- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Може би е така, но все пак си е тръпка![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Пхуахауахауахаух![]()
![]()
![]()
![]()
!! Само това ще 'кажа', на двете мацки, които ми се чудят на акъла.
ОБИЧАМ.. ааа ОБОЖАВАМ да ходя на училище!! .. но да уча... апф, ами не ми харесва особено.
За повечето от вас всичко ще е ново тази година, но при мен нищо не се променя... с 10 човека от стария ми клас пак ще сме заедно, а останалите са в другите паралеки в училището. Супер, нали?! Пък вече е друг въпроса, че с хората, с които излизам всеки ден, ще сме съученици
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
^Да, и аз мога само да се изсмея![]()
![]()
Много по-готино ми е да съм на у-ще вместо да се шляя по цял ден навън. Сега ако ме помислите за някоя зубърка.. значи толкова ви е акълеца.
Днес беше супер...бяхме в Пловдив с две приятелки и тичахме като полудели за да си хванем влака - ами изпуснахме го, но автобуса си хванахме![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе сега се залавям с крадеца на праскови...ужас!![]()
![]()
Първата глава еее...Първоначално написано от Runaway11
амии СКУКАААААА! Да си знаеш!![]()
Еб*ти кефа!Първоначално написано от nolovexxx
![]()
Здрасти хора.Тази вечер заминавам за село.![]()
![]()
Имам чувството, че ме пращат на изгнание.10 дни ще ми се сторят една година.Дано поне да намеря накои готини хора,ама като ги знам какви са...Не е честно...Айде чао ви.След 10 дни ще ви пиша от Бургас...
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Най-после си купих фишуто. Няма такава грозотия простоКакто и да е, ще го преживея, все пак е само един ден
Сравнително лесно намерих магазина, въпреки че от училището ми дадоха грешен адрес
![]()
^Може пък и да намериш готини хораПриятно прекарване все пак
![]()
10 дни ? Че то за мен 10 дни на село са като 5 часаПървоначално написано от deni979
,тази година даже стоях малко,само 31 дни.
Eми да, ама в твоето село сигурно има какво да се прави, а аз по цял ден полудявам...Първоначално написано от BulgaRiN
Добре, че има обхват, поне по телефона да мога да говоря.То даже се води град,ама...
Wanderer1, благодаря ти.Може да се добера по някакъв начин до интернет и да ви пиша...![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Първоначално написано от deni979
Къде се намира селото или града ? ии как се казва.. :Д : ))
Е то всеки обича да ходи на даскало заради приятели и бисерите , които се получават, НО в случая не знам кой трябва да се смее![]()
Както и да е аз се радвам само за яките тетрадки,които ще си купя![]()
Хайде да не се заяждаме, просто изказахме мнение.![]()
Аз обичам да ходя на училище, въпреки че не съм от най-големите отличници. Просто са ми кеф интересните предмети (физика, математика, информатика...) и съм с приятели.
аз не се заяждам.. но наистина ми е кофти че няма да познавам сигурно и 1 човек в класа ми.. всичките ми приятели са в др паралелка ...![]()
![]()
![]()
Ми и аз не познавам, но това няма да ми пречи да се виждам със приятелите си, пък и тъкмо ще се запозная с нови хора.
Е нищо, де. Не си единствена.Първоначално написано от JustForFun
![]()
АЗ не познавам 1 човек от класа ми всички са от другите училища.Събраха се там 4,5 човека от един клас и ся..контакт с другите е малко вероятно,защото те са от "Осубняческото училище".Абе на кратко в класа ми са само зубъри (аз съм в 3-тата най силна паралелка в област Благоевград) и кифли ... Всичките ми бивши съученици са в другата гимназия.В моята има 5,6 човека най-много.Ем какво да се прави там исках,там ме приеха,ама компанията са -Нищо в клас се трябва да има някой откачен да ги развеселява в клас
и познайте кой ще е от моя клас ...
![]()
Хайде,че стана много дълго
Ако ме зайнтересува някой комент ще пиша
![]()
Олелеле ... снощи пак на купонОтново не си легнах дори за минутка
Сега съм бахти парцала, ама беше супер забавно...да тичаш в 1 през нощта до денонощното за джоб с най-лигавата ти приятелка <3 после до 2 денсихме навънка и после се прибрахме , щото съседите почнаха да мърморят
после цъкахме карти, лафихме си, снимахме си и т.н... ако скоро получа снимките ще постна, за да се посмеете и вие
отивам да спяяяяяяяяяяяяяяя
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Вие в колко часа си лягате през лятото? Една приятелка ми каза, че си лягала в 12... Направо не ги разбирам някои хора.. лятото е за забавление и седене до късно, защото вечерите са приятни и топли и т.н. и т.н.... Аз си лягам към 2 часа, а когато имаме гости, към 4-5.
Аз си лягам рано жегата ме уморява при нас е 36 градуса ...![]()
![]()
1-2 .. понякога и не си лягам![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Хора вие как си надписвате учебниците смисъл кое 1 кое 2 ?? Майка все ми вика и каза да търся в интернет,че тя няма да ми каже,обаче нищо не намирам
Нищо не ти разбрах. Използвай нещо като запетайки, точки, т.н.Първоначално написано от musicbaby97
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.