ Значи ще чакам чак до 14.09. ..![]()
![]()
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
В нашето вече са излезнали![]()
Оо зайци кво става? Морковчета на 15-ти ще имали?
Първоначално написано от jumpin
В моето училище нямаше такива работи, но доколкото знам в повечето училища има целене с моркови (чувала съм че замяргали и със зеле понякога
)
Дам..аз като се записвах ми казаха, че на 14.09 ще излязат.. в скайп сме се разбрали от общия чат с тия от немската на 14.09 в 14.00 ч. да си видим заедно списъците кой с кого еПървоначално написано от RainbowGirl
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Ахаха.. значи аз ще дойда към 14:20 , щото винаги закъснявам..Първоначално написано от polssa
![]()
![]()
Тери.. <33 ♥
колегаПървоначално написано от RainbowGirl
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Днес бях на фризьор, по магазините.. купих си два чифта обувки и един потник.
Ваканцията минава много яко![]()
![]()
П.п. Pamaa, http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1154768
тоя ти е копирал ава![]()
Здравейте бъдещи осмокласници, как върви лятото, къде ви приеха мен в 31 СУЧЕМ - Техн.Стом.Мениджмънт с английски, притеснявате ли се какви ще бъдат новите ви съученици и как ще ви приемат..?
.................
ООооооооОоООоо ии кой отива днес да гледа "Хари Потър и Даровете на Смъртта" част 2 ?!?!?!?!?!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лелелеллеел .. колко ми е гадно, че всичко свършвааааааа..и книги, и филми
![]()
отивам да се приготвям, чее нямам време
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Аз ще ходя да го гледамПървоначално написано от polssa
.Преди време ходих на 3Д на Нарниа,но не ми хареса много.Последният филм за
Хари Потър ще грандиозен на 3Д с всичките разрушения.![]()
Аз ще го гледам като се върна от Сандански.![]()
Тери.. <33 ♥
Аз ще го гледам като се върна отр Сандански.![]()
Тери.. <33 ♥
И аз като се прибера от там ще го гледамПървоначално написано от RainbowGirl
![]()
Здравейте хора.Вече съм си в Пловдив и осъзнах, че вкрайна сметка най-хубаво си е вкъщи, въпреки че тук няма море.Утре ще ходя с едно момиче да карам колело на Гребната, после ще се разходим сигурно и после имаме концерт.Тези дни най-вероятно и на басейн ще ида.
А за Harry Potter,предполагам че ще мога да го гледам чак Август.
![]()
Оххх. . ние днес бяхме на басейн у един приятел.
Утре съм се разбрала в 10 да идем с един приятел на кафе. . .
После, от 13:30, съм на тренировки до към 15:30 и такамм.
Може би ще излизам и вечерта, но по-късничко ( обещала съм на едно момче да му се обадя да дойде да си бъбрим). .
А иначе тая вечер за по-малко от половин час съм си дала телефона на две момчета![]()
...
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Тая Vrogue ми се прави на интересна. . Много ще е жалко, ако е по-голяма от мен ;х , да се принизява на това ниво, че да ме лъже за такива дреболии.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
eдно момиче от моя клас ще ти е съученичка пиши ако искаш скайп или фб ааа мене ме приеха в СГСАГПървоначално написано от aleks07
сега тря да си намеря другарчетааа
айде бе другарчетата къде сте бее
![]()