- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Ами да...един час ли е колко?!Първоначално написано от Pamaa
![]()
![]()
пп може да ми викате Деси ако ви е по-удобно![]()
![]()
![]()
Да толкова. . даже по-малко ;д
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Днес ми е лееееко скучно...изтрещях тоталноо![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Аз само се лигавя....Много зле като цяло...![]()
![]()
Pamaa колкото и да е малко съм ходила само веднъж и нищо не помня![]()
![]()
![]()
То и аз в Асеновград съм ходила 2-3 пъти ( или по-точно съм минавала от там ), но почти всяка седмица съм във Филибето (мЕйна), пък те са близо.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Здравейте хорицаа (:
Днеска бях за малко навънка и реших да си запиша час за фризьор за утре,че не мога да си гледам цъфналотооооооооооо![]()
![]()
Иначе в моменнта пуснах етниските ми в пералнята, пък ще видим какви ще излязат :Д
Здравейте! Утре ще ходя на мола, че да хвана намалениятаДано да намеря нещо хубаво, ще гледам и за чанта, макар че не знам каква искам
Още е рано за якета и суитчери, пък и то май няма много. Тях ще ги купувам септември, сега ще видя нещо за морето
![]()
Леле как може всички да са на село и на море...сегаа нищо лично ама я се прибирайте вече
Колкото до книгите нямам ама никакво намерения да чета нали ще ги има в учебника
А снимкии ако изнамеря ще постна ама не е препоръчително...
![]()
е как може момчетата да са такива идиоти?
Shh...<3
Здравейте,може ли да се включа във вашата тема,понеже и аз ще съм осми клас тази година!![]()
Aбсолютно.Всеки е заминал за някъде.И точно когато те се връщат аз заминавам.Първоначално написано от TheBlackPanther
И момчетата са идиоти,ама това е друга тема.
![]()
Искам пак на море.И ще ходя де, ама първо трябва да отида на село.А там са отворили басейн.Поне едно хубаво нещо.Не, че е много забавно да си ходя сама на басейн,ама е по-добре от това цял ден да не правя нищо.Замислям се сериозно дали да не си замъкна ДВД-то от Пловдив, да си кача няколко сезона на някой филм и да се кефя.Ама едва ли ще ми позволят.
Дано поне там да прочета ''Преди да се родя'', ама като се познавам пак ще си чета само тези книги, които са ми интересни.
ПП LoveVampire97 добре дошла в темата.
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Хелоуу!
Преди малко почанх и прочетох де, първата глава от "Крадецът на пракови" и ми е супер безинтересна.Дано поне в следващите глави се задвижи някакво действие, че ще изкукам докато я свърша!![]()
И аз много мислех дали да чета Крадецът на праскови,но реших да гледам филма!
По-нататък става интересно![]()
LoveVampire97, откъде си?
от софия ще уча в 137 соу в езикова паралелка и ще имам по 20 часа седмично англ.ез
Здравейте хораа.. и аз отдавна не съм писала.. ама лятото ме зове ;дд много купони и то време не остава за интернет... Иначе намерих почти целия ми бъдещ клас.. без двама-трима човека.... готини изглеждат ама знам ли ... ;х .. Много ми е лигаво днеска ии как не се задуших докато се смях с една приятелка по телефона нз![]()
искам при неяя
тя е на лагер в Кранево и като ми разказва какви работи стават.. ;(( искам и азз ...
<3 The Vampire Diaries <3
Здравейте!Вчера се върнах от село и вие пак много сте изписали,трябва да седна да изчета всичко
Утре заминавам на лагер край Велико Търново,направо нямам търпение
![]()
![]()
Сега излизам и така...
Добро утро хора.Сега станах и след малко ще излизам.Както винаги ми се спи много,две не виждам,ама ще трябва да се разсъня.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=xfLPE...eature=related Ето ви един поздрав.Стив Вай се подвизава с някаква мацка, чието име не знам, но е добра.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=TUHFfR8hWcA Ето още един поздрав, песента не става много за събуждане,но ми е толкова любима...
Днес явно съм на музикална вълна, то не че всеки ден не съм.![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Аз се върнах,правих кръгчета по Витошка и си взех много готини неща![]()
Пак ще отида някой път
![]()
Здрастии и от менОт 2,3 странички не съм писала и е време и аз да се включа малко
на мен майка и татко ми взеха всичко за есента от Англия със 70% намаление на една известна Лондонска марка(може и да са менте,но са от марков магазин,така че нз
) невероятно ниски цени
Аз освен в Англия на ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ
никъде не съм била.Нямам село,на море не съм ходила.Единствено където днес бях до Петрич
Книги НЕ чета
Всички летни дни до сега ми минаха в спане
Най-добрата ми приятелка е в Банско и няма с кой да изляза
Но утре се връща,така че ...
Е това е от мен
![]()
ПП : LoveVampire97 добре дошла и от мен![]()
Магазина е в Англия ако не се разбрахме ....Иначе марката е Lonsdale London
![]()
Ето сайтче на марката http://www.lonsdale.bg/
![]()
Само да знаеш, че има разлика между филма и книгата! Можеш да изгледаш филма, колкото да си наясно с основните неща, но после като почнете училище, прочети това, което е в учебника.Първоначално написано от LoveVampire97
Не че нещо, просто учителят ти ще те хване, че не си го чела, а от там.... ненужни проблеми.
Според мен ,,Крадецът на праскови" е по-добре да се чете книгата,отколкото да се гледа филма,въпреки че книгата е малко скучна в началото,по-нататък става интересно.![]()
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
Момичета междудругото мисля да си взема професионален шампоан на Перма за номрална коса и маската на Миостис (: