- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Някой намерил ли е Дервишово семе в интернет, че ме мързи да ходя до библиотеката в понеделник![]()
![]()
Едит: Намерих го![]()
![]()
я го дай насам, че аз не го намирамПървоначално написано от Runaway11
![]()
http://zelenkroki.wordpress.com/2010...ishovo-haitov/ Ето "Дервишово семе''.
На мен лично не ми хареса много ,''Преди да се родя'' ми е по-интересно.![]()
http://zelenkroki.wordpress.com/2010...ishovo-haitov/Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
ПП Прочетох всички стихотворения и разкази..останаха ми само "Преди да се родя", "Крадецът на праскови", "Бариерата"
Сега почвам "Крадецът на праскови" не е дълго..към 12 кратички глави и сигурно днес или утре ще го свърша..зависи доколко ме мързи![]()
Едит Дени ме изпревари, но нищо![]()
На мен ми остана "дервишово семе" (почвам го утре и мисля утре да го прочета), "Японски филм", "нежната спирала" и "Крадецът на праскови". Всичко друго съм го прочела!![]()
Е как вече сте прочели почти всичко???аз се чуда как да почна "Крадецът на праскови" вие вече имате по 1-2 неща...
Иначее да лятото си минава.. никаква представа за дните нямам. Петък ли е понеделник ли е? Добре, че е teenproblem да ми покаже![]()
Shh...<3
Виж на сайта на училищетоПървоначално написано от musicbaby97
![]()
П.С. - Видях, че си разбрала кога ще е, но бях сложила коментара вече.![]()
Аз нищо не съм чела това лято. Крадеца на праскови го гледай филм имаПървоначално написано от TheBlackPanther
![]()
Ами на мен ми останаха най-трудните..смисъл най-дългите хДДДД
Иначе всичко останало го прочетох за 1 ден![]()
![]()
![]()
Дении вече те има в подписа ми! ^^![]()
На мен ми остана само "Крадецът на праскови". Всичко друго го прочетох малко по-малко![]()
На мен ми остава само Нощем с белите коне. Нещо мнооооого дълга ми се струва и ме мързи да я чета. Ние цялата книга ли ще учим или само някоя глава/част??? Ако да, коя??
Аз за това даже не съм чула?!![]()
![]()
Всмисъл нямам го в списъка!
![]()
Оххх..прерових навсякъде, но не намерих ТОЧНИЯ адрес на магазина за вратовръзки за ЕГ "Пловдив"...ако някой си е взел да ми каже как го намери![]()
![]()
![]()
http://www.bulgariantextile.com/bg/info.php?id=1762Първоначално написано от Runaway11
Мисля, че е това.![]()
Оле как не се сетих и аз! Благодаря спестяваш ми адски много лутане по капана!Първоначално написано от deni979
![]()
![]()
![]()
![]()
Ех, този Капан...Първоначално написано от Runaway11
Ама не е работа да се изгубиш там...може да си обикаляш с часове, докато излезеш на някоя главна улица.
![]()
Иначе аз продължавам,бавно, но славно, да чета ''Преди да се родя''.Купих си една книга от Испания на английски "Can I Give Him My Eyes'' и ми се ще да чета нея, но е написана по доста сложен начин и се чудя дали да не си я оставя за по-нататък
![]()
![]()
![]()
Ами не съм от Пловдив и все още съм малко дезоорентирана - особено в капана, но ще се науча де...![]()
![]()
![]()
Ако има някой от Бургас може да пише на лично.
Животът не е толкова ужасно и сложно нещо,той е такъв,какъвто е!
Няколко сме.Първоначално написано от Alofff4o
Къде си приет?Какъв бал? (:
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Леле Божеаз 1 книга не съм прочела тази година вие вече сте изчели всичко
![]()
![]()
Че то изобщо какво трябва да се чете ?!Първоначално написано от musicbaby97
![]()
![]()
на нас нищо не ни казаха да четем
![]()
![]()