- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Мен само ще ме карат и ще ме оставят там, защото съм от друг град..няма да ми досаждат много![]()
![]()
![]()
Ммм. . от къде си?!Първоначално написано от Runaway11
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
От Асеновград съм, но в моят град едно свястно училище няма и затова ще уча в Пловдив.Първоначално написано от Pamaa
![]()
да беше тука, от Карловска община, щях да ти кажа да дойдеш тая вечер в Кадифето да пийнем по едно коктейче.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Здравейте, хора.Днес не знам какво ми става ,но се чувствам като упоена-цял ден се хиля.И то, ако знаех за какво...Сещам се за нещо по-смешно и половин час отива в смях.Може би тази песен ми подейства добре: http://vbox7.com/play:18d178b1 - текстът разбива.
![]()
Иначе на 15-ти не смятам да ходя с наще, ама ако толкова много държат нямам против, въпреки че не ми се вярва.Eто снимка само където е размазана: http://prikachi.com/images/981/3678981B.jpg
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Здравейтеее!
Най-накраяяяяя!![]()
Днес си намерих обувки, дънки и анцунг!И трите в един същи ден, простоооо т'ва никога досега не ми се беше случвалооо!
![]()
Ама така, когато търся нищо не намирам, а днес излязох на разходка и намерих 48348398493 неща!Супер щастливата съм.Сега евентуално остава да ми се вземат две-три блузки иииииии съм редии!
![]()
Здравейте
Честит рожден ден на polssa :P , да си жива, здрава и всички твои мечти да се сбъдват.
В новия клас ще бъдем 5 от стария кластака че изобщо не се притеснявам, а и града ни е малък .. всеки се позна със всеки или поне се знаем, де
![]()
Честит рожден ден и от мен ! Всичко най-хубаво ти желая !![]()
Меги,браво и на теб ^__^ Аз мисля да ходя към началото на септември на шопинг.Трябват ми доста нещица като се замисля.Като почнем от екип,блузи с дълъг ръкав,раница,кецове,яке,еки п... и т.н ;d
![]()
Искам да питам,понеже ще уча в друг град и от моя град в това училище ще сме към 12 човека.Би трябвало да ни пуснат по няколко човека поне в един клас,нали?Защото чух,че обикновено така правели? (: Понеже пътуваме..и..някакви си други там твърдения
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Ее аз отсега с тези да се запася, защото хич не ми се обикаля![]()
А иначе към началото на септември ще си купя суитчър и една, две блузки с дълъг ръкав.![]()
Сравнително близо си...Първоначално написано от Pamaa
![]()
Аз пък останах с убеждението, че си от София![]()
awesomesheepy според мен разпределението се извършва от училището и това няма значение, но някои хора от моето училище, бяха влязли в една гимназия и при масото записване попълваха молба до директора, за да са в един клас, но си нямам представа дали това, че сте в един град ще ви помогне
Едит: забравих за снимки..не съм много фотогенична *направо съм си ужас на снимки* , така че ще се задоволите само с това![]()
![]()
Абстрахирайте се от физиономията ми..имаше ужасен вятър хДД
стара. С любимия ми учител ;(
Ами аз мисля през септември да ходя на шопинг...изнудих наще да обещаят много неща![]()
Сега...си пускам поредната серия на ''The Vampire Diaries
'' и ви казвам адиос
![]()
ПП: Обичам си новия аватааар![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Аз съм си харесала чанта, през рамо, една черничка такава.. за 15 лв![]()
![]()
Иначе ще се поразходя още, да разгледам..
Ето ме и мен.. Това е през зимата, иначе сега косата ми е с по-различна прическа...
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6120624_n.jpg
мацки, след около месец се почва МАСИВ ШОПИНГ... осъзнавате ли го![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Ето докъде води употребяването на наркотични вещества...Първоначално написано от deni979
падни в минерален извор в местноста Рупите...бъди бамбуча.![]()
![]()
![]()
Голямо шоу беше
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]
Ох, само ако мога да те бутна там....Първоначално написано от reich
Поне беше забавно и все пак очаквай отмъщение...
![]()
Професия: Дегустация на спиртни напитки
Интереси: Война,спиртни напитки
И айде сега не аз бях пияна и дрогирана на тази екскурзия.Няма нужда да ти напомням някой неща.Виж си подписа,а тогава се кефеше на чалгата.Двуличник.И спри да спамиш.
ПТ А искам да ви попитам знаете ли тези,които учат с профил математика и език дали учебниците им по математика за 8 клас са други?
Стига си си прикривала спама с някви послеписи Това че пийнахме уиски малко не значи че сме се напили.Ти като си носеше водки,бири и по цяла нощ се подвизаваше из хотела аз какво да правя.Това че ти трябват пари за джойнта не значи че трябва по такъв мръсен начин да изкарваш парите си.Помоли мама ,татко,баба...![]()
![]()
Чакам ответния удар от теб...
Ти си бил много креативен,не знаех.Хубави историйки си измисляш.Както и да е спирам да се занимавам,отдай се на професията си и престани да ме дразниш.Първоначално написано от reich
ПС Сори за спама,ама не се сдържах.
Тъкмо започнахме с гаврите.
Още 7 дена и заминавам за Несебър. .
Иначе Рънауейл, аз съм Карлово и да, може да се каже, че сме си близо...![]()
Аз бях питала дали някой знае цената на учебника по математика на издателство Архимед, ама нищо...
btw аз съм прекалено самовлюбена и ще постна още мои снимки![]()
![]()
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6285773_n.jpg
Дай телефонче да те разведа из града на греха (Sunny Beach ):P![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Мееерси на всичкии![]()
Тази вечер не съм затворила очи за 5 мин .. до 4 часа гледахме пародии като "Страшен филм", после жесток бой с възглавници, после се гримирахме, после си полафихме и хоп-то стана 9 часа ии
неска ще съм малко като парцал, ама
![]()
Вчеера си взех един много як синьо-лилав лак ии очна линияИначе аз смятам в съботаи неделя да пообикалям малко моловете, въпреки че си мисля, че още е рано-не са излезли есенните колекции
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Раничко е, ама знаеш ли какви намаления има.Можеш сега да напазаруваш част от нещата, които ти трябват, а пък якета и тн. по-натам. Смисъл сега ще ти излезна супер изгодно!
![]()
Ами аз седма година вече ще ходя в Несебър. . so го знам г/д толкова добре, колкото и КарловоПървоначално написано от FantaMen
. Иначе FantaMen, аз няма да откажа компания. . кафета-мафета а-у, сеш' се
![]()
.
Здравейте хора.Снощи почти не можах да спя и сега се подвизавам като сомнамбул из къщи.По-късно смятам да изляза, че не ми се седи много на едно място.Вече мина срока,в който да връщам "Преди да се родя'',а още не съм я прочела...И имам чувството, че няма да я дочета скоро.
![]()
![]()
То и аз трябва да връщам 'Дамата с ренгеновите очи', ама нъц... мързи ме.