.
Затворена тема
Страница 124 от 156 ПървиПърви ... 2474114120121122123124125126127128134 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 076 до 3 100 от общо 3900
    Супер фен Аватара на Runaway11
    Мен само ще ме карат и ще ме оставят там, защото съм от друг град..няма да ми досаждат много

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от Runaway11
    Мен само ще ме карат и ще ме оставят там, защото съм от друг град..няма да ми досаждат много
    Ммм. . от къде си?!
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Цитирай Първоначално написано от Runaway11
    Ммм. . от къде си?!
    От Асеновград съм, но в моят град едно свястно училище няма и затова ще уча в Пловдив.

Град
    Карлово <33
    да беше тука, от Карловска община, щях да ти кажа да дойдеш тая вечер в Кадифето да пийнем по едно коктейче .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Здравейте, хора.Днес не знам какво ми става ,но се чувствам като упоена-цял ден се хиля.И то, ако знаех за какво...Сещам се за нещо по-смешно и половин час отива в смях. Може би тази песен ми подейства добре: http://vbox7.com/play:18d178b1 - текстът разбива.
    Иначе на 15-ти не смятам да ходя с наще, ама ако толкова много държат нямам против, въпреки че не ми се вярва.Eто снимка само където е размазана: http://prikachi.com/images/981/3678981B.jpg
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Здравейтеее!
    Най-накраяяяяя!
    Днес си намерих обувки, дънки и анцунг! И трите в един същи ден, простоооо т'ва никога досега не ми се беше случвалооо!
    Ама така, когато търся нищо не намирам, а днес излязох на разходка и намерих 48348398493 неща! Супер щастливата съм.Сега евентуално остава да ми се вземат две-три блузки иииииии съм редии!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Здравейте
    Честит рожден ден на polssa :P , да си жива, здрава и всички твои мечти да се сбъдват .
    В новия клас ще бъдем 5 от стария клас така че изобщо не се притеснявам, а и града ни е малък .. всеки се позна със всеки или поне се знаем, де

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Честит рожден ден и от мен ! Всичко най-хубаво ти желая !

Меги,браво и на теб ^__^ Аз мисля да ходя към началото на септември на шопинг.Трябват ми доста нещица като се замисля.Като почнем от екип,блузи с дълъг ръкав,раница,кецове,яке,еки п... и т.н ;d

Искам да питам,понеже ще уча в друг град и от моя град в това училище ще сме към 12 човека.Би трябвало да ни пуснат по няколко човека поне в един клас,нали?Защото чух,че обикновено така правели? (: Понеже пътуваме..и..някакви си други там твърдения
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Град
    Света На Мечтите
    Ее аз отсега с тези да се запася, защото хич не ми се обикаля

А иначе към началото на септември ще си купя суитчър и една, две блузки с дълъг ръкав.

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    да беше тука, от Карловска община, щях да ти кажа да дойдеш тая вечер в Кадифето да пийнем по едно коктейче .
    Сравнително близо си...

Аз пък останах с убеждението, че си от София

awesomesheepy според мен разпределението се извършва от училището и това няма значение, но някои хора от моето училище, бяха влязли в една гимназия и при масото записване попълваха молба до директора, за да са в един клас, но си нямам представа дали това, че сте в един град ще ви помогне

Едит: забравих за снимки..не съм много фотогенична *направо съм си ужас на снимки* , така че ще се задоволите само с това

Абстрахирайте се от физиономията ми..имаше ужасен вятър хДД

стара. С любимия ми учител ;(

Голям фен Аватара на smilelady
    Ами аз мисля през септември да ходя на шопинг...изнудих наще да обещаят много неща Сега...си пускам поредната серия на ''The Vampire Diaries '' и ви казвам адиос

ПП: Обичам си новия аватааар
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Аз съм си харесала чанта, през рамо, една черничка такава.. за 15 лв

Иначе ще се поразходя още, да разгледам..

Ето ме и мен.. Това е през зимата, иначе сега косата ми е с по-различна прическа...

