- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Охохоо само да дойде срядаа заминавам най-сетне за моренцее дано да мога да хвана нет с телефончето...не че ще има време за нет ама поне нещо фейсбукиначее си купиих много як банскии уж се води цял ама не точно тоо е супер щото ми покрива операцията да не се пече
![]()
И сегаа си накупих панталонкии блузкии абе ще сме фешън на морето![]()
Shh...<3
Искам да ви питам:
Бихте ли учили някакъв друг език,освен тези,които ви се предлагат в даскало.(: Примерно на курсове,или на уроци..и така.
Аз понеже искам страшно много френски и мисля да запиша курс след време.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Аз не бих започнала да се натоварвам с извън учебни дейности. Смисъл аз ще продължа да си ходя на Британика, ама все пак английският си го знам де![]()
Хора ще Ви кажа ще отсега чаоо, защото по-късно ще се оправям и ще почивам и след това тръгвам да посетя Черно морее!![]()
Айде чаоо!![]()
Честита ни тема със закъснение![]()
Мисля да уча френски и още от 8 клас да се запиша на уроци![]()
![]()
![]()
Честита ни тема със закъснение![]()
Мисля да уча френски и още от 8 клас да се запиша на уроци![]()
![]()
![]()
Здравейте и от менНе пиша, защото всеки ден е едно и също... няма какво толкова да се пише. Като почнем училище ще е по-интересно.
Приятно изкарване на тези, които заминават за някъде!![]()
`Първоначално написано от awesomesheepy
Аз пък искам испански, но не знам дали ще почна курсове от 8ми или от 9ти клас.. или по-късно.. нямам идея, но определено искам да го науча този език!![]()
А иначе аз се разхождам из София с приятели, гледам филми, спя до късно , чета яки книжки, пътувам и въобще се кефя на лятото!!Приятно изкарване на всички, които заминават..
![]()
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
Здравейтее..и аз отдавна не съм писала. Ходих на палатка с приспиване на плажа и вчера се прибрах .. беше вълшебно.. мн добре изкарах.. Днес бях на плаж и лицето ми изгоряя ;хх не ме боли ама съм леко розовичка така.. ;д ... Лятото ми минава.. момчето не ми обръща внимение.. ядосва ме само !. както и да е
Jeremih - Birthday sex много зарибяваща мелодия има ии цял ден нея слушам както и Chris brown fb Justin bieber - next 2 you.. ( мразя бийбър, но тая песен специално .. мм....
) малко се овлякох
![]()
ПРИЯТНО ЛЯТО НА ВСИЧКИИИ!!!![]()
![]()
<3 The Vampire Diaries <3
с огромен кеф бих учила латински![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
и азПървоначално написано от LaChupacabra
.. Брат ми го учи, защото му трябваше в следването и аз оттам се запалих
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
брат ти каква специалност учи
и аз искам латински
как сте
как прекарвате лятото
не съм писала доста отдавна
сигурно до края на седмицата ще направите 200 страноци
много сте бързи
колко книги имата да четете
аз 15 ужас
прочетохте ли ги
аз съм на 6-тата
![]()
всъщност навъртяхме много страници, когато чакахме да видим дали сме приети![]()
мда... темата замира.. ноо лятото на кой му се стои пред комютъра.. :P
Когато дойде темата ' Настоящи осмокласници' ще е по- коментирана.. поне според мен.. всички ще разказват как са новите приятели.. съученици.. учители.. изобщо всичко ... ох много ми е тъпо и вече се чудя кво да пиша ;д .......... азз днеска се прибирам от морето ;х ии то заради танцотеще има празник на града и ще танцуваме..... зарязах морето заради 2 репетиции ;х
![]()
![]()
Аз минавам само да ви кажа, че след малко отивам до молО и ако си купя нещо, ще пусна снимки като се върна.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
^ в кое даскало учиш... моментално се местяя ;д
Ем, то не е задължително да четеш книгите, дори ако са ти ги дали. Пожелание е.
И аз не съм писала отдавна нямах интернет 4 дена![]()
![]()
.И преди малко го оправиха и пак е бавен досега не е било така
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П И аз имам желание да уча латински от него произлизат повечето езици![]()
![]()
Лоллз, имало тема за осмокласници.... xD Привет от мен.. ^^
"Sometimes being a bitch is all a woman's got to hold on to...." Stephen King :3
Защо момчетата трябва да са такива идиотии....![]()
![]()
Добър е филмът и книгата и авторката,ноо Толкин си остава най-големият фантаст за мен.Първоначално написано от polssa
![]()
П.С. Нямам търпение за "Хобитът" 2012.![]()
Ами такива сме си ;/Първоначално написано от raqtaaa
а можеше да бъде толкова хубаво... ако само ми беше обърнал внимание... и не беше се занимавал с онея барбита изправени !!!![]()