.
Затворена тема
Страница 125 от 156 ПървиПърви ... 2575115121122123124125126127128129135 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 101 до 3 125 от общо 3900
    Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Още 7 дена и заминавам за Несебър . .
    Иначе Рънауейл, аз съм Карлово и да, може да се каже, че сме си близо...
    Аз бях питала дали някой знае цената на учебника по математика на издателство Архимед, ама нищо ...

btw аз съм прекалено самовлюбена и ще постна още мои снимки
    http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6285773_n.jpg
    Ами да...един час ли е колко?!

пп може да ми викате Деси ако ви е по-удобно

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Да толкова. . даже по-малко ;д
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Голям фен Аватара на smilelady
    Днес ми е лееееко скучно...изтрещях тоталноо
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Супер фен Аватара на Runaway11
    Аз само се лигавя....Много зле като цяло...

Pamaa колкото и да е малко съм ходила само веднъж и нищо не помня

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    То и аз в Асеновград съм ходила 2-3 пъти ( или по-точно съм минавала от там ), но почти всяка седмица съм във Филибето (мЕйна), пък те са близо .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Здравейте хорицаа (:
    Днеска бях за малко навънка и реших да си запиша час за фризьор за утре,че не мога да си гледам цъфналотооооооооооо

Иначе в моменнта пуснах етниските ми в пералнята, пък ще видим какви ще излязат :Д

Здравейте! Утре ще ходя на мола, че да хвана намаленията Дано да намеря нещо хубаво, ще гледам и за чанта, макар че не знам каква искам Още е рано за якета и суитчери, пък и то май няма много. Тях ще ги купувам септември, сега ще видя нещо за морето

Леле как може всички да са на село и на море... сегаа нищо лично ама я се прибирайте вече Колкото до книгите нямам ама никакво намерения да чета нали ще ги има в учебника А снимкии ако изнамеря ще постна ама не е препоръчително...

е как може момчетата да са такива идиоти?
    Shh...<3

Здравейте,може ли да се включа във вашата тема,понеже и аз ще съм осми клас тази година!

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от TheBlackPanther
    Леле как може всички да са на село и на море... сегаа нищо лично ама я се прибирайте вече Колкото до книгите нямам ама никакво намерения да чета нали ще ги има в учебника А снимкии ако изнамеря ще постна ама не е препоръчително...

е как може момчетата да са такива идиоти?
    Aбсолютно.Всеки е заминал за някъде.И точно когато те се връщат аз заминавам. И момчетата са идиоти,ама това е друга тема.
    Искам пак на море.И ще ходя де, ама първо трябва да отида на село.А там са отворили басейн.Поне едно хубаво нещо.Не, че е много забавно да си ходя сама на басейн,ама е по-добре от това цял ден да не правя нищо. Замислям се сериозно дали да не си замъкна ДВД-то от Пловдив, да си кача няколко сезона на някой филм и да се кефя.Ама едва ли ще ми позволят. Дано поне там да прочета ''Преди да се родя'', ама като се познавам пак ще си чета само тези книги, които са ми интересни.
    ПП LoveVampire97 добре дошла в темата.
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Град
    Света На Мечтите
    Хелоуу!
    Преди малко почанх и прочетох де, първата глава от "Крадецът на пракови" и ми е супер безинтересна.Дано поне в следващите глави се задвижи някакво действие, че ще изкукам докато я свърша!

И аз много мислех дали да чета Крадецът на праскови,но реших да гледам филма!

По-нататък става интересно
    LoveVampire97, откъде си?

от софия ще уча в 137 соу в езикова паралелка и ще имам по 20 часа седмично англ.ез

Здравейте хораа.. и аз отдавна не съм писала.. ама лятото ме зове ;дд много купони и то време не остава за интернет... Иначе намерих почти целия ми бъдещ клас.. без двама-трима човека.... готини изглеждат ама знам ли ... ;х .. Много ми е лигаво днеска ии как не се задуших докато се смях с една приятелка по телефона нз искам при неяя тя е на лагер в Кранево и като ми разказва какви работи стават.. ;(( искам и азз ...
    <3 The Vampire Diaries <3

Повече от фен Аватара на syrena
    Град
    in the middle of nowhere ^^^ там е най-яко
    Здравейте! Вчера се върнах от село и вие пак много сте изписали,трябва да седна да изчета всичко Утре заминавам на лагер край Велико Търново,направо нямам търпение Сега излизам и така...

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Добро утро хора.Сега станах и след малко ще излизам.Както винаги ми се спи много,две не виждам,ама ще трябва да се разсъня.
    http://www.youtube.com/watch?v=xfLPE...eature=related Ето ви един поздрав.Стив Вай се подвизава с някаква мацка, чието име не знам, но е добра.
    http://www.youtube.com/watch?v=TUHFfR8hWcA Ето още един поздрав, песента не става много за събуждане,но ми е толкова любима...
    Днес явно съм на музикална вълна, то не че всеки ден не съм.
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Град
    Аз се върнах,правих кръгчета по Витошка и си взех много готини неща Пак ще отида някой път

Здрастии и от мен От 2,3 странички не съм писала и е време и аз да се включа малко на мен майка и татко ми взеха всичко за есента от Англия със 70% намаление на една известна Лондонска марка(може и да са менте,но са от марков магазин,така че нз ) невероятно ниски цени Аз освен в Англия на ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ никъде не съм била.Нямам село,на море не съм ходила.Единствено където днес бях до Петрич Книги НЕ чета Всички летни дни до сега ми минаха в спане Най-добрата ми приятелка е в Банско и няма с кой да изляза Но утре се връща,така че ... Е това е от мен

ПП : LoveVampire97 добре дошла и от мен

Как се казва магазина? И аз си търся дрехи сега за есента..

Магазина е в Англия ако не се разбрахме .... Иначе марката е Lonsdale London Ето сайтче на марката http://www.lonsdale.bg/

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от LoveVampire97
    И аз много мислех дали да чета Крадецът на праскови,но реших да гледам филма!
    Само да знаеш, че има разлика между филма и книгата! Можеш да изгледаш филма, колкото да си наясно с основните неща, но после като почнете училище, прочети това, което е в учебника.
    Не че нещо, просто учителят ти ще те хване, че не си го чела, а от там.... ненужни проблеми.

Град
    Според мен ,,Крадецът на праскови" е по-добре да се чете книгата,отколкото да се гледа филма,въпреки че книгата е малко скучна в началото,по-нататък става интересно.
    BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH

Цитирай Първоначално написано от musicbaby97
    Магазина е в Англия ако не се разбрахме .... Иначе марката е Lonsdale London Ето сайтче на марката http://www.lonsdale.bg/
    Мерсииии

Град
    Света На Мечтите
    Момичета междудругото мисля да си взема професионален шампоан на Перма за номрална коса и маската на Миостис (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си