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6120624_n.jpg

Супер фен Аватара на fuckme
    мацки, след около месец се почва МАСИВ ШОПИНГ... осъзнавате ли го
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Фен Аватара на reich
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от deni979
    Здравейте, хора.Днес не знам какво ми става ,но се чувствам като упоена-цял ден се хиля.И то, ако знаех за какво...Сещам се за нещо по-смешно и половин час отива в смях. Може би тази песен ми подейства добре: http://vbox7.com/play:18d178b1 - текстът разбива.
    Иначе на 15-ти не смятам да ходя с наще, ама ако толкова много държат нямам против, въпреки че не ми се вярва.Eто снимка само където е размазана: http://prikachi.com/images/981/3678981B.jpg
    Ето докъде води употребяването на наркотични вещества...
    падни в минерален извор в местноста Рупите...бъди бамбуча.
    Голямо шоу беше
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от reich
    Цитирай Първоначално написано от deni979
    Ето докъде води употребяването на наркотични вещества...
    падни в минерален извор в местноста Рупите...бъди бамбуча.
    Голямо шоу беше
    Ох, само ако мога да те бутна там.... Поне беше забавно и все пак очаквай отмъщение...
    Професия: Дегустация на спиртни напитки
    Интереси: Война,спиртни напитки
    И айде сега не аз бях пияна и дрогирана на тази екскурзия.Няма нужда да ти напомням някой неща.Виж си подписа,а тогава се кефеше на чалгата.Двуличник.И спри да спамиш.

ПТ А искам да ви попитам знаете ли тези,които учат с профил математика и език дали учебниците им по математика за 8 клас са други?

Фен Аватара на reich
    Град
    Пловдив
    Стига си си прикривала спама с някви послеписи Това че пийнахме уиски малко не значи че сме се напили.Ти като си носеше водки,бири и по цяла нощ се подвизаваше из хотела аз какво да правя.Това че ти трябват пари за джойнта не значи че трябва по такъв мръсен начин да изкарваш парите си.Помоли мама ,татко,баба...
    Чакам ответния удар от теб...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от reich
    Стига си си прикривала спама с някви послеписи Това че пийнахме уиски малко не значи че сме се напили.Ти като си носеше водки,бири и по цяла нощ се подвизаваше из хотела аз какво да правя.Това че ти трябват пари за джойнта не значи че трябва по такъв мръсен начин да изкарваш парите си.Помоли мама ,татко,баба...
    Ти си бил много креативен,не знаех.Хубави историйки си измисляш.Както и да е спирам да се занимавам,отдай се на професията си и престани да ме дразниш.
    ПС Сори за спама,ама не се сдържах.

Фен Аватара на reich
    Град
    Пловдив
    Тъкмо започнахме с гаврите.

Град
    Карлово <33
    Още 7 дена и заминавам за Несебър . .
    Иначе Рънауейл, аз съм Карлово и да, може да се каже, че сме си близо...
    Аз бях питала дали някой знае цената на учебника по математика на издателство Архимед, ама нищо ...

btw аз съм прекалено самовлюбена и ще постна още мои снимки
    http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6285773_n.jpg

Голям фен Аватара на FantaMen
    Дай телефонче да те разведа из града на греха (Sunny Beach ):P
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Мееерси на всичкии
    Тази вечер не съм затворила очи за 5 мин .. до 4 часа гледахме пародии като "Страшен филм" , после жесток бой с възглавници, после се гримирахме, после си полафихме и хоп-то стана 9 часа ии неска ще съм малко като парцал, ама
    Вчеера си взех един много як синьо-лилав лак ии очна линия Иначе аз смятам в съботаи неделя да пообикалям малко моловете, въпреки че си мисля, че още е рано-не са излезли есенните колекции
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Град
    Света На Мечтите
    Раничко е, ама знаеш ли какви намаления има. Можеш сега да напазаруваш част от нещата, които ти трябват, а пък якета и тн. по-натам. Смисъл сега ще ти излезна супер изгодно!

Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    Дай телефонче да те разведа из града на греха (Sunny Beach ):P
    Ами аз седма година вече ще ходя в Несебър. . so го знам г/д толкова добре, колкото и Карлово . Иначе FantaMen, аз няма да откажа компания. . кафета-мафета а-у, сеш' се .

Град
    Пловдив
    Здравейте хора.Снощи почти не можах да спя и сега се подвизавам като сомнамбул из къщи. По-късно смятам да изляза, че не ми се седи много на едно място.Вече мина срока,в който да връщам "Преди да се родя'',а още не съм я прочела...И имам чувството, че няма да я дочета скоро.

Град
    Карлово <33
    То и аз трябва да връщам 'Дамата с ренгеновите очи', ама нъц... мързи ме .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си