.
Затворена тема
Страница 128 от 156 ПървиПърви ... 2878118124125126127128129130131132138 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 176 до 3 200 от общо 3900
    Супер фен Аватара на RainbowGirl
    http://prikachi.com/images/41/3697041n.jpg
    Надявам се да ти е станало горе/долу ясно, защото не мога да обяснявам много добре.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Здравейте как върви ваканцията?
    Днес ходих до библиотеката, за да върна книгите (с малко закъснение, нооо ) и така де.. Взех си "Крадецът на праскови" и "Дамата с рентгеновите очи". Ще почна да ги чета довечера преди да си легна.
    Ходи ли ви се на у-ще?
    странно, но на мен ми се ходи

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Ходи ми се, защото искам да си видя класа. Обаче не ми се ходи, защото знам, че ще има много много учене на думи и граматики.

П.П. Малко не по темата, ама искам да ви се похваля, че кученцето ми вече пристигна от Чехия, обаче ще стои в Пловдив до 11-12 септември, защото тогава ще си го вземем на връщане от почивка в планината.
    Ето и снимка:

I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

И на мен малко ми се ходи
    Ама 1 седмица след като почнем ще рева за ваканция вероятно

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Здравейте как върви ваканцията?
    Днес ходих до библиотеката, за да върна книгите (с малко закъснение, нооо ) и така де.. Взех си "Крадецът на праскови" и "Дамата с рентгеновите очи". Ще почна да ги чета довечера преди да си легна.
    Ходи ли ви се на у-ще?
    странно, но на мен ми се ходи
    И на мен ми се ходи.. искам да видя класа си. Сънувах, че вече е дошъл 15-ти септември и аз се приготвям за училище и закъснявам, а съм срещнала фр-та от старото училище и почнахме да си говорим. После е много смешно.... Отидох на спирката да чакам автобуса и в същото време Риана пристига точно пред мен с някаква супер кола и после аз тръгнах да я преследвам и изпуснах автобуса.. после се събудих.

Цитирай Първоначално написано от Anonimen05
    Цитирай Първоначално написано от nolovexxx
    Цитирай Първоначално написано от musicbaby97
    Да ( еее един да запомни ) СКУКА нали ти казвам по цял ден спя
    От Сандански ли си ? Моето село е близо и ходя в Сандански Сега септември преди училище пак ще ходя. Ооо, как бързо си мина ваканцията. Тази беше наистина уникална. Имам толкова спомени и хора, които никога няма да забравя. Искам лятото да не свършва. Леле прочетох нещо, ама явно не е за нас нали? Направо се уплаших. Моля ви, ако някой знае нещо повече да каже. -Видях статия и осмокласниците по цял ден в училище. Това е за тези, които се обучават в областните градове. Ако си мислят, че могат да задържат един пубертет в училище цял ден, жестоко се лъжат, а и до колкото рабрах е май само по желание. Вие знаете ли нещо ? Аз днес станах естествено отново в 1 на обяд. А как сте с книгите прочетохте ли ги ? От един месец не бях писала в темата.
    Как може да не искаш да свършва лятото? Аз не съм чела книги. Само 1 разказ "Дервишово семе" и едно стихотворение на Елисавета Багряна. Май само езиковите са по цял ден. Поне тук.
    Еми естествено, че не искам. А това с цял ден училище дори и да стане няма да е от тази година и вече ще сме 9ти клас, а и предполагам ще е по желание. Ако съм на училище как ще се мотая все навън- момчета, маджета, приятели, спомени. И най-вече как ще спя до 13:00 Да не искам този рай да свършва, дори на 15ти септември не ми е омръзвало и чакам някоя ваканция вече.
    Няма да можеш да спиш до 13.. е освен като си втора смяна, но трябва да си учиш вечер.

От Сандански ли си ? Моето село е близо и ходя в Сандански Сега септември преди училище пак ще ходя.

В Сандански ли учиш?И къде? Леле хора само 1 месец Искам да дойде 15 училището ми убива времето ... и нервите сега искам да почне докато опозная класа ала бала .... обаче после като се занареждат 2.3.4 ии не ми се мисли ** макар,че съм добра ученичка имам 4,5,6 (четворки много рядко).Но все пак всеки има смущения някой ден (за мен май .. всеки ден е този ден )

От Сандански ли си ? Моето село е близо и ходя в Сандански Сега септември преди училище пак ще ходя.

В Сандански ли учиш?И къде? Леле хора само 1 месец Искам да дойде 15 училището ми убива времето ... и нервите сега искам да почне докато опозная класа ала бала .... обаче после като се занареждат 2.3.4 ии не ми се мисли ** макар,че съм добра ученичка имам 4,5,6 (четворки много рядко).Но все пак всеки има смущения някой ден (за мен май .. всеки ден е този ден )
    Не от София съм. Селото ми е на 10км от Сандански.

