- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Джъстин Бийбър щял да има концерт в Б-я![]()
![]()
![]()
Цената на билетите за концерта на Джъстин Бийбър в България на 15 Септември 2011г.!!!!!!!
ЗОНА А - 80 лева
ЗОНА В - 100 лева
ЗОНА С - 140 лева
ВИП ЗОНА - 200 лева
ВИП ЗОНА билет с включен автограф от Джъстин Бийбър ще бъде 250 лева.
--
Днеска е егати жегатаКъм 5 часа трябва да забирам сестра си от градината. Довечера може би ще изляза, ако захладнее, ако не няма
![]()
Къде ви приеха , с какво и с какъв балМен ме приеха в Плевен с СОУ ,,Иван Вазов'' с биология и химия. Ако има някой от там да пише
![]()
twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii
Ооо Джей Би тук... айде фенките, радвайте се..
Пускайте снимки всичките![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Аз съм приета в ЕГ"Иван Вазов" Пловдив с английски език... с бал 33.983![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Днеска беше смъртоносна жега до обяд, сега отново захладня и се развихри един вятър![]()
честити ми 3000 мнения, МЕГА ФЕН :Дд
Оф, защо Джътин дее? Защо не някой друууг..![]()
П.П Тука във Варна грам ветрец няма, завижам ви ><
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
Оффф. . . тук не спира да валии ;@@ . Поради тази причина се прибрах още в 9:15!!
Даже в скайп няма с кого да пиша, има де, ама все такива, които мног много не ги понасям ;хх .
Сега ще изиграя една-две игри на сантасе, докато не се впише някой, с когото да си пиша.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Днес най-накрая ходих да си взема албума![]()
може да кача снимки ама по-късно
![]()
Иначе и аз тъкмо изгледах Remember meтва е първият филм, на който рева
Много гадно свършиииии ..... чак ме е яд
![]()
Както и да е ...сигурно ще излизам към 5-6![]()
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
темата замря ...къде са всички ??
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Здравейте хора.Отдавна не съм писала, но вече и това ме мързи да правя.Гледах и ''Remember me'' и ''Хачико'' и на нито един не се разплаках.
Единствено на ''Хачико'' ми стана малко гадно.Явно лятото не ми действа добре на емоционалността.
Сега си пускам ''Карибски пирати'' и започвам да си оправям багажа за Испания, че майка ми ме е затормозила от една седмица.
ПС Ето един поздрав за тези,които обичат тази музика, разбира се.
http://www.vbox7.com/play:d07538b3
Наистина темата замря, но просто ми се струва излишно да ви занимавам с това с кой съм излязла, какво съм правила, с кой съм си писала и етц.
Иначе аз всеки ден правя едно и също: ставам, ходя на тренировки, прибирам се, почивам си, излизам и като се върна сядам малко на компютъра...
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Вярно малко замря, но това си е нормално-се пак кой на море, кой на басейни, ала-балаАз вчера си взех една много сладка рокличка от Теранова и предполагам, че с нея ще съм на 15.09
![]()
Днес отиваме с майка ми и баща ми на гости на вуйчо ми на вилатаии такам
![]()
П.С. Дени, мерси за поздрава .. Металика <3
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Аз до сега съм ревала на Хачико, на Кинг Конг..
ии ми беше супер гадно на Гарфилд тамм Оди като сес загубва
Ама не съм ревала чак.. Също и на Последната Песен..
![]()
Днесс.. към 17ч ще ходя с една фр до библиотекатаА дотогава трябва да си опрая стаята, да си ударя душче и да поиграя на Симс 3..
![]()
Аз пък си купих 2 чифта къси панталонки![]()
. Едните даже са от есенната колекция на TW
. Иначе ходих и до грбената днес, за да се видя с едни приятели
.
Днес ще излизам в 17:30 с няколко човека, но съм почти сигурна, че ще дойдат поне още 3-4 с нас...
Здравейте хора.Утре заминавам за Испания..![]()
![]()
![]()
Остана ми да си дооправя малко багажа.
Към 4.30 ще излизам.Сега тъкмо си доизгледах първата част на "Карибски пирати'' и се чудя как може да не съм го гледала. Толкова добре ми се отразиха Джони Деп и Орландо Блум на настроението...
![]()
![]()
И аз така мисля.Първоначално написано от Pamaa
Иначе всеки ден спя до късно,мотая се,спя пак..комп..филми..излизам като стане по-хладно,и така ^^ комп после пак..и нищо толкова интересно (:
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Привет и от мен![]()
ох и аз тея дни не пиша защото ще се превърне в нещо като спам...от началото на лятото едно и също...излизам си,гледам телевизия,гледам си сериалите които през уч.година не можех,спортувамвъобще лятото ми минава вълшебно...искаше ми се да съм в лятна ваканция още 100 години <3 ии след 2 дена заминавам за село за целия август...е надявам се да се прекарам добре ^^ ще мога да си карам колело йей ии ще имам интернет (: ъмм иначе колко много книги за четене си намерих... ^^
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Я един поздрав от мене:
http://www.youtube.com/watch?v=RijB8...6AeGQ&index=13
![]()
Здравейте хора.След един час заминавам за Испания.![]()
![]()
![]()
![]()
Малко ме е страх,заради този самолет,че не съм пътувала,но ще го преживея.
Единственото,за което ме е яд,че няма да има интернет там,но пък ще има много други неща...До след 8 дни.
![]()
приятно изкарване, както на теб така и на менннн, защоооооооото отивам на моренцееее!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Айде ще пиша като се върна да разказвам как е било! ^^
Охх. . аз отивам на море чак на 20-ти август...