- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Как сте предстоящи осмокласници (хвана ме лигата)... А сега сериозно остава един месец(не е точно 1 месец но някъде там ... ) до започването на училище и няма да ви лъжа много се вълнувам
. Като си спомня какво чакане падна тука в теенпроблем за резултатите.... кои приет кои не :Д 20 - 30 страници за 1 ден :Д ,че даже и за 3 - 4 часа....
Хмм, за мен училището няма да е ново. Бях си там в 5, 6, 7 и хората са ми познати повечетоПървоначално написано от SOSgirl
Но, определено има леко вълнение.
П.п. Има ли Бургазлии![]()
И за мен учлището няма да е ново, знаем се всички![]()
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ми говори за обичайното - колко яка била Варна, за привързаността ти към 1 АЕГ Варна, за чайките и поздрав за тебПървоначално написано от kamen971
- http://www.youtube.com/watch?v=TUs6rmdWmuM
Love is everything!
Здравейте, не съм се събуждал , пиша ви телепатично. Днес добавих и последния човек от града в приятелите ми във фейсбук. С чуство на изпълнен дълг сядам телепатично пред компютъра. Злобея над снимките на всички, които са нещо повече от мен и хейтвам в темата тея , които ми пишат простотии![]()
Pamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa хейтвам те![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Добро утро преди 1 час се събудих някъде и е голяма тъпотия :Д... И сигурно ще се пробвам да направя един кекс послеили палачинки.. колебая се :Д:Д:Д:Д:Д
Добро утро ,все още комуникирам телепатично с вас. Много е скучно. Сега ще правя секс, опа кекс и аз. Палачинките винаги се подпалват. Не се колебая да пусна повече от две точки и едно мистериозно прилепено "Д". :Д...:Д... Can he do it for third time... :Д OMG he did it. Let`s raise your hands and salute the movement that rock`s the forumПървоначално написано от SOSgirl
![]()
=D> xaxaxaxaxa ако си мислиш за интересен не си и да колкото си искам толкова точки ще пускам...................................... ..Излез от филмите и оправи социалния си живот (ако имаш въобще такъв ) и спри да тролишПървоначално написано от RageAgainstTheMachine
![]()
Първоначално написано от SladkaZagadka
![]()
Има.Първоначално написано от c14m
(:
Къде си приета?Какъв ти беше бала?
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Тоше, я излез нанякъде с някое приятелче![]()
Аз не пиша тука..мързи ме ;д
Лятото минава..задоволяващо ..![]()
Всеки ден едно и също, но какво да се прави![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Защо осирате темата господа?![]()
И при мен едно и също .. вкъщи, вънка, комп, спане, ядене.. басейни и т.н.![]()
![]()
Ти излез от филма и си оправи социалния живот мила мояПървоначално написано от SOSgirl
Само забележка - пишеш къто у нашето сйелу![]()
Не ти се сърди, все пак все някой трябва да ме хейтва![]()
![]()
И при мен е така - спя , сера , яда и мраПървоначално написано от zlatit0o
![]()
ПриятелЮ, ходи спами в кофата тука не му е мястото! Или ходи да пасеш кравите на селото![]()
Или не.Първоначално написано от zlatit0o
Тая тема и без това е същинска кофа. Станах в еди колко си. Правих еди що си. Аре `си иаме уважението. Сипи още пиисе...
![]()
![]()
а ти зак'во пишеш, че не ми е ясно![]()
![]()
Ей затва -Първоначално написано от zlatit0o
http://www.youtube.com/watch?v=v1PBptSDIh8
Е,с това вече съм съгласна.Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
м, то това ни е като дневник.. хах
Така.. ходих до молО и си купих рокля, джапанки и слънчеви очила.
![]()
![]()
Сега очаквам Тошко да изкоментира..![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
От кога чакам това лято. Вече съм приет в училището, в което искам да уча, и сега съм по - спокоен.