.
Затворена тема
Страница 112 от 156 ПървиПърви ... 1262102108109110111112113114115116122 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 776 до 2 800 от общо 3900

Hybrid View

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    на мен ми остана само "Преди да се родя" и това ме навежда на мисълта "Колко е дълго т'ва, бре ?" .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на fuckme
    я някой да каже, че загубих списъка... те са повече разкази нали? оффф, месец и половина само ни остана

Голям фен Аватара на smilelady
    Кога мина половината ваканция ...много неусетно стана искам още почиииивка аз съм прочела ''Крадецът на праскови'' , ''Дамата с рентгеновите очи'' ''Дервищово семе'' (както и повечето разкази на Хайтов) ''Преди да се родя''

сега се заемам да чета ''Потомка'' ''Нежната спирала'' ....интересни ли са?
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Още месец и половина и ваканцията свършва...
    Вече нямам търпение да се запозная с новия клас , обаче искам и още малко ваканция. Тея дни нищо не съм чела, от днес ще започна "Дамата с рентгеновите очи"

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    И на мен ми е някво притеснено,
    макар че познавам доста хора от новото ми даскало..но пак,
    да видя с какви ще се падна :/
    ((Вече почнах да гледам за раници в и-нета.XD
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Здравейте хора.Днес най-после ще ходя да гледам Хари Потър. Само където лицето ми се бели безобразно добре поне,че вече не ме боли.Иначе и на мен ми се тръгва вече на училище, но месец и половина ще мине адски бързо, тъй че нямам против да се порадвам на още малко свобода. Аз тази година смятам да се подвизавам с раница от ''На тъмно'' има много готини,но ще я взимам септември.

Цитирай Първоначално написано от deni979
    Здравейте хора.Днес най-после ще ходя да гледам Хари Потър. Само където лицето ми се бели безобразно добре поне,че вече не ме боли.Иначе и на мен ми се тръгва вече на училище, но месец и половина ще мине адски бързо, тъй че нямам против да се порадвам на още малко свобода. Аз тази година смятам да се подвизавам с раница от ''На тъмно'' има много готини,но ще я взимам септември.
    Анализ или ренгеново зрение

Днес най-сетне за първи път ще ходя на кино.
    Беля се за първи път и приличам на мумия , боли ме адски , но все пак трябва да се покажа колко съм яка. Не ми се ходи на даскало , но трябва да се придържам към хорското мнение. Месец и половина ми стига , просто стоя сама вкъщи и ми е скучно и няма кво да прая. Смятам да си купя парцал , но трябва да съм фешън...
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    И на мен ми е някво притеснено,
    макар че познавам доста хора от новото ми даскало..но пак,
    да видя с какви ще се падна :/
    ((Вече почнах да гледам за раници в и-нета.XD
    сестра ми

Цитирай Първоначално написано от Wanderer1
    Още месец и половина и ваканцията свършва...
    Вече нямам търпение да се запозная с новия клас , обаче искам и още малко ваканция. Тея дни нищо не съм чела, от днес ще започна "Дамата с рентгеновите очи"
    Най-сетне свършва.

Нямам търпение да троля всички от класа , не искам никаква ваканция. Все още сричам , почвам дамата с ренгеновите очи , защото май се чете най-лесно

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Тролллллл..
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl
    Тролллллл..
    FTW.

Град
    Карлово <33
    Ха-ха, колко интересно .
    Ташко, много ти порасна работата, сигурно някоя още по-голяма ти е е предложила да се п о е б е т е . Хехе. . много си ми забавен с твоите истории .

п.т. Дамм. . остава още месец и половина . Хич не завиждам на тези, които започват да учат нов език като първи, бая зор ще видят. Аз, обаче, нямам такъв проблем, осми клас ще ми е айляк :P .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Хора, пак аз ОТНОВО да Ви питам за списък с книги без този http://www.teenproblem.net/f/viewtop...445513be59c494

Ще кажете " Е защо?". Емиии така, трябва ми някой, на който са му го дали от училище?

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ^ На нас ни го дадоха точно такъв

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Кога са родителските?
    Септември ли ги правят? Знаете ли?
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Супер фен Аватара на magiie
    Нашата родителска ще е в началото на септември ;д
    Just be yourself!

Град
    Карлово <33
    Аз си и нямам на идея кога ще е нашата родителска, трябва да питам .

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от magiie
    Нашата родителска ще е в началото на септември ;д

Супер фен Аватара на Runaway11
    Нямаме родителска...викат ни на 14 за да се запознаем *класа* и в училището май ще ни развеждат, програми, списък с учебици..и учиели..май това ще е

Оххх много се вълнувам..по-бързо да идва

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Runaway11
    Нямаме родителска...викат ни на 14 за да се запознаем *класа* и в училището май ще ни развеждат, програми, списък с учебици..и учиели..май това ще е

Оххх много се вълнувам..по-бързо да идва
    +1Нали сме в едно училище. А да те попитам ти купи ли си фишуто?

^Само ние ли няма да имаме родителска среща
    deni979 и Runaway1, как се казваше магазинът, от който трябваше да се купи, че някъде го бях записала и сега не знам къде е. Помня само улицата И дали знаете дали са излезнали списъците с класовете, защото на мен ми казаха, че тази седмица щели да излязат, но още не съм била да видя.

Става въпрос за ЕГ "Пловдив", нали?

Град
    Пловдив
    Фирма ''Ли Кол"-Капана
    Ул.''Княз Борис'' 14
    На мен ми дадоха една бележка и на нея това пише.А това за списъците не го знаех,но малко се съмнявам досега май винаги са излизали на 14.

И аз не го знаех, затова питам
    Мерси за отговора

Хах ние направо на 15.09. нито знам в колко часа нито знам учители нито родителски ;д аз както съм най-близо до училище да си взема да си поспя както каза директора Иначе и аз се моля по-бързо да идва септември никой не познавам от новия ми клас и искам да видя любопитна съм

Град
    Пловдив
    А някой на 14-ти от ЕГ"Пловдив'' ще ходи ли с родители?Аз не смятам,но ми казаха,че имало хора,които са с тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си