- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Аз ползвам шампоаните на ,,Тиджи",много са хубави и миришат мноого яко![]()
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
Даам знам ги, ама 30лв. за шампоааан![]()
Е,тя майка ми ги купува и аз ги ползвам,ама не много често,ползвам и други шампоани,просто много ме кефят![]()
Ооо да знам.Те са супер добрите и миришат супер яко, ама като вземеш шампоан и балсма и си на 50лв. +![]()
Е,да,така е![]()
Отивам да си дооправя багажа за лагера,че доникъде не съм,а то е един багаж...Някой от вас бил ли е наскоро на лагер (или сега ще ходи)?
Здрасти хора!Отдавна не съм била в толкова хубаво настроение.Сутринта излизах,после гледах няколко серии на "Клюкарката''.Сега съм си пуснала Metallica, даже допреди малко куфях и подскачах из къщи,ама вече се уморих и в момента само подлудявам съседите и котарака.
Отсега се чудя какво да правя утре,защото се очертава скучен ден,но в краен случай ще си изтегля някой хубав концерт.Жалко само че всички са някъде и няма кого да поканя да покуфеем дружно.
Иначе на лагер, няма да ходя.От бившия ми клас организираха някакъв,ама като ги познавам, най-много да ме удавят в морето, тъй че пропуснах тази ''невероятна'' възможност.
![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Днес бях завлечена насила от наще да покоряваме връх ''Ком'' с колела![]()
Аз си мислех, че е някво яко, а то не брат....4 часа изкачване и или караш колелото и после не си чувстваш бутчетата
, или го буташ нагоре
. С две думи: беше УЖАСНО!!
Сега се чувствам толкова....като мекотело![]()
Иначе за лагер....ще ходя в планината( без колело)към края на август
![]()
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Айде закарайте ме и мене депо цял ден спяя .... вие тука преживявания аз ....
ии много сте гадни
![]()
Как е в Сандански .. нали от там си?Първоначално написано от musicbaby97
![]()
Да( еее един да запомни
) СКУКА нали ти казвам по цял ден спя
![]()
Моят лагер (Villyland) се намира близо до Мийковци,Търновско,и е езиков лагер - учи се английски.И миналата година бях на същия лагер и много ми хареса,затова сега пак![]()
smilelady в подобно положение съм в момента..връщам се от връх Безбог хДДД Беше много красиво, но над 5-6 часа ходихме първо до върха и след това до Поповото езеро..не го препоръчвам! Не ХОДЕТЕ никога там!![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе взех си душ, сега ще хапна малко плодова салата, че днес гладен ден, много ходене и не идва да се натъпкам като идиот![]()
![]()
![]()
Аз крадецът на праскови "уж" я почнах ама сега Хари Потър не ми дава да чета друго![]()
![]()
![]()
Ох и в Сливен е така.. ще ти пиша на ЛС дали знаеш 1 група.Първоначално написано от musicbaby97
![]()
![]()
![]()
Е да можех и аз да дойда в Сливен или в Сандански при някой от роднините щеше да е добре ама нали ги знаете родителите се са заети.
Първоначално написано от LoveVampire97
Ааа Сандански плаче за компанияАма ето не може
![]()
На лагер и аз няма да ходя![]()
Днес половин ден в мола с майка ми, щото всички са на море и на селоо и няма с койОще не са прибрали летните неща, а са изкарали есенните. Взех си една блуза от New Yorker и една ужасна рокля от теранова за плажа
И без това за друго не става
Харесах си някои неща за есента, само чакам малко да ги намалят
Иначе чанта не можах да намеря.
Аз вчера си поръчах очилаа, купих си една рокличка и анцунг от молаа ...
тая седмица си идва батето..нямам търпениее![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
http://prikachi.com/images/945/3691945J.jpg Ето и моите чанти![]()
Аз мисля да ходя за чанта в началото за септември, защото тогава ще има нови и да не ме е яд после, че съм си взела друга, а има по-хубави.
Хорааааа иде ми да убия някой.
Когато си тегля или тръгна да отварям субтитри и започват да ми излизат хилядии "new tabs" в мозилатааааааа! Ще умраааа! Не мога да изгледам нито един филм, защото не мога да си отворя субтитритеее.!Някой да има идея как да ги оправя?
![]()
Как така друг браузър? Кой например?