- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Първоначално написано от wilde
На нас ни дадоха около 20 книгиобаче аз ... всяка година чета всичко и сега реших да си дам малко почивка
като се прибрах на 15 юни мама ме попита дали имаме нещо да четем и аз и викам -Не бе мамо 7 клас завършихме , госпожата от къде да знае какво ще ни дадат в гимназията :Д и тя - Ами... добре ...
![]()
![]()
Първоначално написано от musicbaby97
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми то така или иначе когато учим дадено произведение ще трябва да го прочетем. То като беше лятото на 2010 година изчетох всичките глупости за 7-дми клас и като тръгнахме да учим тези произведения не помнех нищо
.. Така че и аз много зор няма да си давам и изобщо не мисля да чета нещо
![]()
![]()
Така си е![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от awesomesheepy
в ГПАЕ "Гео Милев "
с 34 бал![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не е толкова ужасно и сложно нещо,той е такъв,какъвто е!
Аз пък си чета. От един учебник за 8ми клас ии там е всичко , събрано на едно място. Много малко произведения, за щастие ... иначе друга литература , която чета с удоволствие това лято - любовни романи
![]()
Love is everything!
И аз съм там! : ))) Дай фейсбук на лично съобщение ^^Първоначално написано от Alofff4o
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Ще ги кажеш ли?! Да не чета нещо излишно хДДДДПървоначално написано от SladkaZagadka
ПП Ако са от книги можеш ли да кажеш кои глави са?![]()
ПП Вече си купих новата чанта, че старата доста се поизкъса![]()
![]()
А купи ли си фишуто?Първоначално написано от Runaway11
![]()
Иначе аз днес нищо не правя, отдавам го на почивка,но утре вече ще излизам.
Хора кажете някой интересен сериал?
The Vampire Diariesпристрастена съм
... иначе аз всеки ден си излизам....останаха ми малко неща за четене....и мисля като ги свърша да почвам английска литература...ама нещо по-интересно
предложения?
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Хей хора, аз пак оставих темата, но просто нищо интересно околко мен.. излизам с приятели всеки ден и се кефя на лятото!Иначе вече съм притеснена за 15ти
много съм срамежлива и ме е страх, че ще ме сметнат за няква загубена
но има време да мисля за това!
Иначе аз от книгите нищо не съм чела още и май няма да ги чета само ако намеря някои от разказите/стихотворенията в интернет ще ги прочета и това ще е!
А колкото до хубав сериал и аз съм пристрастена към The Vampire Diaries
![]()
други хубави са Gossip Girl или Pretty Little Liars!!
Айде, че много дълго стана!
![]()
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
Aм, аз съм гледала ''Дневниците на вампира'',но не останах очарована.Замислям се дали да не си изтегля някой сезон на ''От местопрестъплението'',защо о не съм ги гледала всичките.Благодаря ви за предложенията.![]()
Дааа! За моя радост имаше и с възел и аз си взех от него..не е чак толкова злеПървоначално написано от deni979
![]()
![]()
ПП Вампирски дневници!![]()
Здравейте!
Преди малко прочетох "нежната спирала". Еми или аз съм тъпа и не разбирам разказа или просто не ми хареса.Очаквах повече чувства и емоции, а то...
![]()
![]()
Да аз нещо тоя храст не го схванах?!Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
![]()
![]()
Малеее,като ходих да подавам документи за лична карта в това РПУ беше претъпкано с манговци...![]()
![]()
![]()
![]()
Докът не разберат къде им е мястото няма да стане нищо!
Едвам издържахме да стоим 2 минути.Направо се изнесохме с майка ми и брат ми!!!!!!!!!!!!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]
Димитре, не ти се отразява особено добре лятото, вземи някакви успокоителни...Първоначално написано от reich
ПТ Сега станах,после ще излизам.Днес смятам да чета ''Нежната спирала'' и да си дочета ''Преди да се родя''.А да ви питам трябва ли да четем продължението ''И след смъртта ми''?![]()
ДамПървоначално написано от aras97
Мерсии
А по география май ще учим за Европа
![]()
Всичко ми е наред...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]
Другият месец сме на даскало !!!!!!? : О
Не мога да повярвам.
Хем искам,хем не.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Мналии, едно такова, обърканоо.![]()
Иначе аз нямам търпение да науча нов език.Всичко ми е много интересно, щом опира да учене на езици и т.н.![]()
Иначе днескаааааааааааааааааааа ааааааааааа с майак ми и една нейна приятелка и детето й бяхме на Клисурския манастир.2 часа сме се мотали докато го намерим, като за малко да ни звърши горивото.А после на всичкото отгоре минахме през някакви забравени пътеки, дето имах чувството, че там човек никога не е стъпвалУжас, просто.Егати преживяванията.
![]()
Иначе Вие как сте, какво правите?
ПП.Някой дали е намерил в интернет текста на "Преди да се родя и след смъртта ми." ?
И на мен ми се започва ученето на нов език, преполагам ще е интересно.Само дано всички да попаднем на добри учители.Толкова съм щастлива, че догодина няма да имаме разказвателни предмети.Само като си спомня за Географията...В момента тегля "Gossip girl'' реших него да гледам и се чудя на кого да се обадя да излезем утре,че не ми се седи вкъщи цял ден.
![]()
О добър избор ти кой сезон теглиш?Първоначално написано от deni979
Shh...<3
Меги това ли тъсиш?http://chitanka.info/text/15974