.
Затворена тема
Страница 129 от 156 ПървиПърви ... 2979119125126127128129130131132133139 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 201 до 3 225 от общо 3900
    Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Може би е така, но все пак си е тръпка
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Пхуахауахауахаух !! Само това ще 'кажа', на двете мацки, които ми се чудят на акъла.
    ОБИЧАМ.. ааа ОБОЖАВАМ да ходя на училище!! .. но да уча... апф, ами не ми харесва особено .
    За повечето от вас всичко ще е ново тази година, но при мен нищо не се променя... с 10 човека от стария ми клас пак ще сме заедно, а останалите са в другите паралеки в училището . Супер, нали?! Пък вече е друг въпроса, че с хората, с които излизам всеки ден, ще сме съученици .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ^Да, и аз мога само да се изсмея
    Много по-готино ми е да съм на у-ще вместо да се шляя по цял ден навън. Сега ако ме помислите за някоя зубърка.. значи толкова ви е акълеца .

Супер фен Аватара на Runaway11
    Днес беше супер...бяхме в Пловдив с две приятелки и тичахме като полудели за да си хванем влака - ами изпуснахме го, но автобуса си хванахме

Иначе сега се залавям с крадеца на праскови...ужас!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от Runaway11
    Днес беше супер...бяхме в Пловдив с две приятелки и тичахме като полудели за да си хванем влака - ами изпуснахме го, но автобуса си хванахме

Иначе сега се залавям с крадеца на праскови...ужас!
    Първата глава еее...
    амии СКУКАААААА! Да си знаеш!

17 момчета и 9 момичета с мен

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от nolovexxx
    17 момчета и 9 момичета с мен
    Еб*ти кефа!

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Здрасти хора.Тази вечер заминавам за село. Имам чувството, че ме пращат на изгнание.10 дни ще ми се сторят една година.Дано поне да намеря накои готини хора,ама като ги знам какви са...Не е честно...Айде чао ви.След 10 дни ще ви пиша от Бургас...
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Най-после си купих фишуто. Няма такава грозотия просто Както и да е, ще го преживея, все пак е само един ден Сравнително лесно намерих магазина, въпреки че от училището ми дадоха грешен адрес

^Може пък и да намериш готини хора Приятно прекарване все пак

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от deni979
    Здрасти хора.Тази вечер заминавам за село. Имам чувството, че ме пращат на изгнание.10 дни ще ми се сторят една година.Дано поне да намеря накои готини хора,ама като ги знам какви са...Не е честно...Айде чао ви.След 10 дни ще ви пиша от Бургас...
    10 дни ? Че то за мен 10 дни на село са като 5 часа ,тази година даже стоях малко,само 31 дни.

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от BulgaRiN
    10 дни ? Че то за мен 10 дни на село са като 5 часа ,тази година даже стоях малко,само 31 дни.
    Eми да, ама в твоето село сигурно има какво да се прави, а аз по цял ден полудявам... Добре, че има обхват, поне по телефона да мога да говоря.То даже се води град,ама...
    Wanderer1, благодаря ти.Може да се добера по някакъв начин до интернет и да ви пиша...
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Цитирай Първоначално написано от BulgaRiN
    Eми да, ама в твоето село сигурно има какво да се прави, а аз по цял ден полудявам... Добре, че има обхват, поне по телефона да мога да говоря.То даже се води град,ама...
    Wanderer1, благодаря ти.Може да се добера по някакъв начин до интернет и да ви пиша...

Къде се намира селото или града ? ии как се казва.. :Д : ))

Повече от фен Аватара на JustForFun
    Е то всеки обича да ходи на даскало заради приятели и бисерите , които се получават, НО в случая не знам кой трябва да се смее
    Както и да е аз се радвам само за яките тетрадки,които ще си купя

Град
    ..в близката далечина..
    Хайде да не се заяждаме, просто изказахме мнение.

Повече от фен
    Град
    Русе
    Аз обичам да ходя на училище, въпреки че не съм от най-големите отличници. Просто са ми кеф интересните предмети (физика, математика, информатика...) и съм с приятели.

аз не се заяждам.. но наистина ми е кофти че няма да познавам сигурно и 1 човек в класа ми.. всичките ми приятели са в др паралелка ...

Повече от фен
    Град
    Русе
    Ми и аз не познавам, но това няма да ми пречи да се виждам със приятелите си, пък и тъкмо ще се запозная с нови хора.

Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от JustForFun
    аз не се заяждам.. но наистина ми е кофти че няма да познавам сигурно и 1 човек в класа ми.. всичките ми приятели са в др паралелка ...
    Е нищо, де. Не си единствена.

АЗ не познавам 1 човек от класа ми всички са от другите училища.Събраха се там 4,5 човека от един клас и ся..контакт с другите е малко вероятно,защото те са от "Осубняческото училище".Абе на кратко в класа ми са само зубъри (аз съм в 3-тата най силна паралелка в област Благоевград) и кифли ... Всичките ми бивши съученици са в другата гимназия.В моята има 5,6 човека най-много.Ем какво да се прави там исках,там ме приеха,ама компанията са - Нищо в клас се трябва да има някой откачен да ги развеселява в клас и познайте кой ще е от моя клас ... Хайде,че стана много дълго Ако ме зайнтересува някой комент ще пиша

Град
    Олелеле ... снощи пак на купон Отново не си легнах дори за минутка Сега съм бахти парцала, ама беше супер забавно...да тичаш в 1 през нощта до денонощното за джоб с най-лигавата ти приятелка <3 после до 2 денсихме навънка и после се прибрахме , щото съседите почнаха да мърморят после цъкахме карти, лафихме си, снимахме си и т.н... ако скоро получа снимките ще постна, за да се посмеете и вие отивам да спяяяяяяяяяяяяяяя
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Вие в колко часа си лягате през лятото? Една приятелка ми каза, че си лягала в 12... Направо не ги разбирам някои хора.. лятото е за забавление и седене до късно, защото вечерите са приятни и топли и т.н. и т.н.... Аз си лягам към 2 часа, а когато имаме гости, към 4-5.

Аз си лягам рано жегата ме уморява при нас е 36 градуса ...

Град
    1-2 .. понякога и не си лягам
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Хора вие как си надписвате учебниците смисъл кое 1 кое 2 ?? Майка все ми вика и каза да търся в интернет,че тя няма да ми каже,обаче нищо не намирам

Град
    Цитирай Първоначално написано от musicbaby97
    Хора вие как си надписвате учебниците смисъл кое 1 кое 2 ?? Майка все ми вика и каза да търся в интернет,че тя няма да ми каже,обаче нищо не намирам
    Нищо не ти разбрах. Използвай нещо като запетайки, точки, т.н.
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си