- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Задължително ли е да сме с бяла риза и черен панталон?! На мен нищо не ми казаха?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз скучая по цял ден...и дочитам Хари Потър за пореден път![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Доколкото разбрах на 15-ти е задължително...Първоначално написано от Runaway11
Иначе сега станах, по-късно сигурно ще излизам.''Gossip girl'' е наистина интересен изгледах 3 серии днес ще гледам още.След около седмица ще трябва да ходя на село,където няма интернет,няма кабелна,но поне са отворили басейн.![]()
Ама откъде?! Не може ли черен панталон и нещо друго отгоре?!![]()
![]()
![]()
![]()
Неееееее![]()
![]()
![]()
Ами не.Попринцип го разбрах от хора,които учат там.Ама за един ден...все ще изкараме. Важното е, че няма униформи,въпреки че ако са хубави не би ми пречило.Първоначално написано от Runaway11
![]()
Ама аз вече си купих един жесток потникПървоначално написано от deni979
![]()
![]()
И мислех да ми е за там....
![]()
Ох...ако не кажат нищо на 14 отивам с него...
![]()
Ако ли не..тогава ще обиколя магазините за риза...
![]()
![]()
И аз така знам от хора от гимназията, че трябва да сме с бяла риза и черен панталон, ама реших да питам за всеки случайПък и не мога да си представя фишуто с потник
И на мен ми казаха, че първата година ще учим на първия етаж в общежитията... отделно от другите. Може пък да не е вярно... не знам.
Абе тва училище много изисквания, много нещо... то не бяха цветя при записването, фишута, бели ризи и т.н![]()
На 14-ти сме облечени, както искаме.Ризата и дънките са за 15-ти.
Знам..но на 14 класния все пак трябва да ни го каже това за 15..нали е задължително?!
ПП Ами той е черен и...абе седи добре. Но още не съм решила дали ще е с това..просто беше като идея![]()
![]()
На мен в училището ми казаха като се записвах, че и на 14 трябва да сме с фишуто... както и на всички празници
На мен нищо не ми казаха...ще си го нося в чантата ако трябва ще си го сложаПървоначално написано от Wanderer1
![]()
![]()
ПП Да в общежитията ще сме и няма да сменяме кабинети![]()
А за фишуто знам, че се носи само в осми клас на първия учебен ден и на 24 май...май така беше
![]()
Колкото до цветята при записването..чувствах се като идиот, защото явно са премахнали тази традиция и много малко хора носиха
![]()
![]()
![]()
Пак ми се скапа настроението..защо всеки път е толкова трудно!![]()
![]()
![]()
Как си прекарвате лятото??
Аз днес бях на разходка с приятелка и си купих една сладка кутийка за бижутаУтре мисля да се оглеждам пак да си взема нещо, но може и да си купя само някоя книжка. Ще видим. :P
Дали ще станат 200 страници...![]()
ПП: Ако станат...честито....ако не....ми шанс![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Ще станат 200 страници след 1,2 коментара![]()
![]()
Ами днес ще излизам с приятелката си на пазар за дрешкиследобяд поспиване
и надвечер навън до зори
:P
![]()
Ще ни бият,ще ни бият!
![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]
Добро утро,хора.Сега станах и ще излизам.Така ми се спи не е истина.Ами то след 3-часово обикаляне по магазините вчера....истинско наказание за мен.![]()
Още доникъде не съм стигнала с книгите и това изобщо не е добре,но все пак има още един месец.Като отида на село и без това по цял ден ще обикалям като муха без глава, сигурно там ще ги прочета...![]()
Честити ни 200 странички, първо!![]()
![]()
Днеска ще ходя да купувам на мен и на сестра ми раници и после ще Ви ги снимам, за да Ви ги покажа(ох само дано не са свършилииии)
И такам.....![]()
Не си прочела щото ракията ти идва в повече...![]()
Първоначално написано от reich
Айде сега да не водим отново спора кой пие повече,че ще оспамим темата заради теб...
А хора вкрайна сметка трябва ли да четем ''И след смъртта ми''?
Трябва, не трябва, АЗ НЯМА ДА ГО ЧЕТА. Прекалено ми е дълго.![]()
Има ли някоя по-интересна от тези кото трябва да четем?
Не. Взима се само "Преди да се родя" в даскало...Първоначално написано от deni979
![]()
Искам да попитам нещо. Цялата книга Преди да се родя и след това ли трябва да се чете. Моята е разделена на три- Преди да се родя , След това и След смъртта ми. Само преди да се родя ли трябва да прочета? Какво се взима в училище, защото тази, която имам аз е от 300 страници![]()