- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Opera, Google Chrome,Internet Explorer, Safari![]()
Здравейте хора.Днес пак ми беше адски скучно добре, че поне утре няма да е така.Бях при една позната,която реши да ми даде да мъкна речник по немски,който тежи, колкото тухла.Жалко, че не е немско-български и ще ми послужи чак от 9-ти клас нагоре.
Във вторник заминавам за село.
![]()
![]()
Като знам,че десет дни ще си седя вкъщи и няма да правя нищо,защото там познавам много малко хора , ми се съсипва настроението.Остава да се радвам за басейна,ама дори и той не може да ме зарадва.После от село отивам пак в Бургас за 3 дни.И след това най-накрая се връщам в любимия Пловдив и не смятам да ходя никъде до догодина.
Който иска да идва тук, аз не мърдам.
Е ако някой ми предложи екскурзия до Ипания или Италия, едва ли ще откажа де,ама това няма да се случи,тъй че ...
![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Мерси мерси мерси мерсиииииииииииииииииииии иии![]()
Успяхаааа! Станахаааа! От седмици се опитваааааах! Мерсииииииииииииииииииии!![]()
![]()
Ахде отивам да гледам филмче![]()
Аras97 да това е речникът.Даде ми и някаква книга на немски,ама аз като не знам и думичка все още, нямам представа каква е.Благодаря много за пожеланията.
И знам, че не е много тук мястото,но успя ли да решиш логическата задача, че вече взех да сънувам таблици с г-н Хипопотам и г-н Слон.
![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Оффффффффффффффффф.Пак не ми се отваряяяяяяят!
![]()
![]()
Ще полудея!
Ето как са:
http://prikachi.com/images/195/3693195v.jpg
И като дам зареди субтитри, а след това ги пусна и не се появяваааааааат!![]()
Един въпрос към Арас97 - зелените речници на Pons ще ми свършат ли работа, защото ги имам от брат ми ..![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Добро утрои Честит Празник на всички
![]()
Какъв празник е днес?![]()
![]()
Офффффффффффффффффффффффф ффЯвно ще трябва да си гледам забиващите по 847384734709348093 пъти филми, он-лайн!
![]()
Ето преименувах ги, напраих всичко, пускам ги и НИЩО!![]()
http://prikachi.com/images/921/3694921G.jpg
Еми окей, ще пробвам да го сваля и по-късно ще пиша! (:
Здравейте. И аз ще се присъединя към вашата групичка! Искам и да попитам кой от вас е приет в 1 АЕГ и по-точно с ИЕ ?!)
Също така ако може да попитам - има л някой, който е запознат с провеждането на часовете (времетраене, междучасия) и сиповете?!)
MegiBoOm днес е Голяма Богородица![]()
Остава точно 1 месец до 15 септември.
Да ни е честито.![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
![]()
![]()
Поне знам, че не ми предстои тепърва 7 клас!![]()
![]()
Първоначално написано от musicbaby97
От Сандански ли си ?
Моето село е близо и ходя в Сандански
Сега септември преди училище пак ще ходя. Ооо, как бързо си мина ваканцията. Тази беше наистина уникална. Имам толкова спомени и хора, които никога няма да забравя.
Искам лятото да не свършва. Леле прочетох нещо, ама явно не е за нас нали? Направо се уплаших. Моля ви, ако някой знае нещо повече да каже. -Видях статия и осмокласниците по цял ден в училище. Това е за тези, които се обучават в областните градове. Ако си мислят, че могат да задържат един пубертет в училище цял ден, жестоко се лъжат, а и до колкото рабрах е май само по желание. Вие знаете ли нещо ? Аз днес станах естествено отново в 1 на обяд.
А как сте с книгите прочетохте ли ги ? От един месец не бях писала в темата.
![]()
Може би заради занималните.Първоначално написано от Anonimen05
В една езикова гимназия в моя град,има занимални след часовете,за да се научи добре езика,и така..по цял ден са в даскало :< Но..всичко си зависи от училището. Примерно в други езикови са пожелание.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Ааа и Честит имен ден на всички именници!![]()
Как може да не искаш да свършва лятото?Първоначално написано от Anonimen05
![]()
Аз не съм чела книги. Само 1 разказ "Дервишово семе" и едно стихотворение на Елисавета Багряна.
Май само езиковите са по цял ден. Поне тук.
![]()
Уххх..най-накрая утре ще изляза...вчера ме хвана мускулна треска от цялото това ходене и едвам се придвижвах у нас![]()
![]()
Аз книги не съм пипнала от доста отдавна..ще видим дали ще прочета всичко от списъка, но все пак има още месец...![]()
Абе, Меги, пробвай да си свалиш GOM player ... и гледай филми през него.
За мен той е най-добрия плеър и винаги ми е било най-лесно с него.
П.П. Пускаш филма и "влачиш" субтитрите до прозорчето с филма.![]()
Не знам дали схвана идеята ми за "влаченето", ама нищо.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Окей, след малко ще опитам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Даже и така не ставаааааа![]()
![]()
Хорааааааааа всичко пробвах вечеееееееееееееееее, ще умраааааааааааааааааааааа аааааа!![]()
Не нямам останли, защото щом изгледам филм, принципно го трия.
Сега свалям наново би си плеъра, пък ще видим дали ще се получи нещо![]()
ОМГГГГГ УСПЯХ!![]()
ИЗТЕГЛИХ СИ НОВИЯ БИ СИ ПЛЕЪР И МИ ТРЪГНАХА!А сега да ви попитам как мога да направя иконките на тези, да са на би си плеъра:
http://prikachi.com/images/654/3696654Q.jpg
Еми естествено, че не искам. А това с цял ден училище дори и да стане няма да е от тази година и вече ще сме 9ти клас, а и предполагам ще е по желание. Ако съм на училище как ще се мотая все навън- момчета, маджета, приятели, спомени. И най-вече как ще спя до 13:00 Да не искам този рай да свършва, дори на 15ти септември не ми е омръзвало и чакам някоя ваканция вече.Първоначално написано от nolovexxx
![]()
Хораа, още един месец свобода... после ужасНай-гадното е, че ще ставам рано, но ще го преживея някак
![]()
Да ви питам знаете ли колко горе-долу думи на ден се учат в езиковите и колко граматика? В смисъл, ще имаме и учебни тетрадки, откъдето ще ни дават домашни, а също и думи... та колко домашна дават на ден?(добре ще е и aras97 да отговори, тя нали е запозната
)