- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
на мен ми остана само "Преди да се родя" и това ме навежда на мисълта "Колко е дълго т'ва, бре?"
![]()
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
я някой да каже, че загубих списъка... те са повече разкази нали? оффф, месец и половина само ни остана![]()
Кога мина половината ваканция![]()
...много неусетно стана
искам още почиииивка аз съм прочела ''Крадецът на праскови'' , ''Дамата с рентгеновите очи'' ''Дервищово семе'' (както и повечето разкази на Хайтов) ''Преди да се родя''
сега се заемам да чета ''Потомка'' ''Нежната спирала'' ....интересни ли са?![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Още месец и половина и ваканцията свършва...![]()
Вече нямам търпение да се запозная с новия клас, обаче искам и още малко ваканция. Тея дни нищо не съм чела, от днес ще започна "Дамата с рентгеновите очи"
И на мен ми е някво притеснено,
макар че познавам доста хора от новото ми даскало..но пак,
да видя с какви ще се падна :/
((Вече почнах да гледам за раници в и-нета.XD
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Здравейте хора.Днес най-после ще ходя да гледам Хари Потър.Само където лицето ми се бели безобразно добре поне,че вече не ме боли.Иначе и на мен ми се тръгва вече на училище, но месец и половина ще мине адски бързо, тъй че нямам против да се порадвам на още малко свобода.
Аз тази година смятам да се подвизавам с раница от ''На тъмно'' има много готини,но ще я взимам септември.
![]()
Анализ или ренгеново зрениеПървоначално написано от deni979
![]()
Днес най-сетне за първи път ще ходя на кино.
Беля се за първи път и приличам на мумия , боли ме адски , но все пак трябва да се покажа колко съм яка. Не ми се ходи на даскало , но трябва да се придържам към хорското мнение. Месец и половина ми стига , просто стоя сама вкъщи и ми е скучно и няма кво да прая. Смятам да си купя парцал , но трябва да съм фешън...
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
сестра миПървоначално написано от awesomesheepy
![]()
Най-сетне свършва.Първоначално написано от Wanderer1
Нямам търпение да троля всички от класа , не искам никаква ваканция. Все още сричам , почвам дамата с ренгеновите очи , защото май се чете най-лесно![]()
Тролллллл..![]()
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
FTW.Първоначално написано от RainbowGirl
Ха-ха, колко интересно.
Ташко, много ти порасна работата, сигурно някоя още по-голяма ти е е предложила да се п о е б е т е![]()
![]()
. Хехе. . много си ми забавен с твоите истории
![]()
.
п.т. Дамм. . остава още месец и половина. Хич не завиждам на тези, които започват да учат нов език като първи, бая зор ще видят. Аз, обаче, нямам такъв проблем, осми клас ще ми е айляк
:P .
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Хора, пак аз ОТНОВО да Ви питам за списък с книги без този http://www.teenproblem.net/f/viewtop...445513be59c494
Ще кажете " Е защо?". Емиии така, трябва ми някой, на който са му го дали от училище?![]()
^ На нас ни го дадоха точно такъв![]()
Кога са родителските?
Септември ли ги правят? Знаете ли?
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Нашата родителска ще е в началото на септември ;д
Just be yourself!
Аз си и нямам на идея кога ще е нашата родителска, трябва да питам.
Първоначално написано от magiie
Нямаме родителска...викат ни на 14 за да се запознаем *класа* и в училището май ще ни развеждат, програми, списък с учебици..и учиели..май това ще е![]()
![]()
![]()
Оххх много се вълнувам..по-бързо да идва![]()
![]()
![]()
+1Нали сме в едно училище.Първоначално написано от Runaway11
А да те попитам ти купи ли си фишуто?
^Само ние ли няма да имаме родителска среща![]()
deni979 и Runaway1, как се казваше магазинът, от който трябваше да се купи, че някъде го бях записала и сега не знам къде е. Помня само улицатаИ дали знаете дали са излезнали списъците с класовете, защото на мен ми казаха, че тази седмица щели да излязат, но още не съм била да видя.
Става въпрос за ЕГ "Пловдив", нали?
Фирма ''Ли Кол"-Капана
Ул.''Княз Борис'' 14
На мен ми дадоха една бележка и на нея това пише.А това за списъците не го знаех,но малко се съмнявам досега май винаги са излизали на 14.![]()
И аз не го знаех, затова питам![]()
Мерси за отговора![]()
Хахние направо на 15.09. нито знам в колко часа нито знам учители нито родителски ;д аз както съм най-близо до училище да си взема да си поспя както каза директора
Иначе и аз се моля по-бързо да идва септември никой не познавам от новия ми клас и искам да видя
любопитна съм
![]()
А някой на 14-ти от ЕГ"Пловдив'' ще ходи ли с родители?Аз не смятам,но ми казаха,че имало хора,които са с тях.![]()