Аха ... ех така се надявах да не съм индивид от тоя град ама няма

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Здрасти хора.Днес ми е много готино,което се случва все по-често. Майка ми има имен ден.Не празнувахме,но отидох там, където тя работи,а колегите й са такива образи.И смях,смях ,смях...
    Още един месец и започваме. Ама преди това ме чака село.Утре вечер заминавам.Знам ли може пък да намеря някои готини хора,но тоооолкова ме съмнява,просто там всички са много студени. И все пак,настроението ми продължава да е много, много добро, без някаква причина,но няма лошо, дано по-дълго се запази това мое весело състояние.
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Град
    ..в близката далечина..
    Аз искам да идва, защото в тоя град е пълна скука. Всеки ден една и съща, пък в у-ще малко разнообразие .

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Аз искам да идва, защото в тоя град е пълна скука. Всеки ден една и съща, пък в у-ще малко разнообразие .
    +1

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    О йее, само 1 месецц.. И като си помисля, че още нямам учебници, анцузи и т.н. ... Трябва да излезем с мама на шопинг

такаамм...
    Леле, хораа ще имам нов класс!! Както и вие де
    Как ли ще я карам в клас със 21 момичета и 5 момчета...?? Представете си само що за клюкарница ще бъде

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    И на мен ми е мъка, че в моя клас ще има само 10 момчета, ама тва е...
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на Runaway11
    Сега като се замисля хубаво че има квоти хДДД

Ние сме си 13 момичета и 13 момчета..екстра!

^ Завиждам Ви... Нашите класове още не са ясни :Х
    Hi haters, kiss kiss
    I see you later
    Hi haters,
    It was very very very nice to meet you

Град
    ..в близката далечина..
    Ние- 14 момичета и 12 момчета

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Нашите класове не са ясни още.
    Септември излизат списъците ;о
    кооооооооофти -.-
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Силвее, постарала си се този път!

Иначе днескааа сънувах егати изчанчения сън.
    Мисля да прочета 2 глава от Крадецът на праскови, ама не обещааааавам
    Ще излизам, ще гледам 1 сезон на 90210 <3

Фен
    Град
    Бургас
    Оооо,дано училището никога не дойде!
    Толкова ми е готино сега през ваканцията!!!!!
    Животът не е толкова ужасно и сложно нещо,той е такъв,какъвто е!

Голям фен Аватара на smilelady
    ние ще сме 14 момичета и 14 момчета
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    оо тва да не е "По приятелски " с Джъстин Тимбърлейк Аз го гледах от ония дни в мола на Стамболийски И аз искам да идва 15-ти в нашия клас май ще сме по равно-14 момчета и 14 момичета
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Хора днеска прочетох и втората глава на крадецът на праскови и за разлика от първата, я свърших много по-бързо, защото беше по-заинтригуваща. Да се надявам, че и с отсналите ще е така.!

Повече от фен Аватара на JustForFun
    • Вие добре ли сте бееееееее?!?!?!?! Чакате с нетърпение 15 ????????????????????????????? БОЖЕ ОПАЗИ! Въпреки че влезнах в училището мечта не искам и да помислям за даскало. Ваканцията минава твърде бързо и не искам да свършва. Няма да имам сигурно и 1 познат в класа. Да не говорим и как ще им запомня имената... Още всъщност не е сигурно дали ще имам познати , защото в края на месеца ще се определят класовете. Таааааа също тей аз не се притеснявам за запознанствата и т.н. просто дано класа ми да е готин
      Та вие просто сте откачени че искате да почва даскалото. Знам че е нещо ново и т.н. ама едва ли е нещо кой знае кво.. Даскало .. нищооооо интересно. Учене учене и пак учене. Добре че ще са ни по-дълги ваканциите тая година. Иначе няма как да изтрая сичко...
      От един месец съм прочела всичко вече и няма кво да чета.. Полудявам щото сичките ми фр-та са на село... боже боже...... иии само чакам да ми дойде рд-то и да замина за франция. Алелуя! Стана мн дълго но така е като си нямам др. работа ... Лятото минава ТВЪЪРДЕ бързо и само като си помисля че ей ся иде коледа и т.н..... ..... нЕ искам да почва даскалото. Вярно е че има и добри неща, като нови приятели , учители, дори и новите неща, които ще научим но просто искам да си остане лято, поне засега! айде вече спирам да пиша.. и знам че пропускам хиииииииляди запетайки но не ми дреме...

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Много сори,че ви се меся в темата,но имам приятелка,която и тя преди години много искаше да идва 15-ти за да си види новия клас,но само след 2 седмици вече не и беше интересно (беше свикнала с хората) и отново не и се ходеше на даскало.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си